Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΚΟΜΑ μία ΠΑΝΑΘΛΙΑ β λ α σ φ η μ ί α κατά Του Χριστού μας, απο το Βατικανό! ΑΓΕΛΑΔΑ (!!!) πάνω στον Σταυρό !!!
(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ! ΠΙΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;)
Οι ρωμαιοκαθολικοί πιστοί μιας βελγικής πόλεως είναι εξοργισμένοι, επειδή μια ...αγελάδα σε σταυρό (!!!) έχει ανεγερθεί ως «έργο τέχνης» στο κέντρο μιας παπικής εκκλησίας. 
Προτρέπουν τον τοπικό επίσκοπο να απομακρύνει το απεχθές «έργο» και να κάνει δημόσιες προσευχές για αποκατάσταση του χώρου!

Σχετική εικόνα

Το έργο ..."τέχνης" του Tom Herck θα βρίσκεται στον μικρό ενοριακό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή του Kuttekoven, στη φλαμανδική πόλη Borgloonί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.
Την περασμένη Κυριακή μια ομάδα αρκετών δεκάδων Καθολικών, ήρθε να προσευχηθεί και να διαμαρτυρηθεί μπροστά στο ναό όπου εξακολουθούν να γίνονται περιστασιακά λειτουργίες ζητώντας από τον τοπικό επίσκοπο Mgsr. Patrick Hoogmartens, να παρέμβει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mgsr. Patrick Hoogmartens
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΝΑΣ  ΠΑΝΤΕΛΩΣ
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ  "ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΤΟΥ
ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....

Ο «καλλιτέχνης», που πέρασε την εξαντλητική διαδικασία της πραγματικής πρόσδεσης του πτώματος μιας 500 κιλών αγελάδος σε ένα σταυρό πριν την καλύψει με σιλικόνη (!), εξήγησε ότι στόχος του «έργου» είναι η ...κριτική στη σύγχρονη σπατάλη!!!


Οι συμμετέχοντες πιστοί στην ειρηνική διαδήλωση καταδίκασαν δύο γεγονότα που έχουν σχέση με το «έργο»: μια προσπάθεια απομακρύνσεως της λεγομένης "ιερής αγελάδος" από βανδάλους, που έσπασαν ένα παράθυρο από βιτρό και προσπάθησαν να κόψουν τα σχοινιά με τα οποία κρέμεται με ένα μαχαίρι, καθώς και έναν εμπρησμό σε ένα κοντινό παλιό μεσαιωνικό παρεκκλήσι – που σήμερα λειτουργεί ως δημοτικό μουσείο - που περιέχει και άλλα τέτοια «εκθέματα»...

Οι πιστοί λένε ότι η τοπική επισκοπή έχει αργήσει να δράσει κατά του βλάσφημου «έργου» στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην οποία εξακολουθούν να γίνονται θρησκευτικές λειτουργίες. Λένε ότι η «σταυρωμένη αγελάδα» είναι μια «σατανική εικόνα και μια αηδιαστική προσβολή του Θεού και του καθολικισμού».

"Είμαστε απογοητευμένοι από τον Patrick Hoogmartens. Δεν έχει κάνει τίποτα γιατί θέλει να αποφύγει την αντιπαράθεση. 
Είναι τρομοκρατημένος από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε να προσευχηθούμε εδώ, διότι η πίστη μας ατιμάζεται", δήλωσε ο Dries Goethals.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mgsr. Patrick Hoogmartens
Ο ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ, "ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ"
ΤΟΥ ΕΞ ...ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!
ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ
ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ !

Τελικά, η μητρόπολη του Hasselt ως απάντηση αρκέστηκε να εκδώσει μία δήλωση που μεταξύ άλλων, έλεγε: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να συνεργαστούμε σε διάλογο με έργα τέχνης σε μια εκκλησία και μπορούμε σίγουρα να εκτιμήσουμε το ...χιούμορ. 
Αλλά μια αγελάδα στο σταυρό όπου κρεμάστηκε ο Χριστός, αυτό είναι κάτι που μας ξεπερνάει…». 

Την δήλωση δεν ακολούθησε καμμία ενέργεια...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!