Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ Α Π Ε Ρ Α Ν Τ Α ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΝΕΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

fot
ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... Η ΟΔΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΗ...


dolofonia-rwsou
ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ...ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΑ
ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΡΩΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ TURKISH ASSASSIN OF RUSSIAN DIPLOMAT

Έχει περάσει ΗΔΗ ένας μήνας, από την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέϊ Καρλόφ, μια δολοφονία που έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά το πώς διαπράχτηκε και ακόμα η Ρωσία δεν έχει τοποθετήσει καινούργιο διπλωματικό αντιπρόσωπο στην τουρκική πρωτεύουσα, προκαλώντας διπλωματικό πρόβλημα στις σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ TURKISH ASSASSIN OF RUSSIAN DIPLOMAT


Σχετική εικόνα

Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αποδίδεται στην αυξανομένη οργή της Μόσχας στην πολιτική της Τουρκίας στο θέμα της Κριμαίας, αλλά και στην μη ακόμα εξιχνίαση της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ TURKISH ASSASSIN OF RUSSIAN DIPLOMAT

Την έντονη οργή της Μόσχας προκαλεί αυτές τις ημέρες (επισημαίνει ο δημοσιογράφος & τουρκολόγος Ν.Χειλαδάκης) και η είδηση ότι το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με το ....πρωθυπουργικό γραφείο (!) οργάνωσε στην Άγκυρα βραδιά συμπαραστάσεως στον τουρκόφωνο πληθυσμό της Κριμαίας, που…"στενάζει" κάτω από την ρωσική κατοχή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ TURKISH ASSASSIN OF RUSSIAN DIPLOMAT

Σφοδρές ρωσικές επικρίσεις προκαλεί και το γεγονός, ότι οι πολέμιοι της Μόσχας ηγέτες των Τατάρων της Κριμαίας, Refat Cubarov και Mustafa Cemilev, βρίσκονται στην Άγκυρα όπου έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερες τιμές από τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ και προς τιμή τους οργανώθηκε η εκδήλωση που εξόργισε την Μόσχα. 

Παράλληλα και η δήλωση του αντιπρόεδρου της τουρκικής κυβερνήσεως, Mehmet Simsek, που βρίσκεται στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός, ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση στην Συρία με τον σημερινό πρόεδρο Άσσαντ, ήταν άλλο ένα γεγονός που προκάλεσε την ρωσική οργή. 

Όλα αυτά, αλλά ιδιαίτερα η διπρόσωπη (εμείς θα την λέγαμε ΑΜΙΜΗΤΑ ...ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΗ! "ΙΩ.ΚΑΠ.") πολιτική της Τουρκίας στο ουκρανικό και πρόσφατα οι αντιρωσικές δραστηριότητες στην Κριμαία, αναβάλουν συνεχώς τον διορισμό Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, προκαλώντας δυσχέρειες στις σχέσεις των δυο χωρών.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!