Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

4 ...ώρες ; ; ; 4 ; ΓΙΑΤΙ μόνο τόσες ; ; ; Τσίπα καθόλου; ; ; Μπάς καί τόν ΦΟΒΑΣΘΕ ακόμα καί π ε θ α μ έ ν ο ; ; ;

 


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ στό διαδίκτυο, αλλά ΑΚΟΥΣΑΜΕ καί σέ ραδιοφωνικές εκπομπές από τό πρωΐ, τά ακόλουθα:
"Σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου από τις 6 το πρωΐ της Δευτέρας, έως τις 10, θα τεθεί η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα.



Σύμφωνα με την 'ΕΡΤ', αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση της οικογένειας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου με την εκκλησία... Η κηδεία έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της 16ης Ιανουαρίου."


4 ώρες!

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ!

Τί είδους ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ....τσιγκουνιά ποιανού ...ακέφαλου "αρμοδίου" καί ανευθυνο-υπευθύνου σέ θάνατο είναι αυτή;

Ακόμα μία επιεικώς  α ρ ρ ω σ τ η μ έ ν η  καί κάργα "μεταπολιτευτική" κομπλεξική καί πάντα μαρξιστική αντίληψη, όταν άλλοι κατσαπλιάδες άλλων εποχών καί περιόδων ΝΤΡΟΠΗΣ, κηδεύθηκαν μέ τιμές καί ...μεσίστιες σημαίες στό ΥΠΕΘΑ; ; ; ; ; .....

Σέ ποιά ανάλογη περίσταση, ποιάς χώρας, ποιάς χρονολογίας, ποιού σημείου του χάρτου της ....Υδρογείου, έχει υπάρξει δημόσια προσκύνηση ΕΠΙΣΗΜΟΥ νεκρού, πόσω μάλλον Ανωτάτου Άρχοντος, γιά διάστημα ΜΟΛΙΣ 4 ωρών;

Μήπως υπάρχει έστω ΕΝΑΣ νά μας απαντήσει;

Ίσως από τούς ...σοφούς κυβερνητικούς  μανδαρίνους, που τό απεφάσισαν;

Νομίζουν οι άνοες ότι έτσι τάχα "μειώνουν" τόν νεκρό Βασιλέα;
ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!

Αλλά ο  τ ρ ό μ ο ς  τους είναι, ναί, ο τρόμος τους, μήν φανούν στίς τηλεοπτικές (βρωμο-) οθόνες τους, εν όψει μάλιστα εκλογών, οι τεράστιες ουρές που θά έκαναν χιλιάδες άνθρωποι, πιθανότατα γιά ημέρες, θέλοντας νά αποτίσουν στοιχειώδη φόρο τιμής στόν τ. Βασιλέα!

Οι μάσκες (ξανα-) έπεσαν!

Τούς έχουμε καταλάβει!

Άπαντες!

Θλιβεροί, κομπλεξικοί καί φτωχοί κάθε βασικής αξίας, Ελληνικού μεγαλείου ψυχής καί ανθρωπίνου αισθήματος...


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

6 σχόλια:

  1. πιο κομπλεξικός λαός από τους Έλληνες αμφιβάλλω αν υπάρχει.
    κατάντησαν γελοίοι... βαριέσαι πλέον και να αηδιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επανέρχομαι με δεύτερο σχόλιο, και ζητώ συγγνώμη που καταχρώμαι, για δεύτερη φορά, τον χρόνο και τον χώρο σας, αλλά τις τελευταίες ώρες διαβάζει κανείς ιδιαίτερα απωθητικά σχόλια και άρθρα ιστολογίων που ξανάπιασαν τη γνωστή τους δουλίτσα και με μένος προσπαθούν να αποδομίσουν κάτι που δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταφέρουν. ακόμη και μετά τον θάνατο του Βασιλιά Κωνσταντίνου. καλώς διερωτάται κανείς, μα και μετά θάνατον τον φοβούνται;

      ο παππούς μου ήταν o σωφέρ των μικρών τότε Πριγκηπισσών Σοφίας και Ειρήνης και του Πρίγκηπα Κωνσταντίνου.
      γεννήθηκε το 1896, και ήταν ένας άνθρωπος που από τα 16 του χρόνια αποχωρίστηκε την μάνα του που λάτρευε και την πολύτεκνη και εύπορη οικογένειά του για να πολεμήσει για την Πατρίδα στους μεγάλους πολέμους που την έσυραν εγχώριοι και ξένοι "σωτήρες" για να την κομματιάσουν, να την εξευτελίσουν, να την φτωχύνουν, κι αν ήταν δυνατόν και να την εξαφανίσουν, αλλά δεν το 'θελε ο Θεός αυτό, κι έτσι δεν τους κάθισε.

      άνθρωπος ανήσυχος, με καλλιέργεια, άνθρωπος που πάντοτε ερευνούσε το καθετί, βαθύς γνώστης της Ιστορίας του Έθνους μας, βίωσε τον δόλιο και προδοτικό ρόλο των βρώμικων πολιτικών και των οικογενειών τους που σαν τα παράσιτα ευδοκίμησαν πίνοντας το αίμα της Ελλάδας και προωθώντας τα προσωπικά τους αλλά και τα ξένα συμφέροντα που υπηρετούσαν. μακάρι να ζούσε να έβλεπε, σίγουρα με πίκρα, πόσο δίκιο είχε όταν προειδοποιούσε τους γονείς μου για όλους αυτούς που ο ανόητος λαουτζίκος τιμά (καραμανλήδες, με πρώτον τον ύπουλο και αχάριστο κίναιδο γερο-προδότη, τους παπανδρέου, μητσοτάκηδες κ.α.).

