Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Νεοταξική Μ Π Ο Χ Α...Εντελώς!



Αποτέλεσμα εικόνας για Richard Charles Albert Holbrooke
Ο "ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ" ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ...Υ Α Ι Ν Α Σ
ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ,
ΤΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ, ΕΠΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ
Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ...
["IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

To πραγματικό όνομα του ("Αμερικανού") διπλωμάτου σιωνιστού Richard Holbrooke (απεβίωσε) ήταν το “Samuel Moos"...

Σχετική εικόνα

Την περίοδο 1993-96 μεσουρανούσε στον Λευκό Οίκο του Κλίντον, μία νυφίτσα με μίσος προς κάθε τι ορθόδοξο ο σιωνιστής (άνω) David Scheffer. Δεξί χέρι της Madeleine “Korbel” Albright που ελέγχει τηλεπικοινωνίες, 'real estate' στο Κόσσοβο και όχι μόνο.
Αποτέλεσμα εικόνας για David Scheffer
Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΦΕΡ, ΔΕΙΧΝΕΙ
(ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ) ΜΙΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΕΚ 5.000.000 $, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ,
ΤΟΥ ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 2 ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ,
ΒΛΑΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΖΙΤΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Το Κόσσοβο, η Σερβία, το Μαυροβούνιο ανήκουν σε ξένες εταιρείες. Σκόντα, Nonprofit Ltd, China Railway International Group με νέους σταθμούς τραίνων στα Βαλκάνια. 
Μόναχο-Βελιγράδι, Σπλίτ-Βουδαπέστη με νέα τραίνα. 

Η Κίνα έχει μπει και στην Σερβία με σκοπό να εκσυγχρονίσει τον σιδηροδρομικό σταθμό με την εταιρεία 'Zhuzhou Locomotives', με την αμερικάνικη 'Septa' να επιβλέπει την όλη διαδικασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για sEPTAΑποτέλεσμα εικόνας για sEPTA



Αποτέλεσμα εικόνας για suzhou trains

Το πραγματικό όνομα του ("Γιουγκοσλάβου" για τους πολύ-πολύ κοιμώμενους) Τίτο του κομμουνιστή ηγέτου της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας ήταν το Joseph Bronz, εβραϊκό φυσικά. Ο παππούς του ήταν Ραββίνος. 

Σχετική εικόνα
ΟΣΟ ..."ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΣ" ΗΤΑΝ Ο (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ) ΓΙΟΣΙΠ ΜΠΡΟΖ ΤΙΤΟ,
ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
...ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...

(ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΟ 'ΦΟΡΕΪΝ ΟΦΙΣ' ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ...)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Εξ αιτίας του ταλαιπωρούμαστε με τα Σκόπια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Prince Mohammed bin Salman,

Την Υεμένη την βομβαρδίζουν σιωνιστές, αμερικανοί μαζί με την Σαουδική Αραβία των Σαούντ. Συγκεκριμένα: Στην Γαλλία ξεκίνησε το διπλωματικό γαϊτανάκι. 

Σχετική εικόνα

Πρόσφατα αποστολή των Σαουδαράβων, επισκέφθηκε τον σπουδαίο ραββίνο  (!) Μοσέ Σεμπάγκ της Μεγάλης Συναγωγής στο Παρίσι και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για french rabbi moshe sebbag
O ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΜΩΣΕ ΣΕΜΠΑΓΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΞΙΑ.

Πριν την συνάντηση της Δευτέρας, ο Prince Mohammed bin Salman, έδωσε συνέντευξη στον σιωνιστή δημοσιογράφο και χρονογράφο Thomas Friedman της σιωνιστικής 'New York Times' ( εκεί που έδινε συνεντεύξεις η Χρυσή Αυγή...) ο οποίος και τον επαίνεσε (!) για την εξαιρετική δουλειά (;;;) που κάνει στην Σαουδική Αραβία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για thomas friedman

Τον αποκάλεσε έναν ...σωστό μεταρρυθμιστή! Ένα πρότυπο. Έναν μοντέρνο Winston Churchill που πολεμά τους ναζί του Ιράν! Απίστευτος παραλογισμός. 

Όπως βλέπετε το  χ ά ο ς, τόσο εντός στην Σαουδική Αραβία και εντός της Υεμένης δεν είναι τυχαίο. Έχει βάθος. Ο πόλεμος στην Υεμένη, ουσιαστικά συγκρούονται σουνίτες και σιΐτες. 
Ο βασιλικός οίκος των σουνιτών Σαούντ, δεν θέλει να δει τα στενά του 'Αντεν να ελέγχονται από χώρα που δεν είναι δικός του δορυφόρος και μάλιστα από το Ιράν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ

Ακόμη και όταν βρεθεί πλοίο και πλήρωμα να προσεγγίσει λιμάνι της Υεμένης με βοήθεια για τους Αμάχους, (καμμιά σχέση με πολεμικό υλικό) τα πολεμικά πλοία της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και σε κάποιες φορές και του ΝΑΤΟ (θαυμάστε τους...!!!!) τα οποία περιπολούν στην Ερυθρά θάλασσα, τα  ε μ π ο δ ί ζ ο υ ν   και στην καλύτερη περίπτωση τα  σ τ α μ α τ ο ύ ν   για πολλές ημέρες, ώστε να αποθαρύνονται οι 'Liner Operators' να τα ναυλώνουν...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για yemen war

Αποτέλεσμα εικόνας για yemen war

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για kammenos israel

Ο Καμμένος πιέστηκε αρκετά να στείλει όπλα στους Σαουδάραβες. 
Από ποιους; 
Δεν θέλει σκέψη. 
Σε αυτά τα μυστικά ανταλλάγματα που γίνονται, οι Συριζανελ παραμένουν στην εξουσία. Όλοι τους είναι μαριονέτες του αμερικανοεβραϊκού παράγοντος και δεν σκάνε καθόλου. 

Θα γίνει πολύ γνωστός ο πόλεμος αυτός, όταν κληθεί η Ευρώπη να ...φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των "προσφύγων" που θα δημιουργήσει. Τότε θα πιάσει δουλειά το εργαστήρι των ΜΚΟ του σιωνιστού "Σόρος". (Πού ΔΕΝ λέγεται έτσι, αλλά Γκεόργκυ Σβάρτς!...)

Να σας πω, ότι στην Υεμένη έχει χτυπήσει και η πανούκλα!

28η Νοεμβρίου 2017 - 5:56 μ.μ.
Ο/Η Ανώνυμος

[ΠΗΓΗ:http://perimajestic.blogspot.gr/2017/11/blog-post_89.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!