Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΟΤΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" μας κάνουν ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ Μ.Κ.Ο. στον Έβρο !!!






Η Μ.Κ.Ο. «Hasene International», με έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας, λειτουργεί 40 παραρτήματα (!) στην Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία και αναπτύσσει «ανθρωπιστική» δράση σε 100 χώρες (!) ανά τον κόσμο, πάντα προσφέροντας αγαθά και υπηρεσίες σε μουσουλμάνους. 

Εμφανίσθηκε προσφάτως στον Έβρο με τα μέλη της να προσπαθούν να αναπτύξουν «φιλάνθρωπη» δράση (...) με την διανομή - λίαν προσφάτως και κάτω απο την ...βουλωμένη μύτη των ελληνικών αρχών! -  υπόπτου προελεύσεως κρέατος στους Ρομά της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη και με αφορμή την εορτή του 'Κουρμπάν Μπαϊράμ'.

Ευτυχώς οι Ελληνικές Αρχές διέκοψαν την δράση της οργανώσεως μετά από καταγγελία για εμπλοκή του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. 
(Πότε και ποιά κυβέρνηση με Εθνικό και Πατριωτικό σκοπό, θα ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ μία για πάντα, αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που λέγεται 'τουρκικό προξενείο Κομοτηνής,  α π ε λ α ύ ν ο ν τ α ς  ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ  ά π α ν τ ε ς   τους "διπλωμάτες" της Αγκύρας; Διά παντός !)

(στο πανώ που βλέπετε ανωτέρω στην φωτογραφία, γράφει …Yunanistan 2017!)

[Πηγές:Αντιφωνητής 17/09/2017
&
http://tourkikanea.gr/2017/09/hasene-2/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!