Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! Αν είναι δυνατόν: Εισάγουν μάθημα αυτοϊκανοποίησης για παιδιά- Ανάστατοι οι γονείς (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια είδηση-βόμβα, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος για τα σχολεία του Γουόρκσαϊρ της Βρετανίας, όπου αποφασίστηκε να εισαχθεί μάθημα με τίτλο «Τα πάντα για εμένα», το οποίο πρόκειται για μάθημα… «αυτοϊκανοποίησης».

Σχετική εικόνα


Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο «σκοτεινό» εγχείρημα , περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, μαθήματα σε παιδιά ακόμα και έξι ετών για το πως να «ακουμπούν τον εαυτό τους και να ερεθίζονται»!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για YORKSHIRE SCHOOL
Το μάθημα «ενημερώνει» τα παιδιά ότι είναι ...«πολύ φυσιολογικό» να αγγίζουν τον εαυτό τους, αλλά πρέπει να το κάνουν ιδιωτικά, ενώ ταυτόχρονα, οι ενήλικες αποθαρρύνονται από το να τιμωρούν τα παιδιά όταν πιάνουν επ’ αυτοφώρω.
Όπως καταλαβαίνετε, μια τέτοια ανακοίνωση προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων από τους γονείς. 
Αποτέλεσμα εικόνας για YORKSHIRE SCHOOL
ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΒΑΛΛΑΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ...'ΓΙΟΓΚΑ' ΣΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΠΡΟΑΓΕΙ ΛΕΝΕ
ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!!!!
https://www.thenorthernecho.co.uk/news/local/northyorkshire/17426448.north-yorkshire-school-introduces-yoga-to-promote-healthy-minds/

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο 'sputniknews', οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, όταν γονείς σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, επέκριναν τον Τζόνι Χαντ, σύμβολο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και έναν εν των υπευθύνων του μαθήματος «τα πάντα για εμένα», κατηγορώντας τον πως περιείχε σαφές σεξουαλικό περιεχόμενο, πράγμα ανεπίτρεπτο, αφού απευθυνόταν σε μικρά παιδιά!
Ο…«εκπαιδευτικός» επέμεινε ότι η έννοια της «αυτο-διέγερσης ή της αυτοϊκανοποίησης» δεν ήταν «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αλλά πραγματικές πληροφορίες» για μια ασφαλή προσέγγιση του ζητήματος.
«Αυτή η σεξουαλοποίηση των παιδιών μας είναι εντελώς ακατάλληλη», ανέφερε ένας από τους γονείς που αντιδρούν.
Τον εν λόγω παραλογισμό, επικρότησε το συμβούλιο της πόλης, το οποίο επέμεινε ότι τα νέα μαθήματα, τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να εξαιρεθούν από την έναρξη του επόμενου έτους, ήταν απόλυτα κατάλληλα και «προσαρμοσμένα στην ηλικία και το επίπεδο ανάπτυξης των παιδιών».
Τα σχόλια δικά σας.
(φώτο: Pexels)
el.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Η διεθνής κοινωνία έχει ξεπεράσει με υπερβολική αυθάδεια, και χωρίς καμία διάθεση επιστροφής προς τα πίσω, τα επιτρεπόμενα όρια, και αυτό ο Θεός ΔΕΝ θα το επιτρέψει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.

    Λυπάμαι τους ανθρώπους που ψευτο-κατηχούνται από διάφορους ψευτο-θεολογούντες (θολο-λογούντες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!