Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η αριστερά Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Φ Ε Ι τά πάντα! (ΠΟΛΥ ενδιαφέρον βίντεο).



Η αριστερά δεν είναι απλά μία πολιτική ιδεoλογία. Είναι μικρόβιο. 
Είναι ιός.
Είναι ασθένεια, που επηρεάζει όλα τα όργανα, τις βάσεις, τις δομές μιας κοινωνίας. Ότι αγγίζει η αριστερά, το καταστρέφει. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Dennis Prager

Εμείς, βέβαια, οι Λιακοπουλικοί, κάτι παραπάνω ξέρουμε για την κολλεκτιβική λογική του σκότους. Αλλά ας μην αναφερθούμε σε πράγματα «γραφικά» ή «δύσπεπτα» για το ευρύ κοινό.

Ας δούμε τι λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Prager, Denis Prager, για την αριστερά, όπως τη ζει και την αντιλαμβάνεται αυτός στην Αμερική. 
Και για να είμαστε ξεκάθαροι, οι όροι «αριστερός» και «προοδευτικός» ταυτίζονται, οπότε όταν ακούτε τον όρο «προοδευτικός», να συνοφρυώνεστε.

Σχετική εικόνα

1.Πανεπιστήμια. 
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει και για τη χώρα μας, πως οι αριστεροί προσπαθούν να προωθήσουν όσους περισσότερους φοιτητές μπορούν στην εκπαίδευση; 
Γιατί ξέρουν πως μέσω της εκπαίδευσης μπορούν να διαβρώσουν το υπάρχων σύστημα. Η επιχειρηματολογία σε οποιοδήποτε ζήτημα με έναν αριστερό δεν έχει νόημα, γιατί αυτό που έχει μάθει να κάνει ο αριστερός είναι να διακόπτει κι όχι να συζητά με βάση τη λογική. 
Γιατί η ίδια η αριστερά, σαν ιδεολογία, δεν έχει λογική.

2.Τέχνες. 
Πόσες φορές δεν έχουμε απηυδήσει με «καλλιτεχνικές» παραστάσεις, που όταν δεν προσβάλουν τα θεία, προσβάλουν τη νοημοσύνη μας;

3.Λογοτεχνία. 
Πόσοι συγγραφείς και λογοτέχνες δεν έχουν αφαιρεθεί από την διδασκαλία στα σχολεία, όταν πριν 20 χρόνια αποτελούσαν τη βάση του παιδαγωγικού συστήματος; 

Υπάρχουν άρα γε σήμερα τα αριστεία στα σχολεία ή εξαφανίστηκαν; 
Σήμερα στα σχολεία είναι πιο σημαντική η ενσωμάτωση των μεταναστών και οι χαρούμενες Παρασκευές, παρά ο Παπαδιαμάντης ή η Πηνελόπη Δέλτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dennis Prager

4.Τηλεόραση. 
Πόσες φορές δεν βλέπετε κάθε μέρα εκπροσώπους LGBTQ κοινότητας αλλά και δημοσιογράφους να εκμαυλίζουν τον εγκέφαλό μας με πράγματα και θέματα που είναι εντελώς άσχετα με την καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς;

5.Θρησκεία. 
Ποια είναι η θέση της επίσημης εκκλησίας για τους μετανάστες, τη Μακεδονία και άλλα σοβαρά θέματα;

6.Ελευθερία του λόγου. 
Επιτρέπεται μέχρι το σημείο που αρχίζει η ρητορική μίσους. 
Ρητορική μίσους εναντίων μειονοτήτων, μεταναστών, LGBTQ, ρομά κλπ. 
Πολύ σωστά αναφέρεται στο βίντεο πως ρητορική μίσους είναι οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με αυτές της αριστεράς.

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Dennis Prager

Προσέξτε ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της αριστεράς, κατά τον καθηγητή. 
Η αριστερά  κ α τ α σ τ ρ έ φ ε ι,  δεν δημιουργεί.

7.Η χρήση του φύλου πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. 
Απλά δεν πρέπει να γίνεται, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το φύλο.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανή τα κοινά χαρακτηριστικά της δικής μας κοινωνίας με αυτά που ο καθηγητής εντοπίζει στην Αμερικανική κοινωνία. Η αριστερά χτυπά και τις δύο κοινωνίες και τις χτυπά με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Dennis Prager

Με τις ίδιες τακτικές. 
Με τον ίδιο τρόπο. 
Με το ίδιο σύστημα. 
Και τις αλλάζει με τη μέθοδο που αργοπεθαίνει ο βάτραχος βράζοντας στο ζουμί του. 
Αργά και βασανιστικά. 
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dennis Prager


vakits
photo from video

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΕΧΕΙ ΤΟ… ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ «ΜΑΝΟΛΟ» ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ
    01/04/2019

    Χρηματικά ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ από κυπριακές εταιρείες σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, του γνωστού «Μανόλο» των Τσίπρα και Παππά, που δεν δικαιολογούνται, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν συγκεκριμένες υπηρεσίες του προς τις εταιρείες-τροφοδότες, βρέθηκαν από την έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Στις δε ύποπτες συναλλαγές εμπλέκεται και ο άνθρωπος του Παππά και συνοδός του σε ταξίδι στην Βενεζουέλα και σύντροφος από το κυπριακό αδερφάκι των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, το ΑΚΕΛ, Αρτέμης Αρτεμίου, στην δικηγορική εταιρία του οποίου εμφανίζεται ως φορολογικός εκπρόσωπος ο Πετσίτης.

    Αυτή την εποχή, ο χλιδάτος σύντροφος Πετσίτης, ο οποίος πριν έρθει στην εξουσία η «πρώτη φορά αριστερά» ήταν ένας άσημος σερβιτόρος στην Καισαριανή, διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα 200 τμ με πισίνα (σήμα κατατεθέν για κάθε καθωσπρέπει σύντροφο…), στην Κύπρο, το ενοίκιο της οποίας πληρώνει άλλος δικηγόρος, που θεωρείται εξπέρ στις off shore εταιρίες. Προηγουμένως ζούσε στην Βαρυμπόμπη παρακαλώ, σε άλλη βίλα, φυσικά με πισίνα…

    Που’ ναι το… ηθικό σας πλεονέκτημα ρε λαμόγιαααααααααααααααα;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!