Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ !!!! 5η "ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ";;; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ...ΠΟΛΥ;;;;

ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ 'ΕΠΙΔΗΜΙΑ'...
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ 'ΓΕΡΑΜΑΤΑ'...
..."ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΩΣ", ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑLEXANDER KADAKIN

ΞΑΝΑ; ΚΙ ΑΛΛΟΣ; ΣΕ ...ΣΕΙΡΑ; ΜΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ; Νεκρός είναι και ο πρέσβης της Ρωσίας, Alexander Kadakin, στο Νέο Δελχί. Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Υπουργείο εξωτερικών της Ρωσίας. Και επειδή δεν γίνεται ξαφνικά (...) οι πρέσβεις μιας συγκεκριμένης χώρας, να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας ανήγγειλε μέτρα προστασίας των Ρώσων διπλωματών στο εξωτερικό.Διπλωματική πηγή της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι ο «Πρέσβης πέθανε στις 8 π.μ. την Πέμπτη λόγω καρδιακής αρρυθμίας»...

«Με βαθιά λύπη και θλίψη, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ινδία μας πληροφόρησε, ότι ο Alexander Kadakin, πέθανε σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί».

Ο Kadakin γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1949 στο Κισσινάου, Μολδαβία. Υπηρέτησε ως πρέσβης της Ρωσίας στην Ινδία από το 1999 μέχρι το 2004 και ξανατοποθετήθηκε στη θέση αυτή το 2009.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑLEXANDER KADAKIN

Deeply saddened at the passing away of Ambassador Alexander Kadakin.

— Narendra Modi (@narendramodi) January 26, 2017
Ήταν πρέσβης στο Νεπάλ 1993-1997 και πρέσβης στη Σουηδία το 2005-2009.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στην ανακοίνωση του ανέφερε ότι:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑLEXANDER KADAKIN

«Η ρωσική διπλωματία έχασε ένα από τα πιο επαγγελματικά στελέχη της, που είχε αφιερώσει τον εαυτό του στα συμφέροντα της χώρας μας στο εξωτερικό».
Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ως αιτίες του θανάτου του την προχωρημένη ηλικία και τις καρδιακές αρρυθμίες, αλλά σημειώνουν με έμφαση ότι:

1.Νεκρός είναι ο πρέσβης Andrei Karlov, που δολοφονήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου στην Άγκυρα,

2.Ο Andrei Malanin, ο διπλωμάτης που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Ελλάδα

3.Νεκρός είναι και ο Όλεγκ Έροβινκ, πρώην υψηλόβαθμος πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) και νυν επικεφαλής του ρωσικού πετρελαϊκού γίγαντα 'Rosneft', που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.

4.Απόπειρα δολοφονίας με δηλητήριο είχαμε και κατά του πρέσβη της Ρωσίας στο Ισραήλ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς.

5.Να μην ξεχνάμε και την πτώση του 'Tu-154' στη Μαύρη Θάλασσα, όπου "χάθηκε" η πλέον διάσημη και αγαπητή ρωσική στρατιωτική 'μπάντα'…

Στο πλαίσιο αυτό ο ΥΠΕΞ, Σ.Λαβρόφ, είπε ότι η Μόσχα ετοίμασε ένα πακέτο μέτρων για την προστασία των Ρώσων διπλωματών στο εξωτερικό.
Το πακέτο μέτρων έχει εγκριθεί από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν.

«H αποτρόπαια δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Andrei Karlov, έδειξε την μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση της ασφάλειας των Ρωσικών διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό. Ετοιμάσαμε το πακέτο μέτρων που έχει εγκριθεί από τον Ρώσο πρόεδρο και τον πρωθυπουργό που έθεσε τις οδηγίες».
«Θα εφαρμόσουμε τα μέτρα αυτά τα οποία απαιτούν επιπλέον πηγές και υπολογίζουμε στην υποστήριξη σας» είπε ο Σ.Λαβρόφ.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος πρέσβης είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση ολόκληρου του πολιτικού φάσματος της Ινδίας...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑLEXANDER KADAKIN

Ο (εικονιζόμενος κάτω, σε συζήτηση με τον Ρώσο πρόεδρο) πρωθυπουργός της χώρας, Narendra Modi τόνισε πως «ήταν ένας αξιοθαύμαστος διπλωμάτης, ένας μεγάλος φίλος της Ινδίας, ο οποίος μιλούσε Hindi και συνείσφερε τα μέγιστα στους Ινδορωσικούς δεσμούς».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑLEXANDER KADAKIN

Δηλώσεις έκανε και ο Β.Πούτιν, ο οποίος τόνισε ότι «ο Kadakin, διακρίνονταν για τον επαγγελματισμό, τις αναλυτικές και δημιουργικές ικανότητες του. Η Ρωσία υποφέρει από μια απώλεια η οποία είναι αναντικατάστατη».

«Ήταν σταθερός και επίμονος στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας μας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίλυση θεμάτων πολιτικής ενώ συνείσφερε στην ανάπτυξη των σχέσεων Ρωσίας-Ινδίας η οποία αποτελεί μία από τις μεγάλες προτεραιότητες της εξωτερικής μας πολιτικής»...
(Aπό το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!