Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Τ ρ ο μ α κ τ ι κ έ ς ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την Λέσχη 'B i l d e r b e r g' από εσωτερικό Ελβετό τραπεζίτη !

ΚΥΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ Υ Π Α Ρ Ξ Ε Ι Σ ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι"...


Φίλος του ιστολογίου του 'ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ' από την Ελβετία, μου έστειλε τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες μετά το άρθρο Αναφορά μεγάλης ελβετικής εφημερίδας για την Λέσχη Bilderberg, που την βλέπει μόνο ως "ανταλλαγή απόψεων" των ελίτ.[Η παρούσα ανάρτηση έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2011, αλλά αναντιρρήτως παραμένει ΕΠΙΚΑΙΡΗ πέρα για πέρα, οπότε την παραθέτουμε πρός προβληματισμό ΟΛΩΝ...]

Αποτέλεσμα εικόνας για λεσχη μπιλντεμπεργκ

Αποτέλεσμα εικόνας για λεσχη μπιλντεμπεργκ

- Επειδη ζω και εργαζομαι εδω και 30 χρονια στην Ελβετια γνωριζω μερικα πραγματα και θα ηθελα να σας ενημερωσω πως η εφημεριδα που αναφερεται στο αρθρο, εκδιδεται στην περιοχη της Βασιλειας (Basel) και δεν ειναι και πολυ γνωστη πανελβετικα. 
Πριν λιγο καιρο ειχε οικονομικες δυσκολιες και θα εκλεινε, ομως την ανελαβε ο κυριος Μοριτς Σουτερ (Moris Suter), πρωην ιδιοκτητης της αεροπορικης εταιριας 'Crossair' επενδυοντας ενα κεφαλαιο 80 περιπου εκκ. Ελβετικων φραγκων.


Ολοι βεβαια αναρωτηθηκαν τοτε που βρηκε ο κυριος Σουτερ τα χρηματα αυτα δεδομενου οτι δεν ειχε αυτη την οικονομικη επιφανεια. Την Δευτερα που μας περασε ενα αρθρο στην ελβετικη εφημεριδα ‘20 Minuten’ εξηγουσε πως ο κυριος Σουτερ ειναι μονο ο αχυρανθρωπος.

Πισω απο την επενδυση των 80 εκ. βρισκεται ο κυριος Μαρσελ Οσπελ (Marcel Ospel), πρωην διευθυνων συμβουλος της ελβετικης τραπεζας 'UBS'. Ο κυριος Οσπελ εχει βεβαια στενες σχεσεις με τον κυριο Ακερμαν (Josef Ackermann) της Deutsche Bank και ο οποιος ειναι στο μονιμο συμβουλιο της Λεσχης Μπιλντερμπερκ.

Ισως τωρα να ειναι πιο ξεκαθαρο γιατι ειδικα αυτη η εφημεριδα δημοσιευσε αυτο το αρθρο. Και μαλιστα χωρις να χρειαστει να ψαξουμε την καταγωγη των εμπλεκομενων ονοματων, παραβλεποντας επισης και το γεγονος οτι στην πολη αυτη (Βασιλεια) εγινε το πρωτοσυνεδριο των σιωνιστων το 1897 και το 1997 γιορταστηκαν επισημα τα 100 χρονια απο την διεξαγωγη του συνεδριου.

Στην Βασιλεια επισης εχει την εδρα της η Novartis, την οποια διευθυνει ο κυριος Daniel Vasella, ο οποιος παρευρισκεται τα τελευταια 3 χρονια νομιζω ανελλειπως στις συνεδριασεις της λεσχης. Τυχαιο το γεγονος της εξαρσης των "επιδημιων" τα τελευταια χρονια; Μπορει.

Φιλικους χαιρετισμους απο την Ελβετια : P.K.


Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έτσι, το παρακάτω άρθρο από τηνhttp://noviden.info/ που μετέφρασε ο φίλος HEIL GAP για το Ξυπνάτε Έλληνες και Δείτε (ελάχιστες διορθώσεις από τον Κ.Ο.)

- Συνέντευξη με ένα Ελβετικό τραπεζίτη που έγινε στην Mόσχα στις 30/05/2011 - 

Ερ: Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στις ελβετικές τραπεζικές εργασίες;

Α: Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Έχω χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους διευθυντές σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. 
Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να δωθούν αυτά τα χρήματα σε μετρητά για το δολοφόνο. Αυτό τάραξε την συνείδησή μου. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση που ήταν πραγματικά κακή, αλλά ήταν το χειρότερο.

