Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η κυρία ΡΕΝΑ "μας", αφού πρώτα ...ΞΥΡΙΣΘΗΚΕ κόντρα (!) μετά επέλεξε τήν Ασπασία! (ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ε;)




ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΝΑ "ΜΑΣ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ...ΛΕΒΕΝΤΗ! ΠΡΟΣΕΞΕ
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙΣ...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ

Σχετική εικόνα
"ΑΝΤΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ"...
(ΚΑΘΑΡΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ)

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΡΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΒΕΛΟΝΑΚΗ) ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ "ΑΕΡΑΤΟ" ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε κανείς να σκεφθεί ότι στόχος τους δεν είναι να κερδίσουν τις εκλογές, αλλά να εκμαυλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους που θα τους ψηφίσουν. Και δεν είναι ανάγκη να ψηφίσει κάποιος συγκεκριμένα διαταραγμένα πρόσωπα από το ψηφοδέλτιο. Ακόμη κι αν ψηφίσει κανείς τα φαινομενικά "φυσιολογικά" πρόσωπα του ψηφοδελτίου νομιμοποιεί και τα υπόλοιπα και συντάσσεται με ένα κόμμα που δεν σεβάσθηκε τη βούληση του λαού (δημοψήφισμα), που θυσίασε εκατοντάδες ψυχές στο Μάτι, που ξεπουλάει την πατρίδα μας κομμάτι-κομμάτι και βλασφημεί συνεχώς και γενικά έχει γίνει συνώνυμο της ανομίας (τόσο με την νομική όσο και με την θεολογική έννοια). Επομένως, όποιος δώσει ψήφο σε σε αυτό το κόμμα, ουσιαστικά εγκρίνει τα πεπραγμένα του κόμματος αυτού και συντάσσεται με αυτό. Κάθε επιλογή μας, όμως, έχει και συνέπειες, ιδίως, για την ψυχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεέ μου τι σούργελα μας περιστοιχίζουν;;;;
    ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!