Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΙ ψ ε ύ τ ε ς ΚΑΙ κ λ έ φ τ ε ς ΚΑΙ λ α δ ω μ έ ν ο ι ! 4.000.000 ενοίκιο (!!!!!!!!!!!!!) τό Υπουργείο ( ΠΑΡΑ-) Παιδείας, σέ κτίριο που φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ αλλά ......

 

αλλά ...

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ TO 2007 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ NA ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 2023: ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 4 EK. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗ EUROBANK" 

Ως το 2007, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στεγαζόταν σε κτίριο, που ανήκε στην Εκκλησία στην οδό Μητροπόλεως, για το οποίο κατέβαλλε μηνιαίο ενοίκιο (ούτε σκέψη για δωρεάν παραχώρηση).


Το 2007 το Υπουργείο μετακόμισε στο Μαρούσι σε ένα νέο κτίριο, που είχε χτιστεί με λεφτά του δημοσίου !!!.... 

Εκεί προφανώς δεν πλήρωνε ενοίκιο.

Όμως στην περίοδο των μνημονίων (2014) το κτίριο του Υπουργείου πωλήθηκε μέσω ΤΑΙΠΕΔ στη Eurobank με προνομιακούς όρους, δηλαδή να καταβάλλει ενοίκιο στην τράπεζα τουλάχιστον μέχρι το 2034! 

Μιλάμε λοιπόν για μία απόλυτα εγγυημένη επένδυση.

Φέτος, έτος 2023, το Υπουργείο Παιδείας θα πληρώσει ενοίκιο ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ. 

Το ίδιο συμβαίνει και με μια σειρά άλλα κρατικά κτίρια που πέρασαν στις τράπεζες με εγγυημένες συμφωνίες ενοικίασης δεκαετιών.

Τα συμπεράσματα δικά σας.


1 σχόλιο:

  1. MONO TA ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΩΜΕ ΓΙΑΤΙ? ΤΑ 4.000.000 ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!