Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Η Ιρλανδία θέλει να χορηγήσει βίαια ενέσεις mRNA σε μελλοντικές «πανδημίες»



Η κυβέρνηση της Βόρειας Ιρλανδίας διεξάγει επί του παρόντος δημόσια ακρόαση για ένα νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία το οποίο, εάν περάσει, θα επιτρέψει στις αρχές να συλλαμβάνουν πολίτες και να τους χορηγούν βίαια πειραματικά εμβόλια και φάρμακα.


1 Οκτωβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 5,2 λεπτά


Το νέο νομοσχέδιο στοχεύει επίσης στην επέκταση και ενίσχυση του υφιστάμενου νόμου για τη δημόσια υγεία ώστε να ευθυγραμμιστεί με τον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό του Π.Ο.Υ..


Αναφορές από την Dailysceptic.org: Η κυβέρνηση της Βόρειας Ιρλανδίας διεξάγει επί του παρόντος δημόσια διαβούλευση σχετικά με το νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία

Το νέο νομοσχέδιο στοχεύει στη βελτίωση και ενίσχυση του υφιστάμενου νόμου για τη δημόσια υγεία και στην ευθυγράμμισή του με τον περιβόητο Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. 

Ο δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Michael Brentnall ανέλυσε λεπτομερώς το έγγραφο στρατηγικής των 79 σελίδων και εξηγεί τα ευρήματά του σε μια εξαιρετικά κατατοπιστική συνέντευξη βίντεο.

Περιγράφει τον προτεινόμενο νόμο για τη δημόσια υγεία στη Βόρεια Ιρλανδία ως «ανατριχιαστικό» και «το πιο τρομακτικό κομμάτι προτεινόμενης νομοθεσίας που έχω διαβάσει ποτέ». Ο Brentnall λέει ότι αυτό το νομοσχέδιο «έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου είμαστε κάτω από τον αντίχειρα του κράτους».

Το νομοσχέδιο θα δώσει στις αρχές πρωτοφανείς εξουσίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να διατάσσουν εμβολιασμούς και προληπτικές θεραπείες για άτομα, ανοίγοντας ενδεχομένως την πόρτα σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Επιπλέον, οι αρχές θα έχουν την εξουσία για:


  • κράτηση και καραντίνα ατόμων για έως και 28 ημέρες.
  • να απαιτούν τη χρήση «ιατρικών ενδυμάτων», όπως μάσκες προσώπου.
  • την επιβολή ιατρικών εξετάσεων και επίβλεψης της υγείας·
  • βίαιη είσοδο σε κτίρια και κατάσχεση αντικειμένων χωρίς ένταλμα έρευνας·
  • να απαιτήσουν τα παιδιά να μένουν μακριά από το σχολείο
  • να κλείνουν τα καταστήματα και να κρατούν τους ενήλικες μακριά από την εργασία·
  • να παραβιάζουν το ιατρικό απόρρητο και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, επιτρέποντας την πλήρη αποκάλυψη των ιατρικών δεδομένων των ασθενών σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες.
  • να απαιτούν από ένα άτομο να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του·
  • να απαιτούν από ένα άτομο να συμμετέχει σε «συνεδρίες κατάρτισης ή παροχής συμβουλών»·
  • να εκδίδουν κανονισμούς σχετικά με το «πού επιτρέπεται να πάει το άτομο ή με ποιον έχει επαφή».


Ένα δικαστήριο θα πρέπει μόνο να καθορίσει ότι ένα άτομο «μπορεί να μολυνθεί» ή «θα μπορούσε» να θέσει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και τη μόλυνση ή μόλυνση άλλων. 

Αυτή είναι μια υπερβολικά αδύναμη θέση για να δικαιολογήσει τους δρακόντειους και ακραίους περιορισμούς και απαιτήσεις που απαριθμούνται στο έγγραφο. 

Οι υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, η απέλαση και η κράτηση ενός ατόμου και ο περιορισμός της κυκλοφορίας βάσει αναπόδεικτου κινδύνου αποτελούν κατάφωρες παραβιάσεις της ιατρικής δεοντολογίας και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η διάταξη για τη μεταφορά ενός ατόμου σε νοσοκομείο ή «άλλο ίδρυμα» και την κράτησή του παρά τη θέλησή του είναι καταστροφική και παραβιάζει τις ατομικές θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματα. Αυτή η εξουσία έχει καταχραστεί σε μεγάλο βαθμό στη Νέα Ζηλανδία και σε ορισμένες πολιτείες της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια των κλειδαριών Covid και ισοδυναμεί με κράτηση χωρίς δίκη βάσει αναπόδεικτων και αναξιόπιστων διαδικασιών δοκιμών, όπως δοκιμές PCR.

