Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΦΡΙΚΗ: ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ (2022)



Νεοσύλλεκτοι του στρατού αναγκάζονται σε εμβολιασμό.

Μία νεοσύλλεκτη που διεφώνησε διετάχθη να συμμορφωθεί, ενώ μία άλλη με προφανή αντίδραση που προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Παρακαλώ παρακολουθήστε και μοιραστείτε.

ΒΙΝΤΕΟ: 

Μόλις το κράτος ή η κρατική προσομοίωση αποκτήσει το δικαίωμα να σας κυβερνήσει, σας αντιμετωπίζει ως ιδιοκτησία του, όπως ένας αγρότης μεταχειρίζεται τα ζώα στο κοπάδι του. 

Δεν δίνουν δεκάρα για την προσωπική σας ευημερία.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΦΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αυξημένη θνησιμότητα από καρκίνο προσαρμοσμένη στην ηλικία μετά την τρίτη δόση εμβολίου mRNA-λιπιδίων νανοσωματιδίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στην Ιαπωνία


Το φαινόμενο "long vax" κερδίζει την προσοχή - ακόμη και μεταξύ των ερευνητών του Yale
Αυτό αναφέρεται από τον Joseph Mercola. Το "Long Vax" περιγράφει μια σειρά συμπτωμάτων που προκαλούνται από ενέσεις Covid-19. Αυτές περιλαμβάνουν δυσανεξία στην άσκηση, υπερβολική κόπωση, μούδιασμα, ομίχλη εγκεφάλου και νευροπάθεια.


«Γρίπη των πτηνών» στις ΗΠΑ: Ολόκληρα σμήνη πουλερικών θανατώθηκαν λόγω ενός μόνο θετικού αποτελέσματος δοκιμής PCR
Το "Natural News" επικρίνει ότι η υψηλή ευαισθησία των δοκιμών PCR δεν λαμβάνεται υπόψη και ότι η εργοστασιακή κτηνοτροφία καθιστά τα κοτόπουλα πιο ευαίσθητα σε ασθένειες.


Ο γερουσιαστής Rand Paul κατηγορεί 15 κυβερνητικές υπηρεσίες για συγκάλυψη γνώσεων σχετικά με την προέλευση του COVID στο εργαστήριο της Γουχάν
Ο γερουσιαστής του Κεντάκι δήλωσε ότι καμία από αυτές τις υπηρεσίες δεν προειδοποίησε κανέναν ότι το κινεζικό εργαστήριο είχε ήδη καταρτίσει σχέδια για τη δημιουργία ενός ιού.

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!