Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ο Δρ Robert Malone κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια RNA: «Η Ιαπωνία είναι το πειραματόζωο του κόσμου» (βίντεο)




Ο Δρ Robert Malone προειδοποίησε στο συλλαλητήριο Rescue the Republic ότι η Ιαπωνία χρησιμοποιείται ως πεδίο δοκιμών για μη δοκιμασμένα, αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια RNA σε ένα παγκόσμιο πείραμα που ελέγχεται από φαρμακευτικούς γίγαντες, με τους επικριτές να αντιμετωπίζουν λογοκρισία, νομικές απειλές και φυλάκιση, σηματοδοτώντας την άνοδο μιας νέας παγκόσμιας τάξης που επιδιώκει να καταστείλει την ελευθερία του λόγου και να επιβάλει ιατρική τυραννία.


Στο συλλαλητήριο «Διάσωση της Δημοκρατίας» στην Ουάσιγκτον, ο Δρ Robert Malone έδωσε ένα απογοητευτικό μήνυμα σχετικά με μία νέα ιατρική εξέλιξη που αναφέρει ότι θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες για την παγκόσμια ελευθερία υγείας. 

Μόλις επέστρεψε από το Τόκιο, ο Δρ Malone προειδοποίησε για την επικείμενη ανάπτυξη αυτοαναπαραγόμενων εμβολίων RNA στην Ιαπωνία. Αυτά τα εμβόλια, σύμφωνα με τον Malone, δεν έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλη κλίμακα και επιβάλλονται στο ιαπωνικό κοινό ως μέρος ενός διεθνούς πειράματος.

«Η Ιαπωνία χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για τον κόσμο για αυτή τη νέα τεχνολογία», δήλωσε ο Malone στο πλήθος. «Ο ιαπωνικός λαός την αποκαλεί τρίτη ατομική βόμβα». Εξήγησε ότι τα εμβόλια είναι μια συνεργασία μεταξύ της αμερικανικής εταιρείας Arcturus, της αυστραλιανής εταιρείας CSL και μιας ιαπωνικής οντότητας, της Meiji Seika Pharma, της οποίας ο πρόεδρος, Daikichiro Kobayashi, έχει κάνει ανατριχιαστικές δηλώσεις σχετικά με την τιμωρία εκείνων που επικρίνουν τα εμβόλια.



Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος Daikichiro Kobayashi της Meiji Seika Pharma, της ιαπωνικής εταιρείας που εμπλέκεται σε αυτή τη διάθεση εμβολίων, απείλησε ότι όποιος διαδίδει τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια θα αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες και πιθανή φυλάκιση. Αυτή η αυταρχική προσέγγιση, πρότεινε ο Malone, είναι μέρος μιας ευρύτερης τάσης φίμωσης της διαφωνίας.






«Αν πείτε κάτι εναντίον της αυτοαναπαραγόμενης τεχνολογίας εμβολίων RNA, ο διευθυντής θα σας κυνηγήσει και πάτε φυλακή», τόνισε ο Malone. Αυτή η τεχνολογία, η οποία δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί εκτενώς, θα μπορούσε να δημιουργήσει άγνωστους κινδύνους, υποστήριξε. «Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να μολύνει άλλους ανθρώπους. Δεν ξέρουμε αν θα εξαπλωθεί. Ξέρουμε ότι πρόκειται να αναπαραχθεί. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να μπει στον εγκέφαλο των πρεσβυτέρων στην Ιαπωνία».

Ο Malone συνέχισε προειδοποιώντας ότι αυτό δεν αφορά μόνο τα εμβόλια - είναι μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας ελέγχου. «Αυτή είναι η νέα παγκόσμια τάξη», δήλωσε ο Malone. «Θέλουν να μας κλείσουν. Θέλουν να μας εμποδίσουν να μιλήσουμε. Θέλουν να ελέγξουν πλήρως την αφήγηση και θέλουν να αναπτύξουν ψυχολογικό πόλεμο για να σας εκπαιδεύσουν να ανταποκρίνεστε στις αφηγήσεις φόβου».

Σύμφωνα με τον Malone, το κοινό έχει ρυθμιστεί να ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης μέσω προπαγάνδας που βασίζεται στο φόβο, όπως προειδοποιήσεις για τη γρίπη των πτηνών, την ευλογιά των πιθήκων ή άλλες αναδυόμενες ασθένειες. «Θέλουν να το βουλώσεις, να καθίσεις, να μείνεις στο σπίτι σου και να κάνεις ό,τι σου λένε».

Το μήνυμα του συλλαλητηρίου ήταν σαφές: δεν πρόκειται απλώς για μια μάχη για την ιατρική ελευθερία, αλλά για έναν αγώνα ενάντια σε ένα παγκόσμιο σύστημα που επιδιώκει να επιβάλει τυραννία και να συντρίψει τη διαφωνία. 

Ο Δρ Malone κάλεσε τους Αμερικανούς και την παγκόσμια κοινότητα να σταθούν μαζί και να αντισταθούν. «Ελπίζω να ενωθείτε με όλους μας στην καταπολέμηση αυτής της νέας τυραννίας», είπε καθώς μοιραζόταν τη σκηνή με τον γερουσιαστή Ron Johnson, ο οποίος υπήρξε επίσης εξέχων επικριτής των εντολών εμβολιασμού.



Παγκόσμια αντίσταση κατά των εμβολίων RNA

Οι προειδοποιήσεις του Malone ευθυγραμμίζονται με τις ανησυχίες που εξέφρασαν ακτιβιστές και επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο που αμφισβητούν την ασφάλεια και την ηθική της αυτοαναπαραγόμενης τεχνολογίας εμβολίων RNA. 

Αυτά τα εμβόλια, μία σχετικά νέα καινοτομία, θεωρητικά επιτρέπουν τη συνεχή αναπαραγωγή της αλληλουχίας RNA μέσα στο σώμα, προκαλώντας μια παρατεταμένη ανοσολογική απόκριση. Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι λίγα είναι γνωστά για το πώς αυτά τα εμβόλια μπορεί να συμπεριφέρονται με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα σε ευάλωτους πληθυσμούς όπως οι ηλικιωμένοι.

Η αφήγηση γύρω από αυτά τα εμβόλια έχει τεθεί όλο και περισσότερο υπό έλεγχο, με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους κυβερνητικούς φορείς να κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν λογοκρισία για να διατηρήσουν τον έλεγχο της κοινής γνώμης. 

Τα σχόλια του Malone ότι η Ιαπωνία είναι το πεδίο δοκιμών για αυτά τα νέα εμβόλια απηχούν ευρύτερες ανησυχίες σχετικά με την ηθική των πειραματικών θεραπειών που κυκλοφορούν χωρίς επαρκή δημόσιο λόγο ή αυστηρές δοκιμές.

Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί την ανάπτυξη αυτής της μη δοκιμασμένης τεχνολογίας από την Ιαπωνία, πολλοί αναρωτιούνται αν η απάντηση του ιαπωνικού κοινού - οι κραυγές διαμαρτυρίας τους - θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως σημείο καμπής στον αγώνα κατά του ελέγχου των αφηγήσεων δημόσιας υγείας. 

Θα δώσει ο κόσμος προσοχή στις προειδοποιήσεις ή αυτό θα γίνει ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της ανεξέλεγκτης εξουσίας;

Μόνο ο χρόνος θα δείξει.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!