Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Σ υ ν ω μ ο σ ι ο λ ο γ ί α; - Οι πολίτες αναρωτιούνται μήπως ο τυφώνας Helene χρησιμοποιήθηκε για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ και ΟΡΥΚΤΩΝ




Στον απόηχο της μαζικής καταστροφής που άφησε πίσω του ο τυφώνας Helene, μερικοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν αν αυτός ο τυφώνας ήταν ίσως μέρος μιας μοχθηρής συνωμοσίας για να καταστρέψει τη γη, να διεκδικήσει επιφανή τομέα και να αναγκάσει τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιουσία τους και να απογυμνώσει τη γη από τους φυσικούς πόρους της, δηλαδή το λίθιο.


Ορυκτά όπως το λίθιο χρησιμοποιούνται συνήθως σε μπαταρίες, λιπαντικά, γυαλί και κεραμικά, φαρμακευτικά προϊόντα και πολλά άλλα.

Ορισμένα άτομα έχουν ανακαλύψει ένα δελτίο τύπου από το Υπουργείο Άμυνας που δημοσιεύθηκε πέρυσι, καθορίζοντας μια σύμβαση για την εξαγωγή λιθίου από το Kings Mountain της Βόρειας Καρολίνας. Το Πεντάγωνο έγραψε:

Το Γραφείο του Βοηθού Γραμματέα για την Πολιτική Βιομηχανικής Βάσης, μέσω του γραφείου Επέκτασης Παραγωγικής Ικανότητας και Προτεραιότητας Επενδύσεων (MCEIP), συνήψε συμφωνία με την Albemarle Corporation για την υποστήριξη της επέκτασης της εγχώριας εξόρυξης και παραγωγής λιθίου.

Η συμφωνία ύψους 90 εκατομμυρίων δολλαρίων, που συνήφθη στο πλαίσιο των αρχών του τίτλου III του νόμου περί αμυντικής παραγωγής (DPA) και χρησιμοποιώντας κεφάλαια που διατίθενται από τον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού, θα βοηθήσει στην υποστήριξη της προγραμματισμένης επαναλειτουργίας του ορυχείου λιθίου Kings Mountain της Albemarle για την αύξηση της εγχώριας παραγωγής λιθίου για την αλυσίδα εφοδιασμού μπαταριών του έθνους. Η Albemarle εκτιμά ότι το Kings Mountain θα λειτουργήσει μεταξύ 2025 και 2030.

"Η συμφωνία με την Albemarle αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευση του Υπουργείου Άμυνας για την κάλυψη των αναγκών των πολεμιστών μας, σήμερα και στο μέλλον", δήλωσε ο κ. Anthony Di Stasio, Διευθυντής του MCEIP. «Αυτή η επένδυση υποστηρίζει άμεσα την προεδρική απόφαση του προέδρου Μπάιντεν τον Απρίλιο του 2022 για κρίσιμα υλικά σε μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας.

"Αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει τη συνέχιση του πενταετούς επενδυτικού σχεδίου MCEIP για τη διασφάλιση των αλυσίδων εφοδιασμού για ορυκτά και υλικά κρίσιμα για το Υπουργείο Άμυνας και τον εμπορικό τομέα. Το Υπουργείο Άμυνας δεσμεύεται να συνεχίσει να συνεργάζεται με τη βιομηχανία για να διασφαλίσει τη συνεχή διαθεσιμότητα αυτών των βασικών πόρων.

Αρκετοί άλλοι χρήστες δημοσίευσαν τις σκέψεις και τα ευρήματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας στοιχεία που πιστεύουν ότι υποδηλώνουν ότι αυτός ο τυφώνας μπορεί να δημιουργήθηκε κακόβουλα για να απομακρύνει τελικά τους κατοίκους από τα εδάφη τους.










ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Ιώβ 24:2 

Ιωβ. 24,2           ἀσεβεῖς δὲ ὅριον ὑπερέβησαν ποίμνιον σὺν ποιμένι ἁρπάσαντες;

Ιωβ. 24,2                  Δια τούτο και οι ασεβείς κατεπάτησαν τα όρια της ποίμνης και απεθρασύνθησαν, ώστε να αρπάσουν ποίμνιον ολόκληρον μαζή με τον ποιμένα;

Ιωβ. 24,3           ὑποζύγιον ὀρφανῶν ἀπήγαγον καὶ βοῦν χήρας ἠνεχύρασαν.

