Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ"...


(ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ...)
Ο πρώην πράκτορας της 'C.I.A.' Ρόμπερτ Μπέϊρ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά της υπηρεσίας, αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του υιού του Τζόρτζ Μπους, του τζούνιορ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr
Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

Εχει γράψει τα βιβλία: 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

See No Evil: The True Story of a Ground Soldier in the CIA’s War on Terrorism, Crown Publishing Group, January 2002 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

Sleeping With the Devil: How Washington Sold Our Soul for Saudi Crude, Crown Publishing Group, July 2003, ISBN 

Blow the House Down: A Novel, Crown Publishing Group, 2006 

Σχετική εικόνα

The Devil We Know: Dealing with the New Iranian Superpower, Crown Publishing Group, September 2008 ISBN 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

The Company We Keep: A Husband-and-Wife True-Life Spy Story, Crown Publishing Group, March 8, 2011 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baErΑποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

Σχετική εικόνα

“21 Laws for Assassins” 
Το κινηματογραφικό αμερικανικό έργο 'Syriana' με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ βασίστηκε στα βιβλία του Μπέϊρ 'See No Evil' and 'Sleeping with the Devil'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για FORMER CIA AGENT & AUTHOR robert baEr

Σχετική εικόνα

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Αμερικανός ηθοποιός έπαιξε στο έργο τον πράκτορα της 'C.I.A.'. 

Σχετική εικόνα

Έχει πολλάκις συλληφθεί και κρατηθεί. Ως πράκτορας της 'CIA' ο Μπέϊρ εργάστηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1991-94 και στη Μέση Ανατολή. 
Από την αποχώρησή του από την υπηρεσία και μετά έχει πολλάκις κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπους ότι προκαλούσε πολέμους για το πετρέλαιο. 
Ο Μιτ Γουόσπουρ, ένας προσωπικός του φίλος εργαζόμενος στη Γερουσία, ο οποίος του έδινε πληροφορίες, έχει δολοφονηθεί. 

Σχετική εικόνα

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Milos Cupurdija του 'ebritic.com', ο Μπέϊρ προέβη σε εκπληκτικές αποκαλύψεις, οι οποίες δεν διαψεύστηκαν. 
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ την εποχή εκείνη Μπιλ Κλίντον πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
Δημοσιεύουμε μέρος των δηλώσεων του, επειδή το θέμα επανήλθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και το θέμα του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας αφορά όλους: 

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ κλιντον

«Στην Γιουγκοσλαβία πήγα στις 12 Ιανουαρίου 1991, με ελικόπτερο, στο Σεράγεβο. Δουλειά μας ήταν να επιτηρούμε τους υποτιθέμενους Σέρβους τρομοκράτες ώστε να μην επιτεθούν στην πόλη. 
Μας είχαν ενημερώσει για μια οργάνωση με την ονομασία Ανώτερη Σερβία, η οποία σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη λόγω της επιθυμίας της Βοσνίας να αποσχιστεί από τη Γιουγκοσλαβία. »

Στην πραγματικότητα αυτή η οργάνωση ούτε καν υπήρχε. Οι επικεφαλής μας, μας έλεγαν ψέμματα. Η αποστολή μας ήταν απλώς να προκαλέσουμε πανικό στους πολιτικούς στη Βόσνια, να τους πείσουμε ότι επίκειται σερβική επίθεση. Η αποστολή αυτή τελείωσε για μένα σε δύο εβδομάδες. 

Ανέλαβα νέα στη Σλοβενία. Η επιχείρηση στη Βοσνία διήρκεσε έναν μήνα και είχε κωδική ονομασία Ίστινα (αλήθεια). »Πήγα στην Σλοβενία διότι είχαμε πληροφορίες ότι σκόπευε να ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. 

Διαθέσαμε μερικά εκατομμύρια δολλάρια για τη χρηματοδότηση ορισμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κομμάτων της αντιπολίτευσης και διαφόρων πολιτικών. Πολλοί πράκτορες που διαφωνούσαν   ε ξ α φ α ν ί ζ ο ν τ α ν   όταν αρνούντο να εκτελέσουν αποστολές προπαγάνδας κατά των Σέρβων. 

Προσωπικά είχα εκπλαγεί από τα ψέμματα τα οποία μας έλεγαν οι επικεφαλής και οι πολιτικοί μας. Πολλοί πράκτορες καλλιεργούσαν την προπαγάνδα χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν. 
Ο καθένας μας γνώριζε μόνο ένα μέρος της υπόθεσης και μόνο αυτοί που δημιούργησαν την όλη υπόθεση γνώριζαν το σύνολό της, δηλαδή οι πολιτικοί. Στόχος της προπαγάνδας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για former yugoslavia map

Έπρεπε να υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος στον οποίο θα έπεφτε το ανάθεμα. Επελέγη η Σερβία καθώς αυτή, κατά κάποιο τρόπο, είναι η διάδοχος κατάσταση της Γιουγκοσλαβίας. Δώσαμε χρήματα στον Στίπε Μέσιτς, στον Φράνιο Τούσμαν, στον Αλί Ιζετμπέκοβιτς, σε βουλευτές και μέλη της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, σε δημοσιογράφους, σε στρατηγούς του Γιουγκοσλαβικού στρατού, ακόμα και σε ολόκληρες μονάδες. 

