Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου έστειλε ένα μήνυμα χθες , αλλά πρώτα θα σας μεταφέρω κάποια μηνύματα πιο παλιά που έχουν σχέση με το θέμα του νέου μηνύματος.
Πριν από ένα χρόνο, στην παρουσία πέντε πνευματικών του παιδιών είπε ότι θα γίνει ένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και αν πέσει ο μιναρές είναι σημάδι ότι από εδώ και πέρα τα γεγονότα θα τρέχουν και ότι όταν δούμε αυτό το σημείο τότε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Η ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

22 Ιούλ 2019 GEWKWN : 20/7/2019 ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ (Triklopodia )
…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί………
…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…….. τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν ( δεν έγινε ακόμη )
ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ :
Μετά τον σεισμό που έγινε στην Τουρκία, θα γίνουν σεισμοί στην Ελλάδα και Κύπρο μικρότεροι αλλά θα γίνουν μεγάλοι στην θάλασσα……..
Στην Τουρκία θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί ένας από αυτούς θα κτυπήσει την Άγκυρα το μέγεθος θα είναι + 7 στην κλίμακα ρίχτερ.
Αν ( οι τούρκοι ) επιτεθούν στην Ελλάδα και Κύπρο θα γίνει πολύ μεγάλος σεισμός στην Τουρκία και θα ισοπεδωθεί.
Στην Τουρκία θα γίνει εμφύλιος πόλεμος με πολλά θύματα…. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα υποφέρουν από πείνα διότι οι Έλληνες απομακρύνθηκαν από τον Θεό…. θα χαθούν τα χρήματα
Από την Ελλάδα θα φύγουν όλοι , θα μείνουν μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …..
Οι σεισμοί θα συμβούν μέσα στους επόμενους …….μήνες………… ( Σήμερα είπε ο Τσελέντης: «εγώ πάντως απέτρεψα φίλους μου να επισκεφθούν τη Βασιλεύουσα για τους επόμενους μήνες».)
Η Ελληνίδα που έβαλε πρώτη το τσιπακι σε λίγο καιρό θα την δείτε να υποφέρει από πόνους και ανίατες ασθένειες, θα τρέχουν αίματα από όλο το σώμα της και μετά θα πεθάνει ……..
…εσείς να μην αγωνιάτε για τίποτα μόνον να προσεύχεστε διότι η προσευχή θα σας προφυλάξει
—————-
ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : ‘’Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή , ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !
Σύντομα θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος. Την πιο λυτρωτική «φωτιά» που έχει δει στην ιστορία του. Μέσα σε λίγες μέρες κανένας δεν θα θυμάται τους μεγάλους του πλανήτη. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο, 3 νησιά θα καταποντιστούν και ένα τέταρτο θα βουλιάξει κατά τα 3/4 , μετά από καιρό θα ανέλθει πάλι από την θάλασσα.
Από τον σεισμό αυτόν θα καταρρεύσει ένα μέρος του Αγίου Όρους και τρία μοναστήρια θα βρεθούν στην θάλασσα…….
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, τα πνευματικά πρωτίστως
παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες. Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν έλαβαν τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.
Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.
Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη. ‘’
7 χώρες θα καταστραφούν…… Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιράν …… και ακόμη μια χώρα ………..
Μην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους, δεν θα σας εγκαταλείψει Ο Χριστός
Σύντομα θα καθαρίσουν τα πράγματα, κρατείστε γερά, το ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, να το δέσετε στην γλώσσα σας, όσες φορές κινείται η γλώσσα σας τόσες φορές πρέπει να το λέτε.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα ………….
Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας.

6 σχόλια:

 1. Από όλο το κύριο άρθρο, κρατώ το επόμενο κείμενο, το οποίο είναι και το σπουδαιότερο:

  "κρατείστε γερά, το ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, να το δέσετε στην γλώσσα σας, όσες φορές κινείται η γλώσσα σας τόσες φορές πρέπει να το λέτε".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η έβδομη χώρα που θα καταστραφεί, και αποσιωπάται στο κύριο άρθρο, μήπως είναι η χώρα που κατευθύνει υπογείως και αφανώς, πολλές από τις άλλες χώρες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από το κύριο άρθρο: "Από την Ελλάδα θα φύγουν όλοι , θα μείνουν μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ….."

  Να το πούμε με πιο απλά λόγια:
  Πάνω στη γη θα μείνουν μόνο δυο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που ΗΔΗ ΤΩΡΑ επιστρέφουν συνεχώς (μετανοούν) προς τον ζώντα Θεό, και αυτοί που ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ θα επιστρέψουν (θα μετανοήσουν) στον ζώντα Θεό (ο Θεός ΠΡΟ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιοι είναι αυτοί, και θα τους δώσει την επίγεια ζωή για να μετανοήσουν).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από το κύριο άρθρο: "Η Ελληνίδα που έβαλε πρώτη το τσιπακι σε λίγο καιρό θα την δείτε να υποφέρει από πόνους και ανίατες ασθένειες, θα τρέχουν αίματα από όλο το σώμα της και μετά θα πεθάνει ……..".


  Η Θεόπνευστη Αποκάλυψη του Ιωάννου, το αναφέρει ξεκάθαρα, ότι όσοι δεχτούν στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο, το σφράγισμα του Αντιχρίστου, θα αρρωστήσουν με κακή και οδυνηρή ασθένεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κάμμα κάπως έτσι το θυμάμαι τόσο ίντερνετ τόση πληροφορηση σήμερα για το τσιπ τίποτα δεν είδε; ας αφήσουμε το θρησκευτικό , λογική δεν υπήρχε; πας και συνδέεσαι με έναν δορυφόρο; παραδίδεις όλη την ψυχοπνευματική σου οντότητα σε μια ανθρώπινη κατασκευή; μη χειρότερα... κρίμα τόσο ωραία νέα κοπέλα κρίμα...

   Διαγραφή
 5. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!!! ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!