Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

H Αργεντινή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τά...Φώκλαντς. ( Εμείς; ) / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Διεθνή δίκτυα έκαναν εκτενή αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά στο 'Canal 22' της Αργεντινής, ο δημοσιογράφος Santiago Cuneo, αποφάσισε να το… γιορτάσει, ανοίγοντας σαμπάνια και.....σούρνοντας τον αναβαλλόμενο στην 'γριέτζω'!



ΟΤΑΝ Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ


 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗ


 ΒΡΩΜΙΑΡΑ.


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


 

http://ixnos.blogspot.com/2022/09/h.html



1 σχόλιο:

  1. Και δυο δικα μας (εδω στην Ευρωπη) ευχαριστα νεα!

    1) Σεισμος στην Δουηδια!
    Το Πατριωτικο κόμμα στην Σουηδία καθίσταται ο επικεφαλής του αντιαριστερού μπλοκ και ήδη προκαλεί πολιτικό σεισμό όχι μόνο γιατί είναι ρυθμιστής του αποτελέσματος αλλά και της πολιτικής ατζέντας στην Σουηδία, μια χώρα που είναι γνωστή για τις φιλελεύθερες παραδόσεις της.
    «Καλώς ήρθατε στο πλοίο με εισιτήριο μονής διαδρομής. Επόμενος σταθμός, η Καμπούλ», έγραψε στο Twitter ο νομικός εκπρόσωπος του κόμματος, υπογραμμίζοντας το αίτημα των SD να απομακρύνουν τους μη Ευρωπαίους μετανάστες.
    https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/641261/ti-symvainei-apo-ton-politiko-seismo-stin-souidia-me-tin-ekpliksi-tis-akrodeksias-eos-tin-italia-kai-tin-niki-tis-akrodeksias-25-9
    και
    2) Με μια μεγαλειώδη πορεία που κατέκλυσε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ απάντησε στη κυβέρνηση των εθνομηδενιστών. Τα κανάλια της διαπλοκής έθαψαν αυτές τις δυναμικές εικόνες και πρόβαλαν μόνο τους ακίνδυνους, άπλυτους και ανίσχυρους μπολσεβίκους του ΠΑΜΕ και της αναρχοαριστεράς.

    https://ellhnes.net/%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!