Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Θά ξυπνήσουμε; ΤΟΥΣ ..."ΚΑΤΣΙΚΩΝΟΥΝ" ΜΕΣΑ στις πόλεις μας! Επισήμως!

"Α Ρ Χ Η" ΑΠΟ ΤΗΝ Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α!
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...



Ποιές ελληνικές πόλεις "πρωταγωνιστούν".

Οι πρώτες οικογένειες (προσφύγων) αναμένεται, εντός των ημερών, να εγκατασταθούν σε διάφορες συνοικίες στον πολεοδομικό ιστό της πόλεως της Λαρίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος 'ESTIA' (Εmergency Support Τo Integration and Accommodation) το οποίο υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαρίσης (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) με την υποστήριξη της ...Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ('UNHCR') και τη χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ('ECHO').

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος συνεχίζεται κανονικά στη Λάρισα η διαδικασία εκμίσθωσης διαμερισμάτων/ οικιών για (πρόσφυγες) και αιτούντες άσυλο...

Σκοπός του προγράμματος είναι η προσφορά συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης σε όσους το έχουν ανάγκη και για όσο χρονικό διάστημα αυτό απαιτείται. 
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν τα σπίτια τους στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν εξασφαλισμένο μίσθωμα για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα...

H  Λ ά ρ ι σ α, τα  Τ ρ ί κ α λ α και η  Κ α ρ δ ί τ σ α είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο σύνολο των δήμων της χώρας που εμπλέκονται άμεσα στην προσφορά στεγάσεως για τους πρόσφυγες και όσους αιτούνται άσυλο στη χώρα μας.

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των (προσφύγων) θα πρέπει (...) να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός (!) της πόλεως της Λάρισας ή κοντά σε αυτή, να έχουν επαρκή χώρο για 4-8 άτομα, να προσφέρουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και υποδομές, καλές συνθήκες υγιεινής και επαρκή θέρμανση, καθώς και να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ενοικίαση ακινήτων.

Για την ώρα αυτές είναι και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την φιλοξενία (προσφύγων), η οποία εν ευθέτω χρόνω αναμένεται να επεκταθεί και σε ΑΛΛΕΣ ελληνικές πόλεις...


---------------------------------------------------------------------

ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ "ΒΑΖΟΥΜΕ" ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ;

ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥΣ!
ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ...ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε...

Αποτέλεσμα εικόνας για κτιριο οηε νεα υορκη

ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ...Ε Ν Ο Ι Κ Ι Ο  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΞΕΡΕΤΕ;

ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, όπως γράφεται από ετών άλλως τε;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΡΩΝΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΩΝΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!