Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Έφοδος των "Ράμπο"της επιθεωρήσεως εργασίας στο κανάλι του Καραταζαφέρη. Α π λ ή ρ ω τ ο ι επί 3 μήνες δημοσιογράφοι και τεχνικοί.Τους έβαλε να υπογράψουν ότι...θα πληρωθούν σε 6μήνες!!(Έγγραφο)


Αποτέλεσμα εικόνας για καρατζαφερης αρτ

Του Άρη Σπίνου

Σε πλήρη διάλυση βρίσκετε το "μαγαζί" του "Εθνικού Κολοτούμπα" !
Απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες οι εργαζόμενοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, στο κανάλι 'αρτ tv' του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Καταγγελία εργαζομένων στην επιθεώρηση εργασίας, ανάγκασε τις αρχές να έρθουν για έλεγχο στο κανάλι των Τζιτζιφιών.Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης κρύβετε από τους εργαζομένους.
Έτσι λοιπόν, σε μια περίεργη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού του, έστειλε την πρώην εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ και παρουσιάστρια του κεντρικού του δελτίου Σοφία Παραδείση, να ενημερώσει τεχνικούς και δημοσιογράφους, ότι σε 6 μήνες(!!!) από τώρα!! το κανάλι θα τους πληρώνει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Χρησιμοποιούμε την λέξη περίεργη, καθώς η συγκεκριμένη δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών, δεν είναι εκπρόσωπος ούτε των δημοσιογράφων στο κανάλι, αλλά ούτε και των εργαζομένων, καθώς εκλογές για ανάδειξη συνδικαλιστικών εκπροσώπων δεν έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί στο κανάλι 'αρτ'!!!

Σε εσωτερικό έγγραφο που κυκλοφόρησε στο 'αρτ tv', η οικογένεια Καρατζαφέρη, ζητά από όλους τους εργαζόμενους του, να υπογράψουν ότι ενημερωθήκαν από μια εκπρόσωπο των εργαζομένων ότι σε ....6 μήνες τα οικονομικά του καναλιού θα βελτιωθούν.

Αντί να εγγυηθεί ο ίδιος ο ίδιος με την υπογραφή του, ο ίδιος ζητά, τις υπογραφές των εργαζομένων!!

Μιά ζωή τα ίδια.

Το 'αρτ' διαλύεται!!!








"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!