Κυριακή 26 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Παιδιά παράνομων μεταναστών τοποθετήθηκαν σε ξενοδοχεία με καταγεγραμμένους σεξουαλικούς παραβάτες!!!!!




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Boston Globe, αυτοί οι σεξουαλικοί παραβάτες καταδικάστηκαν, μεταξύ άλλων, για άσεμνη επίθεση σε παιδιά, βιασμό παιδιών και παιδική πορνογραφία. 

Η πύλη "Natural News" καταλήγει στο συμπέρασμα "ότι υπάρχουν πολιτικοί που εμπλέκονται σε σεξουαλική εμπορία".

Η κυβέρνηση της Μασσαχουσέτης έχει τοποθετήσει παιδιά μεταναστών σε ξενοδοχεία με καταγεγραμμένους σεξουαλικούς παραβάτες. 

Το Natural News και άλλες εφημερίδες των ΗΠΑ αναφέρουν αυτό (εδώ, εδώ και εδώ).

Σύμφωνα με την έκθεση, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ξενοδοχεία στην Μασσαχουσέτη όπου είτε εργάζονται είτε στεγάζονται σεξουαλικοί παραβάτες και είναι ακριβώς αυτά τα ξενοδοχεία που καταλαμβάνονται από το Εκτελεστικό Γραφείο Στέγασης και Βιώσιμων Κοινοτήτων (EOHLC) της κυβερνήτη Maura Healey με παράνομα αλλοδαπά παιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Boston Globe, αυτοί οι σεξουαλικοί παραβάτες καταδικάστηκαν, μεταξύ άλλων, για άσεμνη επίθεση σε παιδιά, βιασμό παιδιών και παιδική πορνογραφία.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ο Kevin Conner του EOHLC εξέδωσε δήλωση τονίζοντας ότι «η ασφάλεια και η ευημερία των 7.500 οικογενειών στα καταφύγια αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκησή μας».


"Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των κατοίκων και να εξετάζουμε προσεκτικά κάθε κατάσταση που έρχεται στο δρόμο μας για να δράσουμε γρήγορα και να προστατεύσουμε τις οικογένειες", πρόσθεσε ο Connor.

Σύμφωνα με τον Connor, η υπηρεσία του ελέγχει τη βάση δεδομένων κάθε έξι μήνες για να καθορίσει ποιοι υπάλληλοι ή κάτοικοι «καταλυμάτων» είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών.

Παρ' όλα αυτά, οι φρικαλεότητες εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα σε πολλές από τις εν λόγω εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το Natural News. 

Η πύλη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολιτικοί «που εμπλέκονται σε σεξουαλική εμπορία».

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική περίπτωση, ένας 26χρονος άνδρας βίασε ένα 15χρονο κορίτσι από την Αϊτή. 

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο κυβερνήτης Healey έκανε μια περίεργη δήλωση υποστηρίζοντας ότι «όλοι, συμπεριλαμβανομένης εκείνης, που εισέρχονται στα καταφύγιά μας θα ελεγχθούν».

Προφανώς, ωστόσο, αυτός ο έλεγχος δεν λειτουργεί τόσο καλά, επειδή οι ενήλικες διεστραμμένοι που γλιστρούν μέσα από τις ρωγμές συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται και να κακοποιούν παιδιά, αναφέρει το Natural News.

Σύμφωνα με την Boston Globe, οι οικογένειες που ζουν σε αυτά τα καταφύγια δεν έχουν ενημερωθεί ούτε μία φορά ότι ζουν με καταδικασμένους σεξουαλικούς παραβάτες. 

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι έχουν κρατήσει σκόπιμα αυτό το μυστικό, λέει το Natural News.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!