Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αποκαλύψεις: Χ ά κ α ρ α ν τον λογαριασμό της ερευνήτριας, που αποκάλυψε το 'βίντεο' για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Μασονίας – Περίεργος θάνατος σχετικός με τα γεγονότα της Καταλονίας!


Σχετική εικόνα

Χάκαραν τον λογαριασμό της ερευνήτριας που αποκάλυψε το βίντεο για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Μασονίας-”Οι μασόνοι λειτουργούν σε όλον τον πλανήτη όπως έκαναν πάντα”-Ένας περίεργος θάνατος σχετικός με τα γεγονότα της Καταλονίας.


Με την φράση «οι χάκερς υπηρετούν την εξουσία» υποδέχτηκε το χακάρισμα της προσωπικής της διαδικτυακής σελίδος, η ερευνήτρια που προ ημερών είχε αποκαλύψει το 'βίντεο' με τους εορτασμούς για τα 300 χρόνια της Μασονίας.

Η Κριστίνα Μαρτίν με ειδικότητα στην έρευνα για την 'Λέσχη Μπιλντερμπεργκ' και ανάλογα συναφή θέματα, είπε χθες πως είναι γεγονός ότι “οι μασόνοι ενεργούν σε πλήρη δράση στην Ισπανία, την Καταλονία, την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, τελικά σε όλο τον πλανήτη, σε αυτές τις περιόδους κοινωνικής αλλαγής, με τον ίδιο τρόπο όπως και σε άλλες σημαντικές στιγμές στην ιστορία”.

Και συμπληρώνει μιλώντας για την ομιλία της προέδρου του καταλανικού κοινοβουλίου Carme Forcadell σε πρόσφατα εορτασμό: “Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η πρόεδρος του κοινοβουλίου της Καταλονίας, είναι αφοσιωμένη στο να επισημαίνει τις αρετές τους και να σιωπά για τη βαρβαρότητα που έχουν διαπράξει οι μασόνοι στα χρόνια της ιστορίας. Ξεχάσατε ή δεν ξέρετε ότι το σύνθημα των μασόνων στη Γαλλική επανάσταση ήταν: Ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα ή θάνατος;”

Σχετική εικόνα

Σημειώνει κατόπιν πως “μπήκαν στον υπολογιστή μου γράφοντας αυτά τα νέα για να με εμποδίσουν να το ανεβάσω και να περιορίσουν την εξάπλωση του (σ.σ. Το προαναφερθέν 'βίντεο') στα δίκτυα. Αυτό ήταν τρομερό”.

Δείτε το 'βίντεο' για τον εορτασμό των 300 χρόνων του Τεκτονισμού στο Κοινοβούλιο της Καταλονίαςενικά η Κριστίνα Μαρτίν ενοχλεί πολύ με τις αποκαλύψεις της. Η ίδια μάλιστα σε προ ημερών συνεντευξή της σε ρωσικό δίκτυο είπε πως “ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε, αλλά έγινε Παγκόσμιος Ψυχρός πόλεμος”.


Επίσης την περασμένη εβδομάδα μίλησε για έναν …περίεργο θάνατο.

Αυτόν του Γενικού Εισαγγελέα του κράτους, Xοσέ Mανουέλ Mέϊς, στο Mπουένος Άϊρες. Οπως αναφέρει η Μαρτίν στην πολιτική του καρριέρα είχε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. 
“Όσον αφορά τις τρέχουσες αποφάσεις του, η κυβέρνηση τον πίεσε να μην στείλει τους ηγέτες της καταλανικής ανεξαρτησίας στη φυλακή, στην οποία απάντησε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τι να κάνει επειδή η εργασία του βασίστηκε στο νόμο” αναφέρει.

Σε ό, τι αφορά το θάνατό του, η ερευνήτρια υποστηρίζει πως δεν εχει διευκρινιστεί αν πέθανε από καποια μόλυνση, ή από φυσικό θάνατο.

Και σχολιάζει σχετικά: “Είναι από αυτούς τους «απροσδόκητους» θανάτους που είναι καλοί για πολλούς. Η ανεξαρτησία δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη χώρα”...
--------------------------------------

Σεισμό προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την περιβόητη 'Λέσχη Μπίλντερμπεργκ', που κάνει στο νέο της βιβλίο που παρουσίασε πρόσφατα η ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν.


Χθες η γυναίκα που έχει αφιερώσει την μισή ζωή της στην μυστικιστική λέσχη και σε άλλα θέματα “ταμπού” για την “ελέυθερη δημοσιογραφία & έρευνα”, πήγε ένα βήμα παραπέρα δίνοντας στη δημοσιότητα ένα 'βίντεο' από μια πολύ πρόσφατη μασονική τελετή!

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο 'facebook' έκανε το εξής σχόλιο και παρουσίασε το βίντεο:

“Το βιβλίο μου «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» ξεκινά με ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον ελευθεροτεκτονισμό, με μια ανασκόπηση της ιστορίας του και την ένταξή του στην 'bilderberg'. 
Πολλές φορές με ρωτούν αν οι μασόνους εξακολουθούν να υπάρχουν. 

Αυτό το 'βίντεο' είναι ένα εξαιρετικό 'τεστ' που επιβεβαιώνει ότι είναι ...ζωντανοί και καλά. Είναι μια πράξη πριν από μερικούς μήνες, επειδή το 2017 είναι τα 300α γενέθλιά τους. 
Ο σύγχρονος ελευθεροτεκτονισμός γεννήθηκε στην Αγγλία το 1717. 

Στο κέντρο του θεάτρου, βλέπει κανείς καθαρά τρία από τα κύρια σύμβολα: την πυξίδα, το έδαφος και το μάτι που βλέπουν όλα. Αυτό επίσης τείνει να είναι το » Φωτεινό Δέλτα » ή το » μάτι του ώρoυ «. 
Όλοι φορούν ειδικές ποδιές, και γάντια. Έχουν τραγουδήσει τον μασονικό ύμνο, αλλά σε αυτό το κομμάτι τραγουδούν τον ύμνο της Αγγλίας. Συγγνώμη για την αμέλεια”.

[Πηγή: 'πενταπόσταγμα']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!