Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ; Καί τί χ α μ ό γ ε λ α ...(Γιατί αυτή η φωτογραφία ΔΕΝ δημοσιεύθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ;;;)

Αποτέλεσμα εικόνας για MEETING RAMA AND SOROS
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!
Ο "ΣΟΡΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ
ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΡΑΜΑ...
(ΣΜΙΞΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!)


('ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ'!)
Εκτός από το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίο και έχει «υιοθετήσει» και «ευεργετήσει» από τις πρώτες ημέρες της ίδρυσεώς του, ο λυσσαλέος σιωνιστής και ανθέλληνας (δήθεν) Σόρος «υιοθέτησε» (ποιάν άλλη;) και την Αλβανία!
Αποτέλεσμα εικόνας για κτιριο οηε νεα υορκη

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εννέα ημερών επίσκεψεώς του στη Νέα Υόρκη, για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο έτερος ανθέλληνας Έντι Ράμα δεν παρέλειψε να συναντήσει τον «μεγάλο ευεργέτη», όπως τον αποκάλεσε, Τζορτζ Σόρος, καθώς και τον διάδοχό του, Άλεξ Σόρος. 

Σχετική εικόνα

Η συνάντηση των τριών έγινε γνωστή όταν ο υιός Σόρος ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο 'Instagram', γράφοντας...τα εξής κολακευτικά για τον Ράμα: 
«Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα (;;; δηλαδή; δηλαδή;) ο οποίος έχει γίνει σύμβολο (!) της φιλελεύθερης Δημοκρατίας (;) στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για E.RAMA IN NEW YORK

Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε 'T-shirt' του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της 'Knicks', δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/09/blog-post_27.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!