Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΑΛΒΑΝΟ (μισέλληνα!) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ 'ΑΥΓΗ', ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ(!!!) ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟ ΑΓΚΟ

"ΚΟΥΦΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ "ΓΙΝΟΝΤΑΙ" ΑΥΤΑ! ΘΑ ..."ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! (ΜΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΑΧΑ, ΝΤΟΠΙΟ ΣΟΥΗΔΟ; ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ - ΙΣΩΣ - ΣΟΥΗΔΟΙ ΣΤΗΝ ...ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ;)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟ ΑΓΚΟ
ΝΑΙ. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ..."ΤΙΤΑΝΑΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
(ΣΤΗΝ 'ΑΥΓΗ'), ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΗ...












Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟ ΑΓΚΟ

Πόσοι γνώριζαν και θυμώντουσαν καλά, έναν Αλβανό "περαστικό αστέρα" στο ελληνικό δημοσιογραφικό(;) στερέωμα, ονόματι Νίκο Άγκο; Ο mister Ago, υπήρξε επί τριετίαν παρακαλώ, στέλεχος της 'Αυγούλας', (το ...."μαγαζάκι" κάποιου εξόχως ευτραφούς Φίλη), αλλά ΟΧΙ μόνον αυτό.

Όχι! Υπήρξε επίσης, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ, στέλεχος επίσης της "αντιρατσιστικής" ΜΚΟ, με τον βαρύγδουπο τίτλο "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου"...

Και αφού, που λέτε, μας "βαρέθηκε", πήγε να μείνει κατά Σουηδία μεριά! Και ...'τσούπ', "βρήκε" στο 'πίτς-φιτίλι' και μία ωραία και άνετη κρατική μάλιστα ...καρεκλίτσα, στην Σουηδική τηλεόραση!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟ ΑΓΚΟ

Ως 'ρεπόρτερ δημοσιογράφος'! Μάλιστα όπως παρατηρεί με αρκετή δόση 'χιούμορ' η στήλη της εφημ. 'Στόχος' που το αναφέρει, "το γεγονός πανηγυρίσθηκε έξαλλα(!) στα κοινωνικά δίκτυα απο τους κάθε λογής μπολσεβίκους, ως απόδειξη, τί μπορεί να "καταφέρουν" οι πρώην λαθρομετανάστες, άν τους φερθούμε με στοργή και ...'προδέρμ'!!!

Τώρα, για όσους τυχόν δεν είναι ενήμεροι και δεν παρακολουθούν ανάλογα ζητήματα, για το ποιοί είναι, πού, πώς και γιατί(...), να τους πληροφορήσουμε ευχαρίστως, ότι ο mister Ago, ΞΕΡΝΟΥΣΕ επί καθημερινής βάσεως  δ η λ η τ ή ρ ι ο κατά της Ελλάδος, καίτοι ευεργετηθείς πλουσιοπαρόχως απο την χώρα μας, τόσο απο τα άρθρα του στην ιστοσελίδα του Λάκη Λαζόπουλου, 'Αλ-τσαντίρι νιούζ'(...), όσο και απο τον λογαριασμό του στο 'twitter', όπου ΕΒΡΙΖΕ & ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ κάθε πατριωτική φωνή και στέλεχος κόμματος, χωρίς να εξαιρεί ουδένα επώνυμο και μή Έλληνα πατριώτη! 

(ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΑ ...ΟΝΤΩΣ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ" ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ..."ΕΥΣΤΟΧΕΣ" ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 'ΑΥΓΟΥΛΑΣ' "ΜΑΣ", ΩΣ 'ΡΕΠΟΡΤΕΡ' ΤΟΥΣ...
ΜΕΤΑ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ 'ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ' ΣΤΟΝ mister Ago, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ...ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ...ΗΛΙΘΙΩΣ; "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!