Ήταν μια παραγγελμένη εντολή πληρωμής από μια ξένη μυστική υπηρεσία, γραμμένη στο χέρι που έδινε την εντολή να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον κορυφαίο ηγέτη ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. 

Σχετική εικόνα

Λάβαμε πολλές τέτοιες χειρόγραφες επιστολές, που προέρχονταν από ξένες μυστικές υπηρεσίες και έδιναν διαταγή πληρωμής σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για την χρηματοδότηση επαναστάσεων ή για την δολοφονία ανθρώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που ο John Perkins (βλ. και ΕΔΩ) έχει γράψει στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Δολοφόνου". Εκεί πραγματικά υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα και οι τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για john perkins

Ερ.: Το βιβλίο του Perkins είναι επίσης μεταφρασμένο και διατίθεται στα ρωσικά. Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα είναι και ποιος ήταν υπεύθυνος;

Απ.: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας, την εποχή εκείνη και ο πρόεδρος ήταν μιας χώρας του τρίτου κόσμου. Αλλά δεν θέλω να υπεισέρθω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα με ανακαλύψουν πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου και το όνομα της τράπεζας. Θα διακινδυνεύσει η ζωή μου.


Ερ.: Δεν μπορείτε ούτε να ονοματίσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;

Απ.: Όχι δεν μπορώ, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό συνέβη. Ήμασταν πολλά άτομα στην αίθουσα συνεδρίασης. Ο υπεύθυνος για πληρωμές των μετρητών φυσικών πρόσωπων ήρθε σε μας και μας ζήτησε αν του επιτρέπεται να εκταμιεύσει ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά σε αυτό το πρόσωπο και ένας από τους διευθυντές εξήγησε την υπόθεση και όλοι είπαν εντάξει, μπορείτε να το κάνετε.

Ερ.: Μήπως αυτό συμβαίνει συχνά; Ήταν αυτό το είδος ενός ταμείου με κονδύλια δια δωροδοκίες ;

Απ.: Ναι. Αυτό ήταν ένα ειδικό χρηματικό πόσο που διαχειρίζεται από μια ξεχωριστή θέση στην τράπεζα, όπου όλα τα κωδικοποιημένα γράμματα ερχόταν από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές επιστολές ήταν ιδιόχειρες. 
Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσει και μετά κατά σειρά να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών από τους λογαριασμούς, για την δολοφονία ανθρώπων, τη χρηματοδοτήση επαναστάσεων, την χρηματοδότηση απεργιών, ή την χρηματοδότηση όλων των ειδών των κομμάτων. Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μέλη της Λέσχης είχαν εμπλακεί σε αυτές τις παραγγελίες. Θέλω να πω ότι τους έδωσαν τις εντολές για να σκοτώσουν.

Ερ.: Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο έτος, ή δεκαετία συνέβη αυτό;

Απ.: Δεν θέλω να σας δώσω την ακριβή χρόνο, αλλά ήταν στη δεκαετία του '80.

Ερ.: Είχατε κάποιο πρόβλημα με αυτή την πράξη ;

Απ.: Ναι, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο έφυγα από την τράπεζα. Εάν σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες θα αφήσουν ίχνη. Πολλές μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, κυρίως αγγλόφωνες, έδωσαν εντολές για τη χρηματοδότηση παράνομων πράξεων, ακόμη και δολοφονία ανθρώπων μέσω των ελβετικών τραπεζών. 
Θα έπρεπε να πληρώσουμε κατόπιν οδηγιών των ξένων δυνάμεων για τη θανάτωση των ατόμων που δεν ακολούθησαν τις εντολές της 'Bilderberg', ή του ΔΝΤ ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για WORLD BANK

Ερ.: Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνετε. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να τα πείτε αυτά τώρα;

Απ.: Επειδή η 'Bilderberg' συνεδριάζει στην Ελβετία. Επειδή η παγκόσμια κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Και επειδή οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε ανήθικες δραστηριότητες. 
Οι περισσότερες από τις πράξεις αυτές είναι εκτός του ισολογισμού. Είναι ένα πολλαπλάσιο ποσόν αυτού που έχει δηλωθεί επισήμως. Δεν ελέγχονται λογιστικά ούτε και φορολογικά. Τα αριθμητικά στοιχεία που εμπλέκονται έχουν πολλά μηδενικά, τεράστια ποσά.

