Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ (καλά-καλά όμως!) από πότε ΠΙΕΖΑΝ τον Α.Παπανδρέου για το θρήσκευμα και τις ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! Καί ΠΟΙΟΙ ...ΠΙΕΖΑΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΛΕΕΙ κατωτέρω ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ...

Σχετική εικόνα

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η αλλαγή των δελτίων ταυτότητος, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια αναμονής και σεναρίων για τον ακριβή χρόνο έκδοσεώς τους. 
Δύο ομάδες ειδικών έχουν επεξεργαστεί τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις νέες ταυτότητες, όσο και το νέο νομοθετικό καθεστώς που θα ισχύσει μετά και την έκδοσή τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεεσ βιομετρικές ταυτότητες


Ωστόσο, «πονοκέφαλο» φαίνεται πως προκαλεί στην κυβέρνηση το θέμα της εκδόσεως, καθώς το κόστος τους θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο.

Όπως όλα δείχνουν, το κράτος είναι εκείνο που θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος τους κόστους κατασκευής τους, ώστε η επιβάρυνση που αφορά στους πολίτες, ως προς τα επίπεδα των παραβόλων να μην ξεπερνά τα 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, μέχρι το 2019 θα έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία ώστε μέσα στο έτος να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες.

Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν 'μικροτσίπ' στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.

ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ !

[ΠΗΓΗ:'ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!