Η προτεινόμενη απομόνωση των ανθρώπων ήταν ένα μέτρο που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος Covid και είχε σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική υγεία πολλών ανθρώπων. Οι κίνδυνοι για το άτομο και την κοινωνία υπερτερούν κατά πολύ των υποτιθέμενων οφελών. Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα και χρειάζονται ανθρώπινη συντροφιά για να διατηρήσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Η απομόνωση δεν ωφελεί κανέναν, ειδικά τα παιδιά.

Η νομοθεσία καλύπτει χώρους, πρόσωπα και περιουσιακά στοιχεία, δίνοντας στις αρχές (με τη μορφή της αστυνομίας και άλλων απροσδιόριστων υπηρεσιών επιβολής του νόμου) εξουσίες που δεν είχαν προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένης της εξουσίας να κατάσχουν την περιουσία των ανθρώπων, να εισέρχονται σε χώρους για να τους απολυμαίνουν ή να τους απολυμαίνουν και να «ζητούν από ένα άτομο να απαντήσει σε ερωτήσεις». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να γίνει κατάχρηση αυτών των εξουσιών από υπαλλήλους με υπερβολικό ζήλο ή ανεπαρκώς εκπαιδευμένους αστυνομικούς.

Η πρόταση να εξαναγκαστεί ένα άτομο να υποβληθεί σε εμβολιασμό ή άλλη προφυλακτική θεραπεία παρά τη θέλησή του και χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι αποτρόπαια και άμεση επίθεση στην αρχή της σωματικής αυτονομίας. 

Παραβιάζει όλους τους ισχύοντες νόμους και κώδικες σχετικά με την ενημερωμένη συναίνεση και την ηθική ιατρική περίθαλψη. Αυτή είναι μια σκληρή κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει ποτέ να ξεπεραστεί από το κράτος. 

Αυτό το σαφές ηθικό όριο μεταξύ του κράτους και του ατόμου υπάρχει για να αποτρέψει το κράτος από την κατάχρηση της εξουσίας του να επιβάλει ιατρική περίθαλψη σε ένα κυρίαρχο άτομο. 

Όπου υπάρχει κίνδυνος, πρέπει επίσης να υπάρχει επιλογή.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Ιρλανδίας, Mike Nesbitt, μίλησε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας:

Δεν είμαι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ούτε καν σε περιορισμένες και αυστηρά προβλεπόμενες περιπτώσεις. Παρ' όλα αυτά, είναι σωστό να έχουμε μια δημόσια συζήτηση για όλες τις πιθανές επιλογές στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, αποφασίζοντας παράλληλα τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τελικό σχέδιο νόμου προκειμένου να προστατευτούμε όλοι.



Το σημείο 10 του παραρτήματος του εγγράφου διαβούλευσης (σελίδα 76) αναφέρει ότι ένας από τους λόγους της διαβούλευσης είναι ότι "οι απόψεις διίστανται ως προς το αν πρέπει να υπάρχει εξουσία επιβολής ιατρικής περίθαλψης σε ένα άτομο".

Η εμπειρία των τελευταίων τεσσάρων ετών δείχνει ξεκάθαρα ότι η κρατική παρέμβαση στη δημόσια ζωή δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο στη θνησιμότητα ή τη νοσηρότητα που προκάλεσε ο Covid, αλλά ότι η κατάχρηση της κρατικής εξουσίας προκάλεσε καταστροφικές παράπλευρες απώλειες στην ατομική σωματική και ψυχική υγεία, την εκπαίδευση των παιδιών, την κοινωνική συνοχή και την οικονομία.

Στην Αυστρία, ένας υποχρεωτικός άσος ηλεκτρονικού εμβολιασμού έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, από τον οποίο δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί και στον οποίο επί του παρόντος πρέπει να καταχωρηθούν τέσσερις εμβολιασμοί, κατά της γρίπης, του κορωνοϊού, του HPV και της ευλογιάς των πιθήκων. 

Η Βόρεια Ιρλανδία δείχνει ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα.

Εικόνα από τον Markus Spiske από το Pixabay



ΠΗΓΗ: Irland will bei künftigen "Pandemien" zwangsweise mRNA-Spritzen verabreichen (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΥΣΤΡΙΑ: Το σχέδιο εμβολιασμού για το πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού: Γρίπη από 7 και κορωνοϊός από 13 ετησίως
Σύμφωνα με την Αυστριακή Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, ένα παιδί ηλικίας έως 15 ετών λαμβάνει περίπου 60 εμβολιασμούς και καλές πιθανότητες αυτισμού και διαταραγμένου ανοσοποιητικού συστήματος. Ο φορολογούμενος πληρώνει για περίπου 50 εμβολιασμούς, πιθανώς για να ενισχύσει τις πωλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!