Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Τ Ω Ρ Α ! Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η ! 2 Νεκροί ! (ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ στήν ηπειρωτική Ελλάδα! Ξεχειλίζουμε!!!!!/4 Βίντεο!))

Ε  Κ  Τ  Α  Κ  Τ  Ο !

- Μεγάλη εξέγερση στην Μόρια: Φλέγεται ο καταυλισμός 

- Συγκρούσεις μεταναστών και αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για εξεγερση στήν Μόρια
ΠΟΛΥΠΑΘΗ & ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΗ  Μ Ο Ρ Ι Α....
ΗΔΗ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για εξεγερση στήν Μόρια

Αποτέλεσμα εικόνας για εξεγερση στήν Μόρια

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη,
μέσα στον καταυλισμό της Μόριας, προκαλώντας πανικό στους ανθρώπους που φιλοξενούνται.

Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή, ενώ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στον καυταλισμό.
Σύμφωνα με το lesvospost.gr, μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot εξεγέρθηκαν, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και έβαλαν φωτιές εντός και εκτός του καταυλισμού, ζητώντας να φύγουν από εκεί εξαιτίας της απελπιστικής κατάστασης που επικρατεί.

Πληροφορίες λένε πως κοντέινερ έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ γύρω από αυτό βρίσκεται πλήθος κόσμου.
Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ αναμένεται να μεταβεί εντός ολίγου και ο δήμαρχος του Νησιού.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβέστες που αρχικά επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτιά δέχθηκαν επίθεση από φιλοξενούμενους μετανάστες στον καταυλισμό.
Στον καταυλισμό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο διευθυντής του καταυλισμού που συλλέγουν πληροφορίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δυο νεκρούς ενώ έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως υπάρχει μια νεκρή γυναίκα.
Όπως όλα δείχνουν από την πυρκαγιά εντός του καταυλισμού μέχρι στιγμής έχουν καεί 3-4 κοντέινερ. Υπάρχει όμως όπως μεταφέρει η Πυροσβεστική ακόμη μια πυρκαγιά, έξω από την περίφραξη του καταυλισμού, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων μακριά. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν δύο PZL από αέρος, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν και επίγειες δυνάμεις.
Ανανέωση 19:10
Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μόρια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών από τη μια μεριά και αστυνομικών δυνάμεων από την άλλη, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς εντός του καταυλισμού.
Αυτή τη στιγμή ομάδα μεταναστών και προσφύγων επιχειρούν να καταλάβουν το κέντρο κράτησης που βρίσκεται εντός του καταυλισμού.
Ανανέωση 19:32
Αστυνομικές δυνάμεις μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Μυτιλήνη λόγω των επεισοδίων που είναι σε εξέλιξη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το απόγευμα.

Επίσης, λόγω της κατάστασης που παραμένει έκρυθμη μεταβαίνει στο νησί και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου μαζί με τον αρχηγό της Αστυνομίας και τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, τα επεισόδια ξέσπασαν μετά από δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το απόγευμα, μία έξω και μία μέσα στο κέντρο. Συγκεκριμένα, η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο, περίπου 400 μέτρα μακριά από το Κέντρο και έγινε αφορμή να δημιουργηθεί ένταση. Είκοσι λεπτά αργότερα, εκδηλώθηκε η δεύτερη πυρκαγιά σε οικίσκο μέσα στο κέντρο, ο οποίος καταστράφηκε ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε άλλους παρακείμενους οικίσκους.
Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για την αποκατάσταση της τάξης και υπάρχουν πληροφορίες αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί για θύματα από την πυρκαγιά.
Όπως φαίνεται οι πληροφορίες για τα θύματα διίστανται ανάμεσα σε ΕΛΑΣ και Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.
Ανανέωση 19:51
Απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Ανακοινώθηκε ότι η μεταφορά της σορού έγινε από ιδιώτη, από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Επιβεβαιώθηκε έτσι ο πρώτος νεκρός, πληροφορίες για την ταυτότητά του οποίου ακόμη δεν υπάρχουν.
Σε λίγο περισσότερα.(φώτο: Facebook)
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!