Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ όρθια τα Αμερικανάκια; Ο Ερντογάν ΤΥΠΩΝΕΙ 'αβέρτα' ΠΛΑΣΤΑ δολλάρια ; ; ;



H Τουρκία στην Λιβύη έχει οργανώσει τύπωμα ¨δίδυμων¨ δολλαρίων!

Αποκαλύφθηκε πως η τουρκική μυστική υπηρεσία, εν γνώσει της κυβέρνησης, κάνοντας χρήση στην Λιβύη της τακτικής του Σαντάμ, τυπώνει ¨δίδυμα¨ δολλάρια τα οποία δεν είναι δυνατόν να τα ξεχωρίσει κανείς από τα αυθεντικά! Αναφέρεται πως αυτά τα δολλάρια χρησιμοποιούνται στις κυβερνητικές επιχειρήσεις....

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollars
Σχετική εικόνα

Ο ανατραπείς και εκτελεσθείς Ιρακινός ηγέτης Σαντάμ Χουσεΐν, στην δεκαετία του 1990 για να μπορέσει να προκαλέσει ζημιά στον αιώνιο εχθρό όπως έβλεπε την Αμερική, είχε βρει μόνος του μια λύση και την είχε θέσει σε εφαρμογή. 
Ο Σαντάμ Χουσεΐν με μια ειδική μέθοδο που είχε αναπτύξει, θα τύπωνε πλαστά ή με άλλη ορολογία ¨δίδυμα δολλάρια¨ και έτσι θα κατέρρεε το αμερικανικό δολλάριο !

Αποτέλεσμα εικόνας για saddam hussein

Ο Σαντάμ Χουσεΐν άρχισε τότε με ειδικά μηχανήματα για τύπωση χρήματος και με αυθεντικά χαρτιά και μπογιές να τυπώνει δολάρια. 
Μάλιστα τόσα πολλά που μεταφέρονταν με κοντέινερ από το ένα σημείο στο άλλο. Τα δολλάρια αυτά παρά το ότι ήταν πλαστά, περνούσαν χωρία πρόβλημα από το μηχάνημα υπέρυθρων που έχουν όλοι οι μετρητές χρημάτων. Καμμία μέθοδος δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τα αληθινά.

Σχετική εικόνα

Πριν από χρόνια ο Σαντάμ κρεμάστηκε. Αλλά το θέμα με τα ¨δίδυμα δολλάρια¨ δεν έκλεισε. Μάλιστα κάποιοι αυτή την δουλειά την συνεχίζουν. 

Σχετική εικόνα
BHΡΥΤΤΟΣ.

Συνεχίζεται η εκτύπωση δίδυμων δολλαρίων ! Η διακίνηση αυτών των χρημάτων γίνεται περισσότερο σε Λίβανο, Ιορδανία, Ιράκ και Τουρκία.

Αποτέλεσμα εικόνας για LIBAN

Με τα δίδυμα δολλάρια του Σαντάμ ήρθα αντιμέτωπος πρώτη φορά στον Λίβανο. Το 2014 ο επιχειρηματίας Ρασίτ Αχμέτ που γνώρισα και εργαζόταν από κοινού με τις τουρκικές και λιβανέζικες μυστικές υπηρεσίες ,έδινε 50.000 $ και αποκτούσε κάθε φορά 100.000 ¨δίδυμα δολλάρια¨.

ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;)

Αναφέρεται πως τα δολάρια που τύπωσε ο Σαντάμ μεταφέρθηκαν από έναν συγγενή του , από το Ιράκ στην Ιορδανία. 
Κι ενώ το μυστήριο με αυτά τα δολάρια ακόμη δεν λύθηκε, ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Ρασίτ Αχμέτ με αυτό τον τρόπο, πέτυχε και σε μια μόνο φορά απέκτησε 2 εκ. $ δίνοντας 1 εκ. $.

Ο Ρασίτ Αχμέτ λέει πως αυτή η μέθοδος των ¨δίδυμων δολαρίων¨ είναι σε ισχύ ακόμη στις μέρες μας και πως τα μηχανήματα, οι μπογιές και τα χαρτιά έχουν μεταφερθεί στην Λιβύη. Σύμφωνα με τον Ρασίτ Αχμέτ τα περισσότερα δίδυμα δολλάρια που τυπώνονται στην Λιβύη, τυπώνονται από το τουρκικό κράτος.

Αποτέλεσμα εικόνας για LIBYA MAP

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ

Τώρα όσον αφορά το γιατί λέγονται ¨δίδυμα¨ αυτά τα δολλάρια… Σύμφωνα με αυτή την τεχνική τυπώνονται δίδυμα δολλάρια όμοια με τα πραγματικά, από την ίδια ομάδα και με τον ίδιο σειριακό αριθμό και μετά διοχετεύονται στην αγορά. 
Η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας δίνει το μερίδιο τους στους Λίβυους εταίρους και τα υπόλοιπα με αεροπλάνο μεταφέρονται στην Τουρκία.

Σχετική εικόνα

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΈΣ ΤΟΥ 'OSO'

Tα δίδυμα δολλάρια πέρα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, μεταφέρονται και σε χώρες της Αφρικής. Σε καμμία περίπτωση μετρητά χρήματα δεν κατευθύνονται προς Ευρώπη ή Αμερική. 
Με αυτό τον τρόπο σε μια περιορισμένη περιοχή κάποια άτομα πλουτίζουν και τα χρήματα σε αυτήν πάλι την χώρα πάνε σε επενδύσεις και σε κατανάλωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ERDOGAN

Σύμφωνα με ισχυρισμούς η Τουρκία με αυτά ακριβώς τα δίδυμα δολλάρια, που δεν μπορεί κανείς να τα ξεχωρίσει από τα πραγματικά, πληρώνει τους μισθούς των μελών του 'Ελεύθερου Συριακού Στρατού' ('OSO') που ή ίδια ελέγχει.

TA ΠΛΑΣΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τα πλαστά δολλάρια που μπαίνουν στην χώρα με την βοήθεια της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, για να νομιμοποιηθούν δίνεται ένα μερίδιο σε κομματικούς επιχειρηματίες. 
Οι φιλικοί αυτοί επιχειρηματίες για να μεταφέρουν στο εξωτερικό αυτά τα χρήματα μέσω διεθνών τραπεζών, ακολουθούν την τακτική του Σαντάμ, πληρώνουν 100.000 δίδυμα δολλάρια, έναντι 50.000 κανονικών. 

Σχετική εικόνα

Αναφέρεται πως τα χρήματα αυτά που προέρχονται από την Λιβύη διαμοιράζονται σε 15 σημαντικούς επιχειρηματίες και με τα υπόλοιπα γίνονται διάφορα κρατικά έξοδα σε χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Αλή Ατά 

Βηρυτός 


27/03/2019
Πηγή: TourkikaNea
&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!