Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Σχεδόν καθημερινά τά περιστατικά: 45χρονος Σύριος βίασε 6χρονη στό διαμέρισμά του!!!

 


Τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά, απο μουσουλμάνους μετανάστες να βιάζουν γυναίκες και παιδιά, ο λόγος που δεν παίρνουν διαστάσεις στα ΜΜΕ είναι πιθανόν για να μη χαρακτηριστούν ρατσιστικές… 



Ο Έλληνας όχι μόνο δε δείχνει να αντιδρά, αλλα και ούτε να ενδιαφέρεται. 

Η περίπτωση του Μίχου πήρε διαστάσεις γιατί ήταν στέλεχος της Ν.Δ., αλλα δεν σημαίνει πως είναι σοβαρότερη απο έναν 45χρονο Σύρο που βίασε 6χρονη!

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του βιασμού μιας 6χρονης στο κέντρο της Αθήνας από έναν 45χρονο Σύρο, που δεν δίστασε να οδηγήσει το κοριτσάκι στο διαμέρισμά του και να προβεί σε ακατανόμαστες γενετήσιες πράξεις.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές ο δράστης και το 6χρονο θύμα διαμένουν σε διπλανά διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία. 

Ο 45χρονος από τη Συρία είχε εντοπίσει το ανήλικο κορίτσι και, άγνωστο πώς, κατάφερε να το πείσει να πάει στο σπίτι του, όπου το βίασε.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταλαβαίνουν αμέσως τι συμβαίνει και να ειδοποιούν τις Αρχές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εντόπισαν τον 45χρονο δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Δε θα μας κάνει καμμιά εντύπωση αν τον αφήσουν ελεύθερο κι αυτόν...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-10-2024) στην Αθήνα, 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (;).

Ο 45χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, σε βάρος ανήλικης εντός διαμερίσματος στην Αθήνα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα: Ιταλία: 42 στους 100 βιασμούς διαπράττονται απο μετανάστες, οι οποίοι αποτελούν μόλις το 8% του πληθυσμού

https://anazitiseis.gr/schedon-kathimerina-ta-peristatika-45chronos-syrios-viase-6chroni-sto-diamerisma-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!