Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΟ;;; ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ! ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ..."ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ";

ΑΠΟΦΑΣΗ  'ΜΝΗΜΕΙΟΝ ΝΤΡΟΠΗΣ'! Ο ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ', 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - διαχρονικώς... - ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ...



Μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ποινή καθείρξεως 20 ετών (!!!) επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, συμφώνως με τοπικές ιστοσελίδες της συμπρωτευούσης, στον (ΑΓΩΝΙΣΤΗ) ηγούμενο της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, π.Μεθόδιο, όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της ίδιας Αδελφότητος, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι (!) για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της Μονής, στις Καρυές.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμ.ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 
ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!!! 'ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ'!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμ.ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Σύμφωνα με την (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΗ;) δικαστική απόφαση που εκδόθηκε τα ...μεσάνυχτα (!) του Σαββάτου, οι δύο ζηλωτές μοναχοί - που δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο - οδηγούνται στην φυλακή, καθώς το δικαστήριο ΔΕΝ χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής!!! 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται ...
να εκδοθούν εντάλματα που θα αποσταλούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ώστε να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην φυλακή.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμ.ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

[ΠΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ; ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ 'ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ' ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΦΟΡΤΙΚΩΣ ΕΠΙ Ν.Δ. ΝΑ ...ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, (ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο π.ΠΑΪΣΙΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΕΞΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ(!) ΤΟΥΣ 110 ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, - για να "θρονιασθούν" οι 5 ψεύτικοι! -  ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΝΑ "ΣΕΡΝΟΥΝ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!!!
"ΤΩΡΑ" ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ;;;;;; "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν άλλοι έξι ζηλωτές μοναχοί, οι οποίοι καταδικάστηκαν ως απλοί συνεργοί σε πολυετείς ποινές καθείρξεως, αλλά τους χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι έως το Εφετείο... 
Αντίθετα με τους παραπάνω το Δικαστήριο αθώωσε τρεις λαϊκούς που παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια.

Σχετική εικόνα

Όσοι εκ των κατηγορούμενων μοναχών παρέστησαν στο δικαστήριο, ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους ότι βρέθηκαν σε θέση αμύνης και τόνισαν ότι προέβησαν στις πράξεις τους για να προστατεύσουν το κονάκι της Μονής, που πολιορκήθηκε απο επιδόξους εισβολείς, με άνωθεν εντολές...('Φανάρι';)

Προφανώς η 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' στέλνει μήνυμα σε όσους αντιστέκονται για Ελλάδα και Ορθοδοξία, αφού επιβάλλει ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ όσο και ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ποινές, σε μοναχούς που προστατεύουν την Πίστη τους και αφήνει στο απυρόβλητο, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ τα ...καλόπαιδα του 'Σύριζα' που καταστρέφουν και καίνε δημόσια κτήρια, μέσα μαζικής μεταφοράς και τις περιουσίες πολιτών, αλλά και αρκετούς πολιτικούς, που ως μεγάλα 'τρωκτικά' ΔΙΕΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ κατά την μεταπολίτευση, το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού...

(ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ  Ε Φ Ε Σ Η...)

Σχετική εικόνα

[ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΣ!
Ο ΣΚΛΗΡΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΥΔΟΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΥ - όπως και ο νύν... - πατριάρχου Αθηναγόρου Σπύρου, ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1972!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμ.ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Και ασφαλώς, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ποιμνίου ΔΕΝ ασχολείται, ΔΕΝ γνωρίζει, ΔΕΝ βρίσκει εύκολα στοιχεία και αντικειμενική πληροφόρηση, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ οι λίαν μαχητικοί αγώνες τους 44 ετών, κατά του Οικουμενισμού, της Παναιρέσεως του Παπισμού και της 'Νέας Τάξεως'!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμ.ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥΘέλοντας να "παραδειγματίσουν" και άλλους Αγωνιστές Μοναχούς, που προσφάτως ΕΚΟΨΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ την μνημόνευση του ακατανόμαστου - και πολύ τουρκόφιλου - Φαναριώτη, "ρίχνουν" 20 χρόνια κάθειρξη στον Ηγούμενό της!

Για να "ανοίξει" ΕΠΙΣΗΣ ο "δρόμος", για τους 5-6 "μαϊμού" μοναχούς, που "έστησε" εδώ και μερικά χρόνια ο αιρετικός "πατριάρχης", να παριστάνουν τους δήθεν 'Εσφιγμενίτες', καπηλευόμενοι το όνομα και τα  οφέλη της Μονής...

Σχετική εικόνα

Και τέλος "να φύγει απο την μέση" το τεράστιο ΑΓΚΑΘΙ, που λέγεται 'Μονή Εσφιγμένου' και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ, να μνημονεύσει τον κάθε αιρετικό "πατριάρχη", να ζητήσει τάχα συγνώμη(!) για την πίστη της στους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδοξίας μας, ή να εισπράξει ...επιδοτήσεις της Ε.Ε., που αποτελούν την όντως ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ στην υπερχιλιόχρονη αφοσίωση και την προσευχή του Αγίου Όρους, που αποτελεί και το λεγόμενο 'Περιβόλι της Παναγίας' μας...

ΕΙΘΕ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ του να επέμβει με τον τρόπο, που εκείνη γνωρίζει για να ΜΗΝ πετύχουν τα δόλια και σκοτεινά σχέδια της Ρώμης και του Φαναρίου... "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!