Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ...ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;


Σχετική εικόνα

(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!)
Συμφώνως με στοιχεία που υπέβαλλε στην Βουλή, ο υπ. Δικαιοσύνης (Κοντονής), για τα αδικήματα Ελλήνων και αλλοδαπών κρατουμένων...
Πρόκειται για στοιχεία έως την 7η Σεπτεμβρίου 2016, από τα οποία προκύπτει, ότι ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ  στις φυλακές της πατρίδος μας,
Αποτέλεσμα εικόνας για φυλακές

βρίσκονταν 9.467 κρατούμενοι, από τους οποίους οι ...ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ 4.246 είναι Έλληνες και οι 5.221 αλλοδαποί – οι περισσότεροι εκ των οποίων Αλβανοί!!! (Αλήθεια, γιατί ο κ.υπουργός έδωσε τόσο "μπαγιάτικα" στατιστικά 4 μηνών πίσω; Δεν μετράνε απο τότε τους φυλακισμένους;;; Περίεργο μοιάζει...)

Τα στοιχεία είναι σε απάντηση τεθείσης ερωτήσεως βουλευτού (της 'Χ.Α.') και ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ!

Στήν 'Οδύσσεια' θα λέγαμε, πώς "αυτά" να τα βλέπουν τα θλιβερά 'παπαγαλάκια' της πλ.Κουμουνδούρου, του Περισσού και άλλων "ευαγών" ιδρυμάτων, μηδέ του Τύπου εξαιρουμένου, που παριστάνουν χρόνια τώρα, ότι δεν ..."βλέπουν" την τρομακτική εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών - ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -  και λοιπών "φιλοξενουμένων" μας!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!