Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 1ον)



Ατζέντα 2030 - Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ...

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.
Οι εκπρόσωποι των κρατών συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 03/08/2015, θέτοντας 17 στόχους με 169 ειδικότερους σκοπούς σε θέματα που αφορούν τη φτώχεια «σε όλες τις εκφάνσεις και παντού» την εξασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την επαρκή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη θα ψηφιστεί από τον ΟΗΕ λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ο γενικός γραμματέας Μπαν Γκι -Μουν δήλωσε πως η συμφωνία σκοπεύει «να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία θέτοντας στο επίκεντρο τη συνεργασία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον»

 Η αποκωδικοποίηση των 17 σημείων της Ατζέντας 2030

  Αυτό το έγγραφο δεν περιγράφει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβέρνηση εξαγοράς του κάθε έθνους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι «στόχοι» του παρόντος εγγράφου δεν είναι τίποτα περισσότερο από κωδικές λέξεις για την εταιρική διακυβέρνηση με την φασιστική τυραννική ατζέντα που σκοπεύει να φυλακίσει τα πολιτισμένα ανθρώπινα ζώα των τσιμεντουπόλεων, σε ένα διαστραμμένα καταστροφικό κύκλο φτώχειας, ένδειας και λιμοκτονίας, ενώ ταυτόχρονα πλουτίζει τις πιο ισχυρά παγκοσμιοποιένες εταιρείες του πλανήτη, όπως η Monsanto και η DuPont. Όλα τα άρθρα που αναφέρουμε υπάρχουν μέσα στο terrapapers.com και ανεβαίνουν συνεχώς νέα, αναζήτησε τα για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση και για να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα σχέδια των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων όπως επίσης και το ποιές δράσεις απαιτούνται από την πλευρά του ανθρώπου -όσο κι αν προλαβαίνει- για να μην πραγματοποιηθούν αυτά τα σχέδια τους.

Στόχος 1: Το τέλος της φτώχειας σε όλες τις μορφές της παντού


Μετάφραση: Βάλτε όλους στην κοινωνική πρόνοια, στα κουπόνια τροφίμων, στα επιδομάτα στέγασης και τα ενημερωτικά φυλλάδια που τους κάνουν σκλάβους υπάκουους στην παγκόσμια κυβέρνηση. Ποτέ μην επιτρέπετε σε άτομα ανοδική κινητικότητα για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Αντ’ αυτού, θα διδάσκεται μαζική θυματοποίηση και την υπακοή σε μια κυβέρνηση που παρέχει ελάχιστο μηνιαίο “επίδομα” για τα χρήματα βασικών αγαθών, όπως τρόφιμα και φάρμακα. Η ετικέτα θα ονομάζεται «εξάλειψη της φτώχειας» και θα φροντίζει ώστε να τρέφονται τα ανθρώπινα ζώα τόσο, όσο, να σέρνονται και να δουλεύουν.
Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια. Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA. Ο πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003. Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη. Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας.
Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο. Για οποιουσδήποτε λόγους, οι νεκροί μικροβιολόγοι δεν πήγαιναν μαζί με το πρόγραμμα. Στην ουσία αυτό που οι ΗΠΑ προσπαθούν να πετύχουν είναι να επιβάλλουν στον πλανήτη τις δικές τους πολιτικές περί παραγωγής, εξαγωγής και εισαγωγής προϊόντων που θα έχουν ισχύ έναντι των εθνικών νόμων της κάθε χώρας. Μεγάλες πολυεθνικές λοιπόν θα μπορούν να σύρουν στα δικαστήρια οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη στην οποία θα δραστηριοποιούνται και η οποία ψηφίζει εθνικούς νόμους αντίθετους με τα συμφέροντα τους. Αν και αυτή η προοπτική φαντάζει η πιο τρομακτική όλων, δεν σταματούν εκεί τα «ωφέλη» της συμφωνίας.
Επιβάλλουν έλεγχο και λογοκρισία στο διαδίκτυο μέσω ενός διεθνούς νομικού πλαισίου για την «προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων» και καταδικάζουν εκατομμύρια ασθενείς στις αναπτυσσόμενες χώρες σε θάνατο με την «αποκλειστικότητα των δεδομένων» στην παρασκευή φαρμάκων, που στην ουσία σημαίνει ότι οι φτωχές χώρες δεν θα μπορούν πλέον να παράγουν φθηνά γενόσημα φάρμακα για να καταπολεμήσουν ασθένειες όπως το AIDS και τη φυματίωση. Και αν αναρωτιέστε τι μας νοιάζουν όλα αυτά στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα, ας μάθουμε ότι προβλέπεται η ένταξη συνολικά 28 χωρών στις συμφωνίες αυτές, ανάμεσα τους και τα Ευρωπαϊκά κράτη. Έτσι οι πολυεθνικές εξασφαλίζουν τα συμφέροντα τους εις βάρος της υγείας, και των δικαιωμάτων όλων μας. Και για να το πούμε ακόμα πιο απλά. Αν αύριο η θυγατρική της Καναδικής ElDorado, Ελληνικός Χρυσός, προκαλέσει μια ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική καταστροφή στη Χαλκιδική, το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί να μηνύσει την εταιρία ή να ζητήσει αποζημιώσεις. Αντιθέτως η εταιρία, μπορεί να μηνύσει την Ελλάδα αν κρίνει ότι το ελληνικό κράτος έθιξε τα συμφέροντα της.
Αναζήτησε το άρθρο ΤΡΡ το «Υπερ-Μυστικό» είναι η Εμπορική Συμφωνία του Διά-Ειρηνικού (Ωκεανού) για την οποία έχετε ακούσει ελάχιστα και κανένα Μέσο Μαζικής Προπαγάνδας δεν αναφέρει τίποτε, ενώ βοά το ιντερνέτ; Στις 22 Απριλίου, η οικονομική επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ πέρασε νομοθεσία η οποία όχι μόνο εντατικοποιεί τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου γνωστή ως Trans Pasific Partnership (ΤΡΡ) ή Δια-Ειρηνικού (Ωκεανού) Εμπορική Συμφωνία αλλά αφαιρεί από τη Γερουσία κάθε δικαίωμα να ασκηθεί βέτο σε κάποιο από τα άρθρα αυτά. Με άλλα λόγια την αποκλειστική ευθύνη για τη συμφωνία θα έχει ένα πάνελ από νομικούς αντιπροσώπους των άμεσα εμπλεκόμενων πολυεθνικών. Είναι φρικτός για τον άνθρωπο ο κόσμος που ετοιμάζουν, αν τα καταφέρουν όμως!

                                                       [Συνεχίζεται]

[Πηγή] http://vukentra.gr/apopseis-analyseis/6106-atzenta-2030-ta-protokolla-tis-neas-taksis-pragmaton

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!