Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

53.800.000 $ !!! Τά μάζεψαν διασημότητες του 'Χόλλυγουντ', ΥΠΕΡ ...του Ισραηλινού Στρατού !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και την πρότασή μας στο τέλος της αναρτήσεως...

Ο "ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ" κ.ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ ΟΜΟΥ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ...

FIDF Los Angeles Gala Dinner 2017

'Στάρς' του Χόλλιγουντ, ηθοποιοί, μοντέλα, παραγωγοί ταινιών και επιχειρηματικοί παράγοντες, συγκέντρωσαν το ποσό ρεκόρ των 53,8 εκατομμυρίων δολλαρίων ΥΠΕΡ του Ισραηλινού στρατού σε ένα 'γκαλά' του Μπέβερλι Χιλς...

Περίπου 1.200 άτομα συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της οργάνωσης 'Φίλοι των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων' ('FIDF') που πραγματοποιήθηκε την προπερασμένη Πέμπτη το βράδυ στο ξενοδοχείο 'Beverly Hilton', η οποία συγκέντρωσε αυτό που οι διοργανωτές δήλωσαν, ότι ήταν ένα ποσό “ρεκόρ” ποσό για τους Ισραηλινούς στρατιώτες, για υπηρεσίες όπως: 

ακαδημαϊκές υποτροφίες για βετεράνους, οικονομική βοήθεια για στρατιώτες που έχουν ανάγκη · υποστήριξη για τους μοναχικούς στρατιώτες καθ ‘όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και μετά την απόλυση, βοήθεια για τραυματίες βετεράνους και οικογένειες πεσόντων στρατιωτών, εβδομάδες ανάπαυσης και ανάκτησης για ολόκληρες μονάδες της IDF (Israel Defence Forces), καθώς και εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΡΝΟΛΝΤ... ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΕΣ....

FIDF Los Angeles Gala Dinner 2017

Την εκδήλωση προήδρευε το μέλος του εθνικού συμβουλίου του FDF και σημαντικός υποστηρικτής Χαΐμ Σαμπάν και η σύζυγός του Σέρυλ.
Το μεγαλύτερο δώρο στην ιστορία του FIDF ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ως 16,6 εκατομμύρια δολλάρια από τον Λάρυ Έλισον, συνιδρυτή, Εκτελεστικό Πρόεδρο και Chief Technology Officer της 'Oracle'. 
Η δωρεά του θα υποστηρίξει την κατασκευή εγκαταστάσεων ευημερίας σε μια νέα πανεπιστημιούπολη για τις μονάδες πεζικού της IDF.


Η Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο Moran Atias ήταν παρουσιάστρια των τελετών της εκδήλωσης. Η εκδήλωση περιελάμβανε ειδικές εμφανίσεις από τους τραγουδιστές Seal, The Tenors, David Foster & Friends και τον Gene Simmons από τους KISS. 


Οι διάσημοι φιλοξενούμενοι στην εκδήλωση ήταν: η Μις Ισραήλ 2013 Yityish Titi Aynaw, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ντέιβιντ Φόστερ, η Τζοάνα Κρούπα, η Κάθριν Μακφί, ο Πωλ Ρούμπενς, η Μελίσα Ρίβερς και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις στην τελευταία μαζική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας το 2014 ευθύνονται για τον θάνατο πάνω από 2.000 Παλαιστινίων, από τους οποίους πάνω από 500 ήταν παιδιά και 1.600 ήταν άμαχοι, ενώ οι άμαχοι τραυματίες ξεπέρασαν τους 10.000.


Ένα από τα παιδιά θύματα της αγριότητος του Ισραηλινού στρατού στην Γάζα το 2014.

[Πηγές:Το ιστολόγιο 'Off the Record' στο Facebook
&
'αντιπληροφόρηση']
-------------------------------------------------------------

Ι Δ Ε Α !

Προτείνουμε να οργανωθεί τάχιστα ('το γοργόν και χάριν έχει'...) όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά οπουδήποτε υπάρχει Ελληνική Ομογένεια, ανάλογη εκδήλωση και αναζήτηση ΔΩΡΕΩΝ, ασφαλώς ΥΠΕΡ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Γιατί ΟΧΙ;

Ε Μ Π Ρ Ο Σ   ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όταν οι Ισραηλινοί μαζεύουν 54.000.000 $ για ...πλάκα για τον ΣΤΡΑΤΟ τους στις ΗΠΑ, από "1.200 εθελοντές",  εμείς πόσα θα μπορούσαμε να μαζέψουμε από ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και όπου υπάρχουν Έλληνες;

Δέν έχει επείγουσες και παντοειδείς ανάγκες ο Στρατός μας;

Ιδού λοιπόν!

Αναμένουμε γνώμες, προτάσεις και ιδέες...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"
1 σχόλιο:

  1. Είναι καλή η ιδέα να βοηθήσουμε όλοι οι Έλληνες τις ένοπλες δυνάμεις μας.
    Όμως, το πρόβλημα είναι κατά τη γνώμη μου ότι κανείς δεν εμπιστεύεται το κομμάτι που λέγεται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (από την πολιτεία εδώ) του ποσού που θα συγκεντρωθεί, και γι’αυτό δεν μαζεύεται σοβαρό ποσό.
    Και το λέω αυτό σήμερα, 21 Νοεμβρίου, που εορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις μας!
    Ενημερωτικα, επίσης, αναφέρω πως εφέτος έγινε μια μεγάλη εκδήλωση των ομογενών μας στο Συδνευ Αυστραλίας και συγκεντρώθηκε το πόσο των $1.2 εκατομμυρίων, που ήταν για την Ελλάδα γενικώς (όχι για τις ένοπλες δυνάμεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!