      βίωνε ταυτόχρονα και την ζωή στα ανάκτορα, τους Βασιλείς, τα τέκνα τους, ως ανθρώπους, ως άριστους εργοδότες με σεβασμό, αγάπη και προσωπική σχέση με το προσωπικό τους, και ως πρόσωπα μέσα στην πολιτική ζωή της χώρας.

      για να μην σας κουράζω, αυτά που πρόλαβε και μετέφερε στους γονείς μου και κατόπιν εκείνοι με την σειρά τους σε εμάς (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ιστορικές, πολιτικές) ήταν ότι ο Βασιλιάς "χαλούσε" την σούπα στα εγχώρια ελληνόφωνα πολιτικά προδοτικά παράσιτα.

      απέχοντας ηλικιακά από αυτά τα γεγονότα και για να μην πει κανείς ότι υπάρχει κάποια προκατάληψη στα λόγια μου, (και να το πει, ουδόλως με νοιάζει) θα ήθελα να σχολιάσω κάτι απλοϊκό αλλά λογικό. αποτελούν ναι ή όχι οι Βασιλείς μέρος της Ελληνικής Ιστορίας;;;;;;;;;; σε καμμία χώρα στον κόσμο δεν παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο, που κανείς μπορεί να χαρακτηρίσει επιεικώς ως αλητεία, της πλήρους απαξίωσης ενός θεσμού. δεν χρειάζεται να κοπιάσετε πολύ, δείτε μόνο την συμπεριφορά του "ελληνικού" κράτους απέναντι στην βασιλική οικογένεια και την περιουσία της, και την γελοιωδέστατη (επιεικώς) αντίδραση στον θάνατο του Βασιλιά Κωνσταντίνου. σας μοιάζει αυτό για στάση πολιτισμένου λαού που σέβεται την ιστορία του;;;;;;; εμένα προσωπικά, και νομίζω κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, με προσβάλλει και με θίγει, γιατί καλώς ή μάλλον κακώς, η συμπεριφορά ενός κράτους χαρακτηρίζει και τον λαό.

      πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό τους και αηδιάζω με όλους αυτούς (πολιτικούς, δημοσιογράφου και λαουτζίκο) που βρήκαν πάλι ευκαιρία να δείξουν πόσο εμπαθείς, συμπλεγματικοί, κακομοίρηδες, τιποτένιοι και ελεεινοί σκατόψυχοι είναι.
      σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

      (αυτήν την φορά όχι ανώνυμα - blümlifee)

      Διαγραφή
    2. Αγαπημένη φίλη, τίς πλέον θ ε ρ μ έ ς μας ε υ χ α ρ ι σ τ ί ε ς γιά τό πανέμορφο καί μέ έντονο προσωπικό χαρακτήρα "άνοιγμα καρδιάς", στά όσα ε ξ ό χ ω ς ενδιαφέροντα μας παραθέσατε ανωτέρω.
      Τά γράψατε ΟΛΑ, συνοψίζοντας εντονότατα στήν τελευταία σας παράγραφο, όσα νοιώθουμε πολλοί από εμάς, γιά αυτά που βιώνουμε τίς τελευταίες ημέρες, αλλά καί όχι μόνο.
      Ο μακαρίτης σπουδαίος ΔΑΣΚΑΛΟΣ Σαράντος Καργάκος, θυμίζουμε ότι μεταξύ πάρα πολλών άλλων δυνατών του εκφράσεων καί λόγων, είχε μιλήσει καί τά ....'δημοσιογραφικά ΤΣΟΦΛΙΑ'!
      Καλή καί ευλογημένη χρονιά πάντα μέ υγεία!

      Διαγραφή
    3. σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία αλλά και για τις ευχές σας, καλέ μας κύριε Καποδίστρια, και εύχομαι εγκάρδια και σε εσάς καλή κι ευλογημένη χρονιά πάντα με υγεία!
      ευχαριστίες, όμως, και για τις αναρτήσεις για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, ιδιαίτερα για την συνέντευξη στον κ. Μελετόπουλο.
      να είστε πάντοτε καλά!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΔΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού βόσκει, είπατε;
      Στά τηλεοπτικά προγράμματα σκουπίδια, που του σερβίρουν σέ καθημερινή βάση καί γιά πολλές ώρες......
      Βόσκει ανάμεσα στήν βαθιά ΑΓΝΟΙΑ, ΑΦΕΛΕΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΦΑΣΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΜΕΛΕΙΑ, ΑΠΑΘΕΙΑ, ΑΚΙΝΗΣΙΑ καί άπειρα άλλα.....
      Πρωτίστως ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ....
      Θά μας λυπηθεί λέτε ο Θεός, ή δέν μας αξίζει;
      https://catholicexchange.com/wp-content/uploads/2020/09/jared-stadt-smash-your-tv.jpg

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!