Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τσερνόμπιλ: Σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του φονικού αντιδραστήρα...





Την δυνατότητα να μπουν στο «κουφάρι» του αντιδραστήρα Νο4 στο Τσερνόμπιλ είχε πριν από λίγα 24ωρα μια ομάδα δημοσιογράφων.

Οι...
δημοσιογράφοι ανάμεσα στους οποίους και αυτοί του 'Russia Today', περπάτησαν στην αίθουσα ελέγχου του αντιδραστήρα, ο οποίος εξερράγη στις 26 Απριλίου 1986 προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και την έκθεση σε ραδιενέργεια εκατομμυρίων άλλων.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσερνομπιλ σημερα
Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με το 'RT' το «κουφάρι» του αντιδραστήρα εξακολουθεί να δίνει 40.000 φορές περισσότερα ύψη ραδιενέργειας από το κανονικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!:


Την έκρηξη του 1986 ακολούθησε πυρκαγιά που έκαιγε για 10 ημέρες στέλνοντας τον ραδιενεργό καπνό σε αρκετές χώρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσερνομπιλ σημερα

Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι στον αντιδραστήρα και τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης έχασαν τη ζωή τους αμέσως μετά την έκρηξη που σημειώθηκε πριν από 33 χρόνια...

'protothema.gr'


Αποτέλεσμα εικόνας για τσερνομπιλ σημερα

http://nonews-news.blogspot.com/2019/09/blog-post_2658.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nonews-news

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!