Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Τό μάθατε; ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ και τα ...παραμύθια που λέμε στα παιδιά!!!



Βλαμμένοι της «πολιτικής ορθότητας» εναντίον Σταχτοπούτας και Ωραίας Κοιμωμένης!

Σύμφωνα με δηλώσεις, διάφορων (παρά) μορφωμένων «προοδευτικών» που δημοσίευσε ο 'Independent' και πρόθυμα αναπαρήγαγε ο ελλαδικός Tύπος, οι γονείς θα πρέπει να σταματήσουν να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους, γιατί μέσα από αυτά «διαιωνίζονται τα στερεότυπα» και ο «ρατσισμός»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για σταχτοπουτα

Αποτέλεσμα εικόνας για σταχτοπουτα

Ποια είναι αυτά τα στερεότυπα που πρέπει να καταπολεμηθούν; Κατά πρώτον η προσπάθεια για «αληθινή αγάπη», που εμφανίζεται σε πολλά από αυτά, η οποία «θέτει μεγάλο περιττό άγχος και στα δύο φύλλα και ιδιαίτερα στις γυναίκες, καθώς πιστεύουν ότι πρέπει να αναλάβουν τον παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας», σύμφωνα με την Δρ. Βικτόρια Σνοουγούνμι, που διδάσκει φυλετικές διακρίσεις στο 'UCL'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για doctor Victoria Showunmi

Ακόμα προάγεται το… στερεότυπο του «να παντρευτούμε και να ζήσουμε ευτυχισμένοι για πάντα» που μοιάζει σχεδόν «μεσαιωνικό», σύμφωνα με την ίδια «δόκτορα».

Ακόμα χειρότερα από τα παραπάνω, τα παραδοσιακά παραμύθια εμφανίζουν «έλλειψη φυλετικής/ σωματικής και σεξουαλικής ποικιλομορφίας», δηλαδή οι περισσότερες πριγκίπισσες είναι ...λευκές, ενώ οι πρωταγωνιστές των παραμυθιών είναι σχεδόν πάντα ετεροφυλόφιλοι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ποκαχόνταςΑποτέλεσμα εικόνας για μουλάν

Κάποια εξαίρεση (...) εμφανίζει η «Μουλάν» και η «Ποκαχόντας», σύμφωνα με τους ίδιους βλαμμένους, που έχουν αναγορευτεί καθηγητάδες.

Φυσικά, όλα αυτά είναι προεόρτια εξελίξεων από πλευράς των προοδευτικών, αφού σύντομα θα απαιτήσουν την ...έξωση των παραμυθιών που δεν διαθέτουν την απαραίτητη «ποικιλομορφία» από τους παιδικούς σταθμούς, τις βιβλιοθήκες και δεν αποκλείεται στο μέλλον να κάνουν και ...εφόδους στα σπίτια (!) για να βρίσκουν τα "απαγορευμένα" βιβλία.

Το Index Librorum Prohibitorum της 'Νέας Τάξεως Πραγμάτων'.

Όσοι από τους αναγνώστες των παραπάνω γραμμών θυμήθηκαν τον Μεσαίωνα και την Ιερά Εξέταση δεν λαθεύουν καθόλου. Όπως ρητά αναφέρει ο Σπένγκλερ, τον οποίον μέμφονται οι «προοδευτικοί» καθηγητάδες, ο κάθε τεχνικός πολιτισμός όταν πεθαίνει δίνει την θέση του σε έναν νέο μαγικό πολιτισμό.

Κάπως έτσι ο Δυτικός Πολιτισμός πλέον πεθαίνει και μοιραία θα παραδώσει τα ηνία σε ένα άλλο είδος πολιτισμού. Οι εμφανείς επιλογές είναι δύο: Από την μία έχουμε τον «Μεσαίωνα» της 'Νέας Τάξεως Πραγμάτων' με την αντίστοιχη Ιερά Εξέταση, αλλά χωρίς τις αντίστοιχες μεσαιωνικές αξίες του ιπποτισμού, της τιμής και άλλων αξιών που κληρονομήθηκαν από την Αρχαία Ελλάδα. 
Από την άλλη βρίσκεται ο Μεσαίωνας του Ισλάμ και της επικρατήσεως των τζιχαντιστών.

Ομολογουμένως, λοιπόν, ζοφερό το μέλλον και από τις δύο αυτές επιλογές. Υπάρχει, όμως, και μία άλλη επιλογή, η επικράτηση των Εθνικιστών στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, ώστε να αντιμετωπιστεί η επέλαση των τζιχαντιστών, αλλά και των ζόμπι της 'Νέας Τάξης Πραγμάτων'. (Σεβόμεθα πολύ τις απόψεις του ιστολογίου, αλλά η άποψη αυτή ως θέση, απαιτεί κατά την ταπεινή μας γνώμη ΠΑΡΑ πολλές προϋποθέσεις. Όπως το νά είναι ΑΓΝΟ το εθνικιστικό κίνημα, μακρυά απο περίεργες και σκοτεινές επιρροές κύκλων και χώρων, που ΔΕΝ είχαν ΟΥΤΕ έχουν διόλου, ΟΥΤΕ σχέση, ΟΥΤΕ καλές & ειλικρινείς προθέσεις για την πατρίδα και την Πίστη μας! "Ιωάννης Καποδίστριας")

Έως τότε, «προοδευτικοί» κάτω τα χέρια από τα μυαλά των παιδιών μας και ευχαριστούμε για την σαφέστατη ένδειξη του ποια παραμύθια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζουμε στα παιδιά μας. Είναι αυτά, που εσείς θεωρείτε «εξαιρέσεις».

[Πηγή: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!