Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Κ Ε (και επίσημα) η αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ... ( Βάρεσε ΔΙΑΛΥΣΗ τό μαγαζάκι του Ανδρέα! )

 


Παραιτήθηκε και επίσημα από τη θέση της αναπληρώτριας εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ η Αναστασία Σιμητροπούλου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που αποκλειστικά είχαμε δημοσιεύσει ΕΔΩ από την περασμένη εβδομάδα. 



Σύμφωνα με την ίδια, η παραίτησή της έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

Η κυρία Σιμητροπούλου, η οποία ήταν επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, είχε αναλάβει καθήκοντα αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί και τη μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, που δεν έχει μεν ανακοινωθεί επίσημα αλλά εθεωρείτο δεδομένη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους.
Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις...

http://www.press-gr.com/2023/01/blog-post_399.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!