Ερ.: Δηλαδή δισεκατομμύρια ;

Απ.: Πολύ περισσότερο, τρισεκατομμύρια, εντελώς ανέλεγκτα, παράνομα και εκτός του φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μια ληστεία του καθενός. Θέλω να πω οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι εναντίον της Ελβετίας και των αξίων μας, όπως η ουδετερότητα, η ειλικρίνεια και η καλή πίστη. Στις συνεδριάσεις με τις οποίες ασχολήθηκα, οι συζητήσεις ήταν εντελώς κατά των δημοκρατικών αρχών μας. 

Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια ντόπιοι, είναι αλλοδαποί, κυρίως αγγλοσάξονες, είτε Αμερικανοί ή Βρετανοί, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δεν σέβονται τις αξίες μας, είναι εναντίον μιας άμεσης δημοκρατία, απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις παρανομίες τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά που δημιουργήθηκαν από το τίποτα και μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας, να καταστρέψουν τον κόσμο οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως μέτρο μόνο την απληστία. 

Επιδιώκουν την εξουσία και να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και την Ελβετία που θα είναι μια από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως χώρα εργασίας σκλάβων. Και ένα πρόσωπο όπως ο Josef Ackermann, ο οποίος είναι ένας Ελβετός πολίτης, είναι ο κορυφαίος άνθρωπος σε μια γερμανική τράπεζα και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για την απληστία δίχως να σέβεται τους κοινούς ανθρώπους. 

Έχει αρκετές εκκρεμείς νομικές υποθέσεις στη Γερμανία, αλλά και στην Αμερική. Είναι μέλος της Λέσχης και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.


Ερ.: Όπως μου λέτε, ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρθησαν θα είναι κατά την επικείμενη συνάντηση Bilderberg, τον Ιούνιο (2011) στο St Moritz;

Απ.: Ναι.

Ερ.: Έτσι είναι σήμερα σε θέση ισχύος;

Απ.: Ναι. Έχουν τεράστια χρηματικά ποσά τα διαθέτουν και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Μπορούν να καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και να οικοδομούν επάνω στην Κίνα.Από την άλλη πλευρά, άνοιξαν τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Ο ενεργός πληθυσμός της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερο. Ο πραγματικός στόχος είναι να καταστρέψουν την Ευρώπη.

Ερ.: Πιστεύετε ότι η συνάντηση της Bilderberg στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, ήταν στην ΕΛΛΑΔΑ του 2010 στην ΙΣΠΑΝΙΑ και σήμερα ας κοιτάξουμε τι συνέβη σε αυτές. Μήπως αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία μπορεί να περιμένει κάτι κακό;

Απ.: Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες για αυτούς, γιατί εδώ υπάρχει τόσο συσσωρευμένο κεφάλαιο. Συναντιώνται εδω, γιατί εκτός από τα άλλα πράγματα που θέλουν να καταστρέψουν, είναι και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι' αυτούς, δεν είναι στην ΕΕ ή το ευρώ, (διότι η Ελβετία) δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ού το καθεξής. 

Όσον αφορά τις αξίες, δεν μιλάω για τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, επειδή δεν ανήκουν πια στην Ελβετία, οι περισσότερες από αυτές διοικούνται από τους Αμερικανούς. Μιλώ για το πραγματικό πνεύμα της Ελβετίας που οι κοινοί άνθρωποι τρέφουμε και κρατάμε ψηλά.

Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπατε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να είναι ένα είδος λέσχης αποκλειστικά της Elite (των προνομιούχων, των εκλεκτών) που θα έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι φτωχοί (πενόμενες μάζες).Ερ.: Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που θα ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν πλέον κυρίαρχα κράτη;

Απ.: Ναι, και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που έμεινε με την άμεση δημοκρατία στο δρόμο τους. Χρησιμοποιούν τον εκβιασμό του «too big to fail", (τόσο μεγάλη για να πέσει) όπως στην περίπτωση της 'UBS' δια να εισαγάγουν τη χώρα μας στο μεγάλο χρέος, όπως ακριβώς έκαναν με πολλές άλλες χώρες. Στο τέλος ίσως θέλουν να κάνουν με την Ελβετία αυτό που έκαναν με την Ισλανδία, με όλες τις τράπεζες και την ιδία χώρα μας πλέον υπό πτώχευση.

Ερ.: Και, επίσης, να εισέρθει εις την ΕΕ;

Απ.: Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη σιδηρά κυριαρχία της Bilderberg.

