Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΙΕΡΟΣ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ..."ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ! (Εντός παπικού ναού...)


ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ& ΑΝΙΑΤΑ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ "ΦΙΕΣΤΑ", ΣΠΕΥΔΕΙ & ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΠΑΠΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α  "ΕΤΟΙΜΟΣ" ΓΙΑ  Κ Α Θ Α Ι Ρ Ε Σ Η !ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΤΟ 1970,ΠΟΥ  Κ Ρ Υ Β Ο Υ Ν   ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙ(ΣΤΙ)ΚΗ "ΠΡΟΣΕΥΧΗ", ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ  παρελθόν ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/2017...Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΠΑΠΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΟΙ ΠΑΠΙΚΕΣΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΠΑΝΤΑ!) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ!!!!!!


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!