Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ...ΣΚΙΖΟΥΝ (!!!) ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ της επισκέψεως ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Ω ΝΑΙ! "Ξ Ε Χ Α Σ Α Ν" ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΑΥΤΕΣ...



Καθεστώς απόλυτης τουρκοκρατίας έχουν επιβάλλει στην Θράκη μας οι Τσίπρας και Καμμένος (ο… πατριωταράς!), λόγω του ερχομού του Οθωμανού Πασά τους.
Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, το βράδυ της παρελθούσης Τρίτης συνελήφθησαν από άνδρες της ασφάλειας, τρία άτομα που κολλούσαν αφίσες κατά της επίσκεψης Ερντογάν!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΧΑΛΑΣ

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα δε με την τουρκο-φυλλάδα της Θράκης “Μιλλέτ”, οι αστυνομικοί – προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής» - έσκισαν όλες τις αφίσες κατά του Ερντογάν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΧΑΛΑΣ

Ιδού: 
«Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκεμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών. 

Οι ρατσιστικές ομάδας αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενί μαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικίες που ζούνε Τούρκοι, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ”ανεπιθύμητος»” και από κάτω “Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη”. 
Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοίχους και στύλους, άρχισαν να ξηλώνονται από τους αστυνομικούς».

[ΠΗΓΗ: 'εθνικισμός']

-------------------------------------------------------------

ΜΑ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΣΗ ΔΑ ΤΣΙΠΑ;
ΝΤΡΟΠΗ!
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΗ" Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, NA ΣΧΙΖΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ; ; ;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!