Ερ.: Τι πιστεύετε θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;

Απ.: Καλά αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η αλήθεια. Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την κατάσταση. Εκθέστε τους. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Ερ.: Αυτό που λέτε είναι, ότι υπάρχει μια σωστή πλευρά στις Ελβετικές τραπεζικές δραστηριότητες, ενώ υπάρχουν λίγες μεγάλες τράπεζες που κάνουν κατάχρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS BANKS

Απ.: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους με τις αγγλοσαξονικές αρχές. Πρόκειται για κατάρτιση που τους κάνει άπληστους και αδίστακτους. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους. 
Ως χώρα έχουμε την πλειοψηφία των πιο σωστών τραπεζών που λειτουργούν στον κόσμο, αν δει κανείς τις μικρές και μεσαίες τράπεζες. Οι μεγάλες τραπεζικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το πρόβλημα. Δεν είναι Ελβετικές πια και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως τέτοιες.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS BANKS

Ερ.: Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι παρουσιάζουν αναλυτικά την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;

Απ.: Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, άρρωστοι στο μυαλό τους, τόσο άρρωστοι είναι γεμάτοι από κακίες και οι κακίες έχουν μείνει στο σκοτάδι σύμφωνα με τις διαταγές τους. Μερικοί από αυτούς, όπως ο Strauss-Kahn βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές, ή παιδεραστές και πολλοί είναι σατανιστές. 

Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες θα δείτε αυτά τα σατανιστικά σύμβολα, όπως στην Rothschild Bank στην Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από τον εκβιασμό, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαταγές ή θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη και θα σκοτωθούν. Δεν είναι μόνο ότι η φήμη του Στρος-Καν «δολοφονήθηκε» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα μπορούσε και να είχε κυριολεκτικά σκοτωθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για D.STROSS KAN

Ερ.: Δεδομένου ότι ο Ackermann είναι στη διοικούσα επιτροπή της Bilderberg, πιστεύετε ότι είναι ένας δημιουργός σημαντικών αποφάσεων εκεί;

Απ.: Ναι. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, όπως η Lagarde, που πιθανότατα θα είναι η επόμενος επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Bilderberg, στην συνέχεια, ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα. Έχουν ένα νέο σχέδιο για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, διότι το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγχουν και να χρησιμοποιούν την τρομοκρατία, ή οτιδήποτε άλλο ως αιτία. Μπορούν να σχεδιάζουν ακόμα και κάτι τρομερό ώστε να έχουν μια κάποια δικαιολογία.

Ερ.: Έτσι ώστε, αυτός είναι ο φόβος σας;

Απ.: Όχι μόνο του ένα φόβος, είμαι σίγουρος. Όπως είπα, έδωσαν εντολές για να σκοτώσουν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνουν πιο τρομερά πράγματα. Αν έχουν την αίσθηση ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως η εξέγερση τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία, την Ιταλία και ίσως θα είναι ο επόμενος, τότε μπορούν να κάνουν άλλη μια Gladio. 
Ήμουν στο δίκτυο της Gladio, που όπως γνωρίζετε υποκίνησε την τρομοκρατία, από αμερικανικά χρήματα που καταβάλλονται για τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έγινε περίπου μέσω του ίδιου συστήματος όπως σας είπα.

Ερ.: Ήταν ο Ackermann μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών μιας ελβετικής τράπεζα;

Απ.: (ΓΕΛΙΑ ….) ... είστε ο δημοσιογράφος. Κοιτάξτε την καρριέρα του και πόσο γρήγορα έφτασε στην κορυφή.

Ερ.: Τι πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει για να τους εμποδίσει;

Απ.: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία εκεί έξω που εξηγούν σε βάθος και συνδέουν τις τελίτσες, όπως αυτό που ανέφερα από τον Perkins. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά έχουν εκτελεστές που να πληρώνονται για να σκοτώσουν. 
Μερικοί απ 'αυτούς παίρνουν τα χρήματά τους μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν ένα σύστημα που δημιουργήθηκε σε όλο τον κόσμο. Και για να τους εκθέσω στο κοινό αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν τον έλεγχο. Και εννοώ οτιδήποτε.


Ερ.: Μέσω των αποκαλύψεων θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε;

Απ.: Ναι, αλήθεια λες. Είμαστε αντιμέτωποι με πραγματικά αδίστακτους κακοποιούς, επίσης, μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Χειρότεροι, από γενοκτονία. Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων απλά για να παραμείνουν στην εξουσία και στον έλεγχο.

