Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ! ΟΙ ΔΥΟ θλιβερές ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ του Ιδρύματος 'Οpen Society'!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Τσίπρας από τα Σκόπια στη συνάντηση που είχε με τον Ζαέφ αναφορικά με τον ρόλο του Μητσοτάκη στην προδοσία των Πρεσπών.

Αποτέλεσμα εικόνας για SOROS

Σχετική εικόνα

Στις κοινές του δηλώσεις με τον σκοπιανό πρωθυπουργό ο Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ως μελλοντικός πρωθυπουργός να εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Δύο κυρίαρχα (ΣΙΓΟΥΡΑ;;;;;;;;;;;;;;) κοινοβούλια επικύρωσαν αυτήν την συμφωνία, ήδη και ο ίδιος ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης (Κυριάκος Μητσοτάκης) παρά τη διαφορετική του θέση και στάση έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει στο μέλλον αυτήν την συμφωνία, από όποια θέση και αν βρεθεί και αυτό νομίζω ότι μας αρκεί όλους”.

Σχετική εικόνα

Ήταν επόμενο λοιπόν ο πρόεδρος της πατριδοκάπηλης Ν.Δ. να αποδοκιμαστεί από τους Μακεδόνες στην Βέροια, καθώς όλοι έχουν πια αντιληφθεί την ύπουλη και υποκριτική του στάση στην επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών.




Αυτό το οποίο προκάλεσε πολλά γέλια ήταν η ανακοίνωση του Τσίπρα ο οποίος είπε:

«Η υπογραφή της Συμφωνίας συνεργασίας στον αμυντικό τομέα, μεταξύ των δύο αρμόδιων υπουργών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της βούλησης της χώρας μας να συμβάλει στην οικοδόμηση των αμυντικών δυνατοτήτων της Βόρειας Μακεδονίας, στην μεταφορά τεχνογνωσίας και στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας με τις δομές και διαδικασίες του ΝΑΤΟ». 

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τομείς εκπαίδευσης, αμυντικής βιομηχανίας και τεχνολογίας, κυβερνο-άμυνας, στρατιωτικών πληροφοριών και, κυρίως, την επιτήρηση του εναέριου χώρου. 

Όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο τους πλέον. Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τον... «κώλο» μας και θα προστατεύσουμε τον σκοπιανό.

Αυτό ειδικά το τελευταίο προκαλεί ερώτημα για το ποιο θα είναι το αντάλλαγμα στην Ελλάδα για την επιτήρηση του εναέριου χώρου των Σκοπίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για SOROS

Ο Τσίπρας είπε και ότι «Η σταθερότητα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας θα είναι το «αντάλλαγμα» για την ανάληψη από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις της προστασίας του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας». Ο Ζόραν Ζάεφ συμπλήρωσε ότι «Η χώρα μας δεν έχει εποπτεία του εναέριου χώρου της και μια γειτονική χώρα θα πρέπει να καλύπτει τους ουρανούς μας».




Με απλά και λίγα λόγια στο ζουμί . Όλοι όσοι αναφέρονται, είναι αρχικλεφταράδες δημοσίου χρήματος.



Σχετική εικόνα

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Όταν το Δημόσιο Συμφέρον ταυτίζεται με αυτό των τοκογλύφων…
    Από aznews -21 Δεκεμβρίου 2017, 16:450

    Στο τσιφλίκι των τοκογλύφων που λέγεται Ελλάδα, την οποία κυβερνούν πράκτορες των τοκογλύφων… το Δημόσιο Συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρων των κερδοσκόπων και των τοκογλύφων!

    Το κράτος νομοθετεί σε μηδενικό χρόνο πάντα υπέρ των συμφερόντων των ιδιωτικών Τραπεζών …καθώς λένε ότι είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου (!) να ΜΗΝ γίνει ΝΕΑ ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών. Και ποιος εξουσιοδότησε τα λαμόγια της πολιτικής να ανακεφαλαιοποιήσουν Ιδιωτικές Τράπεζες άραγε;...

    Διαβάστε περισσότερα: https://aznews.site/otan-dimosio-symferon-taftizete-afto-ton-tokoglyfon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για «νόμπελ ειρήνης» προτείνει ο Πάπας τον Τσίπρα, επειδή άνοιξε τα σύνορά μας στους λαθρομετανάστες
    Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

    Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού «να βράζει» με την έξαρση της λαθρομετανάστευσης και την μετατροπή της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, υπάρχει όμως κάποιος που φαίνεται ότι εκτιμά πάρα πολύ αυτό ακριβώς το έργο του Τσίπρα και της εθνομηδενιστικής κυβέρνησής του.

    Πρόκειται για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος με αφορμή την «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» στάση του Τσίπρα απέναντι στους λαθρομετανάστες στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητά του για το Νόμπελ Ειρήνης

    Στο αεροπορικό ταξίδι επιστροφής του από το Μαρόκο στην Ιταλία, σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ο Αργεντινός Ποντίφικας δήλωσε: «Μια φορά μίλησα με έναν ηγέτη, έναν άνθρωπο που σέβομαι και θα ήθελα να πω το όνομά του: είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας για το μεταναστευτικό και για τις συμφωνίες που απαγορεύουν την είσοδο, εκείνος μου εξήγησε τις δυσκολίες, αλλά στο τέλος μού μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή την φράση: “Τα ανθρώπινα δικαιώματα προέχουν των συμφωνιών”. Αυτή η φράση αξίζει το βραβείο Νόμπελ».

    Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας ομολόγησε στον Πάπα ότι έβαλε σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των συνόρων της Χώρας στην οποία είναι ο πρωθυπουργός, γιατί «Τα ανθρώπινα δικαιώματα προέχουν των συμφωνιών»!

    Με δεδομένο ότι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι σήμερα μια διφορούμενη έννοια, καθώς η ερμηνεία της έχει γίνει στις ημέρες μας «λάστιχο», ο Τσίπρας άνοιξε το «πράσινο φως» για την μετατροπή της Χώρας μας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού μας σε ετερογενή πληθυσμό. Βεβαίως και αξίζει «νόμπελ» ο Τσίπρας, αλλά άλλου είδους, το οποίο αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας με στοιχειώδη έστω Εθνική Συνείδηση.

    Όσο για τον Πάπα, που «συγκινείται» από το «δράμα των προσφύγων» και πιστεύει ότι αξίζει βραβείο Νόμπελ όποιος λέει ότι επιτρέπει την παραβίαση των συνόρων της Χώρας του, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν: Ας φιλοξενήσει στην πολυτελή οικία του όσους περισσότερους «πρόσφυγες» μπορεί. Με τα πλούτη που έχει το Βατικανό μπορεί να θρέψει χιλιάδες απ’ αυτούς. Δεν το κάνει όμως…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!