Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!! (Αυτή είναι η ΑΘΛΙΑ Τουρκία του 2017!!!)


tcdd-kapak-1

Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος, τουρκολόγος & συγγραφέας Νίκος Χειλαδάκης, σε ανάρτησή του, 
στην Τουρκία του ισλαμιστή νεοθωμανιστού (ημιπαράφρονος σουλτάνου) Ερντογάν, το… 'χαρεμλίκι' σε όλο του το (ΤΡΑΓΙΚΟ) μεγαλείο!

Στα τουρκικά τραίνα ταχείας μεταφοράς, έχει καθοριστεί να υπάρχουν ...ξεχωριστά βαγόνια για τους αρσενικούς (!) και ξεχωριστά για τα… θηλυκά! Το σκάνδαλο ξέσπασε, όταν οι ελεγκτές δεν επέτρεψαν σε ένα πατέρα, να έχει μαζί του στο δρομολόγιο το εννιάχρονο κοριτσάκι του, γιατί… είναι θηλυκό!

 fatih-tuna-erciyas-bilet

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Fatih Tuna Erciyas από το Kocaeli ευρισκόμενος στην Άγκυρα, θέλησε να πάει στην Κωνσταντινούπολη με την ταχεία του σιδηροδρόμου. 
Έτσι αγόρασε σε δυο εισιτήρια, ένα για αυτόν και ένα για το εννιάχρονο κοριτσάκι του την Ayşen.

Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, όταν ήρθαν οι ελεγκτές του τραίνου και διαπίστωσαν ότι στο βαγόνι για άνδρες, βρίσκονταν και το εννιάχρονο κοριτσάκι του, τον ανάγκασαν να αφήσει το παιδί του για να πάει στο βαγόνι που είναι μόνο για γυναίκες, γιατί το… Ισλάμ απαγορεύει να συνταξιδεύουν αρσενικά με θηλυκά μαζί! Μάλιστα! 

Αλήθεια πως σας φαίνεται αυτό το νέο «επίτευγμα» της ισλαμικής Τουρκίας και αλήθεια, τι γνώμη έχουν όλοι αυτοί οι προοδευτικοί, που προπαγανδίζουν το Ισλάμ χάριν της… προοδευτικότητός τους ;


Και μη χειρότερα! 


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!