Ιωβ. 24,3                  Ελήστευσαν και επήραν τα υποζύγια των ορφανών τέκνων. Και άλλοι επήραν το βόϊδι της χήρας ως ενέχυρον δια το χρέος της.

Ιωβ. 24,7           γυμνοὺς πολλοὺς ἐκοίμησαν ἄνευ ἱματίων, ἀμφίασιν δὲ ψυχῆς αὐτῶν ἀφείλαντο.

Ιωβ. 24,7                  Απληστοι και άρπαγες ηνάγκασαν πολλούς να κοιμηθούν γυμνοί, χωρίς ενδύματα, διότι αφήρεσαν από αυτούς και το μοναδικόν των ένδυμα, με το οποίον επροστάτευαν την ζωήν των.

Ιωβ. 24,10         γυμνοὺς δὲ ἐκοίμησαν ἀδίκως, πεινώντων δὲ τὸν ψωμὸν ἀφείλαντο.

Ιωβ. 24,10                Αδίστακτοι εις τας αδικίας των, ηνάγκασαν πολλούς να κοιμηθούν γυμνοί. Ηρπασαν το ψωμί από τους πεινασμένους.



Δημιουργήθηκε σκόπιμα αυτός ο τυφώνας για να καταλάβουν τη γη και να την απογυμνώσουν από πόρους; Σε αυτό το σημείο, θα μπορούσα να πιστέψω ότι όλα είναι πιθανά. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν, ούτε λέω ότι ήταν, αλλά δεν το αποκλείω.

Το Cloudseeding (σπορά νεφών) είναι πολύ πραγματική και έχω τεκμηριώσει την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει.


Αφήστε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.




ΠΗΓΗ: Conspiracies Circulate As People Wonder If Hurricane Helene Was Used To Seize Lithium And Mineral Deposits – winepressnews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα νοσοκομεία προετοιμάζονται για σημαντική έλλειψη ορού μετά το κλείσιμο του εργοστασίου Baxter από τον τυφώνα Helene



Έψαξα για έναν αγνοούμενο, ήταν σπαρακτικό | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 324 | 2 Οκτωβρίου 2024 | Keeping it Kraemer

Leo Hohmann: Υπάρχει κάτι φαύλο που συμβαίνει στα βουνά της δυτικής Βόρειας Καρολίνας και του ανατολικού Τενεσί, όπου τα θύματα του τυφώνα αφήνονται να πεθάνουν. Αναδύονται ιστορίες για πτώματα που ξεβράζονται
«Υπάρχει μια συγκλονιστική ιστορία που αναπτύσσεται στα βουνά και τους λόφους της Δυτικής Βόρειας Καρολίνας και του Ανατολικού Τενεσί, μια ιστορία που δεν λέγεται στα κυρίαρχα εταιρικά μέσα ενημέρωσης».
Η FEMA είναι απάτη. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης «Έκτακτης Ανάγκης» δεν βρίσκεται «πουθενά» σε περιοχές που έχουν πληγεί από τυφώνες, όπου ανακαλύπτονται πτώματα σε αποσύνθεση ανάμεσα στα ερείπια και τα συντρίμμια.
«Υπάρχει μια συγκλονιστική ιστορία που αναπτύσσεται στα βουνά και τους λόφους της Δυτικής Βόρειας Καρολίνας και του Ανατολικού Τενεσί, μια ιστορία που δεν λέγεται στα κυρίαρχα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.
Ιστορίες πεινασμένων, αφυδατωμένων ανθρώπων που αφήνονται να πεθάνουν. Και πτώματα, πολλά πτώματα, ξεβράζονται σε αγροτικές περιοχές, πολλά από αυτά αγνώριστα.
Μια τέτοια ιστορία προέρχεται από τον Nate και την Katie Kramer, ένα σύζυγο και σύζυγο στο Parrotsville του Tennessee (Cocke County), ανατολικά του Newport του Tennessee, που βρίσκεται περίπου στο μέσο του δρόμου μεταξύ Knoxville, Tennessee, και Asheville, North Carolina. Αυτή η περιοχή κατακλύστηκε από 20 και πλέον ίντσες βροχής που έπεφταν πάνω από ένα φραγμένο ποτάμι φιλοφρονήσεις του τυφώνα Helene.



(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ) Ο Glenn Beck ταξιδεύει στη Βόρεια Καρολίνα και εκθέτει την απουσία της FEMA: «ΚΑΘΕ Αμερικανός πρέπει να το δει αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!