Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ Ε Κ Ο Ψ Α Ν ΟΛΑ από π α ν τ ο ύ ! Δείτε και ακούστε ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ έγιναν στην Επιτροπή Εξωτερικών & Αμύνης! ΕΠΕΣΕ ΑΓΡΙΟ Ψ Α Λ Ι Δ Ι !


ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ 'ΒΙΝΤΕΟ' (προτού τα "κατεβάσουν") ΠΟΥ ΨΑ-ΛΙ-ΔΙ-ΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΓΙΑ ..."4 ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ" (!) ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Α Ν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝ.ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) 'Ε.Σ.Η.Ε.Α.' ; ; ; 
ΚΟΤΕΣ  Λ Υ Ρ Α Τ Ε Σ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κασιδιάρης στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! 
ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! 
ΑΦΟΥ ΑΝ, ΝΑΙ ΑΝ "ΥΠΗΡΧΑΝ", ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!)
Βουλευτής 'Χ.Α.' Ηλίας Κασιδιάρης: «Να φυλακιστούν οι πράκτορες της Tουρκίας που δρουν στην Eλληνική Bουλή! Σαν ...κακομοίρης και παραδουλεύτρα του Ερντογάν ο Παυλόπουλος»!
Σχετική εικόνα

Τα σταλινικά απολειφάδια του Σύριζα έρριξαν μαύρο στο κανάλι της βουλής, διέκοψαν παράνομα την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και ...έσβησαν όλη την ομιλία (!!!) του βουλευτού Ηλ.Κασιδιάρη από τα πρακτικά!

Ο βουλευτής αποκάλυψε μπροστά στον εμβρόντητο Κοτζιά, τι πραγματικά είπε ο Ερντογάν στην Θράκη και κρατούσαν ΚΡΥΦΟ  Ο Λ Α  τα κόμματα ΑΛΛΑ και τα συστημικά ΜΜδιαστρεβλώσεώς μας.

Ανέφερε αυτολεξεί τα λεγόμενα του «σουλτάνου», ο οποίος μίλησε για 4 'δικούς του' βουλευτές μέσα στην Ελληνική Βουλή! 
Οι εν λόγω πράκτορες της Τουρκίας πρέπει πάραυτα να συλληφθούν και να φυλακισθούν με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Στην συνέχεια, ο βουλευτής στηλίτευσε την άθλια εικόνα Παυλόπουλου δίπλα στον «σουλτάνο». Αυτές οι καυτές αλήθειες, όπως ήταν επόμενο πόνεσαν τους τουρκοπροσκυνημένους, που έσπευσαν να διακόψουν την Επιτροπή και να ρίξουν μαύρο, για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής.

ακουστε & δειτε προσεκτικα! ο βουλευτησ επαναλαμβανει στην τουρκικη γλωσσα, οσα ειπε ο ερντογαν δημοσιωσ στην κομοτηνη! 

και οι κυβερνητικοι πανικοβλητοι διεκοψαν αποτομα την συνεδριαση, αφου σηκωθηκε ορθιοσ και χειρονομοντασ ο προεδρευων & απαγορευοντασ μαλιστα να γραφουν στα πρακτικα οσα κατηγγειλε ο βουλευτησ !!!



ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ!
Χρόνος: Από 2.58 έως 3.00

Ο Ερντογάν λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ: «Dort Milletvekilimiz», που σημαίνει: "Οι 4 βουλευτές ΜΑΣ"!!!

[Ορισμένα στοιχεία απο ιστ.'εθνικιστής']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Ὅταν γράφατε τὸ ἄρθρο, δὲν τρέματε ἀπό τὰ νεῦρα σας;
    Ἐγώ κόντεψα νὰ σπάσω τὴν ὀθόνη μὲ αὐτά τὰ σιχαμένα ἀνθρωποειδῆ ὑποκείμενα,πού ὑποτίθεται ἐκπροσωποῦν τὸ ἑλληνικό κοινοβούλιο.
    Μὲ εἶδε καὶ τρόμαξε ἡ σύζυγός μου.
    Καὶ βέβαια δὲν εἶναι ἡ πρώτη φορά πού πανικοβάλονται καὶ διακόπτουν τὴν συνεδρίαση.
    Ὅλοι θὰ θυμόμαστε τὸ περίφημο "φρουρά, φρουράαααα!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΟ Σ Ο Β Α Ρ Ο ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.
      Συγνώμη για τα κεφαλαία γράμματα, αλλά η έμφαση δεν μπορεί πιό έντονα να φανεί!
      Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ, ΑΛΛΑ Φ Α Ν Ε Ρ Α, ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΜΑΣ" , ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !
      (Οι οποίοι και μέσα στην Βουλή, στους διαδρόμους μιλούν ΜΟΝΟΝ τουρκικά και όχι ελληνικά! Το ξέρουν ΟΛΟΙ όσοι κυκλοφορούν μέσα στο κοινοβούλιο! Μόνο στις αγορεύσεις του μιλούν ελληνικά! Και ΔΕΝ ενοχλείται κανείς!)
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 5%...
      Ο ημιπαράφρων σουλτάνος το είπε ΦΩΝΑΧΤΑ ενώπιον πολλών στο μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής, αλλα οι εν Αθήναις "ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ" όπως πάντα, ως συνήθως, Ε Θ Α Ψ Α Ν και αυτή την Ξ Ε Δ Ι Α Ν Τ Ρ Ο Π Η παραδοχή!
      Ο νεαρός βουλευτής της 'Χ.Α.' επειδή ΔΙΚΑΙΩΣ εξεράγη εντός της Επιτροπής, τον σταμάτησαν όπως μόνο οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ γνωρίζουν να κάνουν.
      Φιμώνοντάς τον, κόβοντας ετσιθελικά την συνεδρίαση, εν μέσω σκοπίμων διακοπών και αντεγκλίσεων και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ στους στενογράφους να καταγράφουν τα λεγόμενά του...
      Δημοκρατία;
      Τί είναι τάχα "αυτό" ; ; ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!