Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ : "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ" !

ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ!)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΙ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΕΡΓΚΕΪ ΣΟΪΓΚΟΥ.

«Αυτό δεν είναι το 1995, ούτε το 1999, η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των Σέρβων. Η Σερβία και τη Δημοκρατία της Σερβίας της Βοσνίας μπορoύν να υπολογίζουν στην πλήρη στήριξή μας»...
δήλωσε ο Βλαντιμίρ Vladimirovich Πούτιν και το Βελιγράδι πανηγυρίζει!
«Εκείνοι που σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Σερβία και στην Δημοκρατία των Σέρβων ( Βοσνία) χρειάζεται να ξέρουν, ότι είναι σαν να επιτίθενται στην ίδια την Ρωσία ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε νέα επίθεση εναντίον των Σέρβων! 
Βελιγράδι και Μπάνια Λούκα μπορούν να υπολογίζουν στην μέγιστη υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας!», τάδε έφη….Βλαντίμιρ Βλαντομήροβιτς Πούτιν …πρόεδρος της Ρωσίας , και αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Αυτό το μήνυμα με αποδέκτες όλους τους Ευρωπαίους, ειδικά Γερμανούς και Αμερικανούς, έστειλε αργά χθες Σάββατο  βράδυ,  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην σερβική κυβέρνηση μετά από την τελευταία μετακίνηση νατοϊκών δυνάμεων στα βόρεια του Κοσσυφοπεδίου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για σαφές και αποφασιστικό μήνυμα του Πούτιν, και όπως μαθαίνουμε, ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανέφερε ότι και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ τηρεί την ίδια στάση.

Σχετική εικόνα

Δόθηκε επίσης εντολή από την Μόσχα μέσω της διπλωματικής οδού, και μεταφέρθηκε αυστηρό «μήνυμα» σε Αλβανία και Κροατία!

Το ίδιο τελεσίγραφο-μήνυμα του Πούτιν έχει μεταδοθεί όχι μόνο στο Βελιγράδι και την Μπάνια Λούκα, αλλά και στα Τίρανα και στο Ζάγκρεμπ…ενώ κοινοποίηση στάλθηκε σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Το μέγα θέμα που «βρωμάει μπαρούτι» είναι ότι οι Ρώσοι απαιτούν …εδώ και τώρα,  την απομάκρυνση Αλβανών και νατοϊκών δυνάμεων από το Βόρειο Κοσσυφοπεδίου, διότι παραβιάζονται όλες οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί για αυτήν την πρώην επαρχία , καθώς όλα είναι στον αέρα.

Τα ευρήματά μας επιβεβαίωσε χθες ο Σεργκέϊ Λαβρόφ, ο οποίος είπε, ότι οι δυνάμεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, δεν θα πρέπει να είναι παρόντες στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, που κατοικείται αποκλειστικά από τους Σέρβους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

« Αμέσως μετά το περιστατικό με το σερβικό τραίνο το περασμένο Σάββατο, είχα συνομιλία με τον υπουργό εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς. Συμφωνήσαμε ότι η άφιξη των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και η χθεσινή μετακίνηση νατοϊκών δυνάμεων είναι κατάφωρη παραβίαση της ελεύθερης κυκλοφορίας και της συμφωνίας των Βρυξελλών ..», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Αποτέλεσμα εικόνας για σεργκεϊ λαβροφ'

Σερβικές κυβερνητικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ένταση στα Βαλκάνια αυξάνεται δραματικά, και αυτό δεν είναι καλό...
 
Οι Αλβανοί κάνοντας χρήση των αμαξοστοιχιών αποστέλλουν και νέες δυνάμεις στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, αν και δεν υπάρχει κανένας νόμος που να το επιτρέπει αυτό.

Ο Σέρβος αμυντικός αναλυτής Ντράγκομιρ Andjelkovic πιστεύει, ότι όλες οι χώρες που έχουν αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, παραβίασαν το ψήφισμα '1244'.

Σχετική εικόνα

« Σύμφωνα με το έγγραφο, η Σερβία έχει το δικαίωμα να στείλει στρατεύματα στο Κοσσυφοπέδιο, και να παρέμβει για να προστατεύσει τους ομοεθνείς της καθώς δεν θα ήταν παραβίαση του ψηφίσματος. Είναι σαφές ότι η Ρωσία υποστηρίζει την Σερβία και θα είναι έτοιμη για στρατιωτική επέμβαση», λέει Andjelkovic.

Όποιος νομίζει ότι όλα ηρέμησαν στα Βαλκάνια και ειδικά στην ταραγμένη περιοχή των συνόρων Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας…. πλανάται πλάνην οικτράν!... 

Η συνέχεια θα είναι χειρότερη και κυρίως πολεμική από εδώ και στο εξής!Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!