Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Ολλανδία: Ο Μπιλλ Γκέητς πρέπει να εμφανιστεί στο δ ι κ α σ τ ή ρ ι ο για αγωγή λόγω ε μ β ο λ ί ω ν


Ευσεβής πόθος


Η μήνυση κατατέθηκε πέρυσι από επτά θύματα εμβολίων.

Τον Σεπτέμβριο, οι δικηγόροι του Γκέητς είχαν αντιταχθεί στη δικαιοδοσία του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Leeuwarden, αλλά αυτό απορρίφθηκε.

Άλλοι κατηγορούμενοι περιλαμβάνουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και το ολλανδικό κράτος.



Πραγματικότητα:
Κι όμως, στα νιάτα του τον είχαν μπουζουριάσει



Ολλανδικό δικαστήριο διέταξε την περασμένη εβδομάδα τον δισεκατομμυριούχο της Big Tech και «φιλάνθρωπο» Μπιλλ Γκέητς να παραστεί σε δίκη εναντίον του ίδιου και άλλων κατηγορουμένων. 

Επτά άτομα που βλάπτονται από τα «εμβόλια» Covid κατηγορούν τους κατηγορούμενους ότι γνώριζαν ότι αυτά τα σκευάσματα δεν ήταν ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, οι επτά τραυματίες είχαν καταθέσει την αγωγή τους πέρυσι στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Leeuwarden. 

Η αγωγή στρεφόταν όχι μόνο εναντίον του Γκέητς, αλλά και εναντίον του πρώην πρωθυπουργού της Ολλανδίας και νεοδιορισθέντος Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε και «αρκετών μελών» της «Ομάδας Διαχείρισης Επιδημίας» Covid-19. Άλλοι κατηγορούμενοι περιλαμβάνουν τον Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, και το ολλανδικό κράτος.

Ο Μπιλλ Γκέητς εκπροσωπείται από το δικηγορικό γραφείο Pels Rijcken, με έδρα τη Χάγη, το οποίο περιγράφεται ως «η μεγαλύτερη και κορυφαία δικηγορική εταιρεία στην Ολλανδία», όπως ενημέρωσε ο The Defender. Ο Γκέητς δεν εμφανίστηκε στην ακρόαση στις 18 Σεπτεμβρίου. 


Όπως και να γράφεται, ο Γκέητς περιγράφεται



Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι το δικαστήριο «δεν έχει δικαιοδοσία πάνω του επειδή ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ωστόσο, στην απόφασή του της 16ης Οκτωβρίου, το δικαστήριο στο Leeuwarden έκρινε ότι είχε δικαιοδοσία επί του Γκέητς.

Ανεξάρτητα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το δικαστήριο βρήκε «επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του Γκέητς και των άλλων κατηγορουμένων είναι «αλληλένδετοι» και βασίζονται στο ίδιο «σύνολο γεγονότων».

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη ολλανδική Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό περιοδικό Zebra Inspiratie, οι ενάγοντες κατηγορούν τον Γκέητς ότι τους εξαπάτησε σκόπιμα μέσω των εκπροσώπων του σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19, παρ' όλο που γνώριζαν «ότι αυτές οι ενέσεις δεν ήταν ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Άλλοι εναγόμενοι που κατοικούσαν εκτός των Κάτω Χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Μπουρλά, δεν αμφισβήτησαν τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου. 

Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου.




ΠΗΓΕΣ:









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Εν τω μεταξύ, ο Bill Gates είναι εντελώς βλάκας. Μη νουνεχής και μη νοήμων. Έχετε δει ποτέ συνέντευξή του;; Θα πάθετε σοκ από την ανοησία του. Αλλά, έγινε συστημικός, ακριβώς επειδή δεν αξίζει τίποτα.
    Εδώ στην Ελλάδα, παλεύει μόνος του ο Νίκος Αντωνιάδης.... κι ας έχει κερδίσει δίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!