Ερ.: Μπορείτε να εξηγήσετε την άποψή σας, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Δύση είναι περισσότερο ή λιγότερο εντελώς σιωπηλά σχετικά με Bilderberg;

Απ.: Επειδή υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ αυτών και των ιδιοκτητών των μέσων ενημέρωσης. Δεν το συζητάμε. Μπορούν να τα αγοράσουν. (Βλ. τις πληροοφρίες από Έλβετία, στην αρχή του άρθρου!!!). Επίσης, μερικά από τα κορυφαία στελέχη των ΜΜΕ καλούνται στις συνεδριάσεις, αλλά τους λένε να μην αναφέρουν τί-πο-τα από αυτά που βλέπουν και ακούνε.

Ερ.: Στη δομή της Bilderberg, υπάρχει ένας εσωτερικός κύκλος που γνωρίζει τα σχέδια και, στη συνέχεια, υπάρχει η πλειοψηφία που απλώς ακλουθεί τις εκεί παραγγελίες;

Απ.: Ναι. Έχετε το εσωτερικό κύκλο που είναι σατανιστές και, στη συνέχεια, υπάρχουν οι αφελείς ή λιγότερο ενημερωμένοι άνθρωποι. Μερικοί άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι το καλόν, ο εξωτερικός κύκλος.

Ερ.: Σύμφωνα με εκτεθειμένα έγγραφα και τις δικές της δηλώσεις, η Bilderberg αποφάσισε το 1955 να δημιουργήσει την ΕΕ και το ευρώ, έτσι ώστε να εκτελεστούν οι σημαντικές και εκτεταμένες αποφάσεις τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για PRINCE BERNHARD OF HOLLAND

Απ.: Ναι, και ξέρεις ότι η Bilderberg ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Bernard, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος και εργάστηκε επίσης για την 'IG Farben', της οποίας θυγατρική εταιρεία παρήγαγε το 'Zyklon Β'. (που το χρησιμοποιούσαν στους θαλάμους αερίων Ολοκαυτώματος). 

Σχετική εικόνα

Ο άλλος ήταν ο επικεφαλής (άνω φωτογραφία) της Occidental Petroleum (Occidental Petroleum Corporation (Oxy) ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τους κομμουνιστές στην (Sowjetunion) σοβιετική ένωση. 
Δούλεψαν και με τις δύο πλευρές, αλλά πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες και όποιος μπαίνει στον δρόμο τους βγαίνει εκτός.


Ερ.: Το σύστημα πληρωμής που μας εξηγήσατε, είναι πέρα από τις συνήθεις εργασίες, η μια εν κρυπτώ ξεχωριστή κατηγορία ;

Απ.: Σε αυτές τις τράπεζες της Ελβετίας, οι κανονικοί εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ότι αυτό συμβαίνει. Είναι σαν μια ιδιωτική μυστική υπηρεσία της τράπεζα. Όπως είπα οι πράξεις αυτές είναι εκτός ισολογισμού, που δεν εποπτεύονται. Κάποιοι βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, άλλοι είναι έξω. Έχουν την ιδιωτική τους ασφάλεια και ειδικό χώρο όπου μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εισέλθουν.

Ερ.: Πώς θα κρατήσει αυτές τις συναλλαγές εκτός του διεθνούς συστήματος Swift; (The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication)

Απ.: Λοιπόν ορισμένες από τις καταχωρήσεις Clearstream, είναι αληθινές στην αρχή. Περιλαμβάνουν απλά ψεύτικα ονόματα για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το σύνολο της λίστας είναι ψεύτικο. Βλέπετε και αυτοί κάνουν λάθη. Ο πρώτος κατάλογος είναι αληθινός και μπορείτε να εντοπίσετε πολλά πράγματα. 
Βλέπετε, υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους, που ανακαλύπτουν τις παρατυπίες και την αλήθεια και τις βγάζουν προς τα έξω. Στη συνέχεια, φυσικά, ακολουθούν οι αγωγές και αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να κλείσουν το στόμα τους. Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να πούμε την αλήθεια, ρίχνοντας φως επί αυτών. Αν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.

Ερ.: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov
Μόσχα 30 Μαΐου 2011


[Δια την ακριβή μετάφραση HEIL GAP (or mind the GAP)]

[ΠΗΓΗ:http://redskywarning.blogspot.gr/2011/06/bilderberg_11.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!