Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΩΣΤΕ ΣΕ ...ΕΠΕΙΣΕ (!) ο κ.πρωθυπουργός, έ;

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδώρα μεγαλοοικονόμου


Θα μπορούσε κάποιος μετά τις εξελίξεις στην Βουλή, να μιλήσει για θέατρο του παραλόγου.

Τί έγινε;
Μία πρώην βουλευτής - αλήθεια πόσοι την γνώριζαν πρίν; -  των "λεβεντικών κεντρώων" και νύν ""ανεξάρτητη"", (λέμε τώρα) απεφάσισε στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό στην Βουλή, να ψηφίσει ΥΠΕΡ της κυβερνήσεως αιφνιδιάζοντας τους πάντες! Ή μήπως όχι;

Σχετική εικόνα

Το πήρατε χαμπάρι; 
Πως ενώ απουσίαζε κατά την προ-χθεσινο-βραδινή ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Παπαδόπουλος (λόγω σοβαρού «προσωπικού προβλήματος», όπως έγραψε σε επιστολή του, προσθέτοντας ότι αν ήταν παρών θα υπερψήφιζε…), οι υπέρ του προϋπολογισμού ψήφοι ήταν 153;

Την απουσία Παπαδόπουλου «κάλυψε» (...) η νυν ανεξάρτητη και πρώην βουλευτής του Λεβέντικου, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Η οποία δήλωσε σε δημοσιογραφική ραδιοφωνική συνέντευξη, ότι την ...έπεισε (!!!!!!!!!) ο λόγος του κ.πρωθυπουργού και ψήφισε ΥΠΕΡ και όχι του αρχηγού της αξιωμ.αντιπολιτεύσεως.

(ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ Ο MISTER ALEXIS και ο ΚΟΥΛΗΣ!)

Μάλιστα, ο mister Tsipras είπε αργότερα επ’ αυτού, "κοκκορευόμενος" αρκούντως, πως «το θετικό είναι ότι αντί να μειωνόμαστε, αυξανόμαστε».

Και οι «κακές γλώσσες» επιμένουν ότι η ώριμη (γεννηθείσα το 1951) αυτή κυρία Μεγαλοοοικονόμου είναι «στον πάγκο» του κυβερνητικού στρατοπέδου, έτοιμη να καλύψει το κενό του Δημητράκη Καμμένου (προσχωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ), που ετοιμάζεται όπως ακούγεται, να κόψει λάσπη από τους ψεκασμένους!

Σχετική εικόνα

Όσον αφορά την ποιότητα της γηραιάς αυτής μαντάμ, μόλις πρό τριών ημερών, ο "μεγάλος αρχηγός" Λεβέντης την χαρακτήρισε…«α λ λ ο π ρ ό σ α λ λ η» .
Μάλιστα η ίδια κυρία έσπευσε και δήλωσε στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφώνου του 'real fm', πώς σκοπεύει να ετοιμάσει κόμμα μόνο για ...γυναίκες!

[Ορισμένα στοιχεία από https://ethnikismos.net/2017/12/20/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!