Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

"ΞΕΣΑΛΩΣΕ" ΞΑΝΑ ο μισέλλην ψυχοπαθής και ναρκο-εξαρτημένος Αλβανός πρωθυπουργός!

BAZEI ...EIΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ! ! ! ! !

Σχετική εικόνα
1.000% ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ (;) ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΒΑΡΙΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΝΕΟΣ!
XΩΡΙΑ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕ ΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΜΑΚΟΤΣΙ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΘΡΑΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ 'ΦΟΡΑ'; ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;)
Συνεχίζει... ακάθεκτος την πολεμική του απέναντι στην ελληνική μειονότητα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, χτυπώντας μετά το περιουσιακό, το ευαίσθητο για την ύπαρξή της θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο
..."ΒΟΥΡΚΟ"-ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΑΛΒΑΝΟ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΣ
ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ...

Αλλωστε, οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων μειονοτικών άρχισαν με την κατεδάφιση του προσκυνήματος του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες στις αρχές του 2016 και συνεχίζονται με τον προσδιορισμό ιστορικών ιερών ναών ως... αρχαιολογικών χώρων, για τους οποίους απαιτείται ...εισιτήριο εισόδου (ΤΙ;) προκειμένου να τους επισκεφθούν οι πιστοί!

Την περίοδο που οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Κοτζιάς και Μπουσάτι επιχειρούσαν «προσέγγιση» στην Κρήτη, στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Πολιτιστικών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αυλώνος, που ενημέρωνε τους ενδιαφερομένους ότι θεσπίζονται «εισιτήρια επίσκεψης μνημείων και αρχαιολογικών χώρων» (!) στην περιοχή δικαιοδοσίας της. 

Σχετική εικόνα
...ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ....

Πρόκειται για νέα ευθεία προκλητική επίθεση του καθεστώτος Ράμα στην αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας, καθώς η πρωτοβουλία συνιστά πράξη δημεύσεως - και χρήσεως από τρίτους - ξένης ιδιοκτησίας, αφού οι Βυζαντινοί ιεροί ναοί ανήκουν στην Εκκλησία.

Με την ενέργεια αυτή το υπουργείο Πολιτισμού παρακρατεί όσους ορθόδοξους ναούς μπορεί, με πρόσχημα την οικονομική αξιοποίησή τους.

Ετσι, η Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου στον Μεσοπόταμο και η Ι.Μ. των Αγίων Σαράντα στα υψώματα πάνω από την πόλη, χρειάζονται πλέον ...εισιτήριο επισκέψεως! 
Κατά την πονηρή αλβανική μέθοδο, οι ιεροί τόποι για τους Ελληνες εντάχθηκαν σε γενικότερες λίστες αρχαιολογικών χώρων, προκειμένου να καλυφθεί η άνομη ενέργεια. 
Επίσης, ο Ναός της Παναγίας Βλαχέρνας στο Μπεράτι είναι επισκέψιμος με εισιτήριο και το πρόσχημα εδώ είναι ότι λειτουργεί ως ...εικονογραφικό μουσείο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Αλλά το πραγματικό σχέδιο είναι άλλο... Ο Ράμα γνωρίζει ότι, για να «καταστρέψει» την ελληνική μειονότητα, πρέπει να την αποκόψει από τη γη της και τη θρησκεία της, καθώς ούτε ένα ισλαμικό τέμενος, ή καθολικός ναός (έστω παρελθούσης εποχής) δεν έχει ενταχθεί σε λίστες για εισπρακτική εκμετάλλευση από κρατικό φορέα. 

Το σχέδιο σε πρώτη φάση είναι να μετατρέψει τους ιερούς τόπους των χριστιανών σε «νεκρά μνημεία», αντί να έρθει σε συνεννόηση με την ηγεσία της Εκκλησίας, προκειμένου οι ναοί να αποκτήσουν εκ νέου τη λατρευτική ταυτότητά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Νωρίτερα το καθεστώς φρόντισε να απογυμνώσει τους ναούς από ιερά σκεύη και σπάνιας τέχνης εικόνες, τα οποία μετέφερε σε μουσεία για να τα εκθέσει...

Αποτέλεσμα εικόνας για ALBANIAN PARLIAMENT

Η τελευταία φάση του «σόου» άρχισε στην αλβανική Βουλή, όταν ο βουλευτής Αρκέτ Χουσενάϊ σε στημένη ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού, αξίωνε να μάθει πληροφορίες για την τουριστική αξιοποίηση των ιερών προσκυνημάτων.

Ν. Σταυρουλάκης -'dimokratianews'/ 19.11.2017

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

4 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ....ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά θυμάσθε!
   Και πρόκειται για έναν ακόμα ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ, αφού ο πατέρας του ήταν ο Χρήστος Ράμας.
   Ήτοι ο πλέον "διακεκριμένος" και "αγαπημένος" καλλιτέχνης ως γλύπτης, του ιδίου του δικτάτορος Εμβέρ Χότζα, για πολλά χρόνια, με "βραβεία" και "επαίνους" των κομμουνιστών...
   ΑΣΦΑΛΩΣ οι ψευδο-εφημερίδες, οι ψευδο-δημοσιογράφοι, τα ψευδο-ενημερωτικά "δελτία ειδήσεων" του Τσιπριστάν, ΟΛΑ αυτά τα κάνουν 'μιά ζωή' γ α ρ γ ά ρ α ...

   Διαγραφή
 2. Γιά ὅλ' αὐτά, ὁ "πατριάρχης" Ἱεροσολύμων ἐτίμησε καί ... παρασημοφόρησε τόν κ. Ράμα! Βλέπετε οἱ Οἰκουμενισταί δέν εἶναι μόνον φανατικοί Ἐχθροί τοῦ Χριστοῦ, ἀλλά καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους!
  (http://www.dailymotion.com/embed/video/x5vmuml)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι, ὅπως τὰ λέτε! Εὐχαριστοῦμε θερμῶς καὶ γιὰ τὴν ἀποστολὴ τοῦ συνδέσμου!

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!