Σχετική εικόνα

Ο Ράντοβαν Κάραζιτς έπαιρνε χρήματα, για κάποιο διάστημα, αλλά σταμάτησε να δέχεται χρήματα όταν κατάλαβε ότι θα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που έγιναν στη Βοσνία. 

Όλο αυτό κατευθυνόταν από την αμερικανική κυβέρνηση. Κάποιοι αξιωματούχοι της 'CIA' έγραφαν ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονταν στα ...δελτία ειδήσεων. (ΜΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ;)

Στόχος ήταν η πρόκληση μίσους, εθνικισμού και προβολή της διαφορετικότητας. Το 1992 ήμουν ξανά στη Βοσνία με αποστολή την εκπαίδευση μονάδων του Βοσνιακού στρατού, καθώς η Βοσνία είχε μόλις ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. 

Η Σρεμπρένιτσα είναι μια παραφουσκωμένη ιστορία και πολλοί άνθρωποι την έχουν αποδεχτεί. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο ίδιος με τον αριθμό των Σέρβων και άλλων που σκοτώθηκαν, αλλά η Σρεμπρένιτσα πουλήθηκε στην πολιτική αγορά. 
Ο επικεφαλής μου, πρώην γερουσιαστής, έλεγε συνεχώς πως μερικά καθάρματα θα σταλούν στη Βοσνία. Έναν μήνα ΠΡΙΝ (!) την υ-πο-τι-θέ-με-νη γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα, μου είπε πως η πόλη, θα «γίνει πρωτοσέλιδο» σε όλο τον κόσμο!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για srebrenica

Όταν ρώτησα το γιατί, μου είπε απλώς «θα δεις»...
Ο Βοσνιακός στρατός πήρε εντολή να επιτεθεί σε σπίτια και σε αμάχους, στους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα. 
Την ίδια ώρα οι Σέρβοι δέχονταν επίθεση από την άλλη πλευρά. Προφανώς κάποιος είχε πληρωθεί για τους υποκινήσει. 

Ένοχοι για την Σρεμπρένιτσα είναι οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί. Όλοι όμως ρίχνουν τις ευθύνες στους Σέρβους. Δυστυχώς πολλά από τα θύματα που θεωρούντο μουσουλμάνοι ήταν Σέρβοι, ή άλλων εθνικοτήτων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για  holbrooke
O AΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΟΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΥΑΙΝΕΣ! ΤΟΝ Ρ.ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ (ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΟΟΣ), ΤΟΝ ΓΟΥΩΡΕΝ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ (ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΘΕ; ΕΙΧΕ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ" ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΤΟ 1993!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ...
(ONTΩΣ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΣΛΟΜΠΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΚΑΙ Ο ΟΧΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ...)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Πριν μερικά χρόνια, ένας φίλος πρώην πράκτορας ο οποίος τώρα εργάζεται στο ΔΝΤ, μου είπε ότι η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν προϊόν συμφωνίας αμερικανικής κυβέρνησης και Βόσνιων πολιτικών. 
Η πόλη θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων. 

Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης, κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. 

Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Αυτοί είναι οι νικητές, καθώς οι λαοί υποχρεώνονται να εισάγουν, κατόπιν από αυτούς και καθώς δεν έχουν χρήματα αναγκάζονται να δανείζονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για kosovo

Αυτή είναι η ιστορία στα Βαλκάνια. Το Κόσσοβο, δια παράδειγμα, δημιουργήθηκε για δύο λόγους. 
Πρώτον γιατί η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτά και δεύτερον διότι αποτελεί στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για madeleine albright

Είναι η μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση στην καρδιά της Ευρώπης.

Αποτέλεσμα εικόνας για kosovo

(Εδώ ο ανώνυμος αρθρογράφος που παραθέτει το ιστολόγιο 'perimajestic', αναφέρεται σίγουρα στην κολοσσιαίων διαστάσεων αμερικανική βάση 'Μπόντστίλ' του Κοσσόβου, που είναι ΟΡΑΤΗ απο την ...Σελήνη, διά γυμνού οφθαλμού, όπως το Σινικό Τείχος!!! "Ιω. Καποδίστριας")

Αποτέλεσμα εικόνας για kosovo

Θέλω να πως στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, ότι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν. 

Χειραγωγήθηκαν τότε και είναι ανόητο να υπάρχει μίσος μεταξύ τους. 

Πρέπει να δείξουν ότι είναι οι ισχυροί και να καταλάβουν ποιος το δημιούργησε όλο αυτό. 
Προσωπικά ταπεινά ζητώ συγνώμη και αυτό γιατί για καιρό, δεν αποκάλυπτα τα μυστικά της 'CIA' και του Λευκού Οίκου. [ΠΗΓΗ:http://perimajestic.blogspot.gr/2017/11/blog-post_27.html]

-------------------------------------------------------

ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ  Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ (ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ) ...ΜΠΟΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 'ΤΙΚΑΡΟΥΝ' ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΝΚ, ΔΗΛΑΔΗ :
http://perimajestic.blogspot.gr/2017/11/blog-post_27.html


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Στηβ (Σταύρος) Λάλας ~ Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ Έλληνας κατάσκοπος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ!!!!

    Για να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!