Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ...ΣΚΥΛΑΚΙ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΩΝΙΣ! ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! (Σκέτη ..."γενναιότητα", έ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδωνις Γεωργιάδης


('ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ' ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; Ή ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ : ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΙΣ : Η ΚΑΡΕΚΛΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΠΤΩΣΙΣ : ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΚΛΠ, ΚΛΠ.)
Συγγνώμη (!) για όσα είχε πει παλαιότερα ζήτησε από τους Εβραίους, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις αστεια


Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις αστεια

"Λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη» (Που Αθωώθηκε ΟΜΩΣ στο δικαστήριο) αναφέρει στο μήνυμά του ...
για την Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, σημειώνοντας, πως «στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη, από την Εβραϊκή Κοινότητα»!!!

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό, που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων, που έδειξαν ασέβεια (;;;) στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη (!) να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΒΛΙΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΛΕΥΡΗΣ, ΣΤΟΝ ΑΡΤΙ ..."ΑΝΑΝΙΨΑΝΤΑ" ΑΔΩΝΙ....

Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΒΛΙΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ

Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά (;;;;;;;;;;;;; ΔΗΛΑΔΗ; ΔΗΛΑΔΗ;) για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά (...ΤΗΝ ΠΟΙΑ;) των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.

Πιστεύω ακράδαντα (!!!) ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.

Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΟΜΩΣ για την ΙΣΤΟΡΙΑ και μόνον, το δικαστήριο ΔΕΝ βρήκε ΚΑΘΟΛΟΥ  υ β ρ ι σ τ ι κ ό   το βιβλίο του κ.Κων/νου Πλεύρη για τους Εβραίους, μια και τον  Α Θ Ω Ω Σ Ε   στην δίκη που του έκαναν οι Εβραίοι της Ελλάδος.
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!