Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Α Π Ο Β Α Σ Η ;

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΑΤ ΧΙΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απόβαση των ΜΑΤ σε Χίο Μυτιλήνη για να επιβάλουν τον τούρκικο ζυγό, για να επιβλέψουν την επίταξη εκτάσεων σε ακριτικές παραμεθόριες περιοχές της χώρας όπου θα εγκατασταθούν, ή θα μετεγκατασταθούν δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι ως έποικοι που προωθήθηκαν από την Τουρκία σύμφωνα με σχέδιο του Ερντογάν, να δημιουργήσει γκρίζες ζώνες ισλαμικών μειονοτήτων στα ελληνικά νησιά.......και να τα διεκδικήσει όταν έρθει η ώρα όπως έκανε με Β. Συρία, Λιβύη όπου καταργώντας κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου, προώθησε και προωθεί πληθυσμό υπό την επιρροή του που δημιουργεί τετελεσμένα και σε δεύτερο χρόνο εισβάλει με στρατό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΑΤ ΧΙΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η απόβαση των Imperial StromTroopers από άλλη γωνία.#ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες pic.twitter.com/0jBguzy7Pd— Χαζό μπαμπάς (@slayxazompampaz) February 25, 2020

Η εικόνα είναι συγκλονιστική
Απόβαση και καταλειψη των νησιών από τη #ΝΔ_χουντα με ξυλο και δακρυγόνα.
Οι ευθύνες του #Μητσοτακη για ότι συμβεί,τεράστιες #Λεσβος #Μυτιληνη #Χιος #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες pic.twitter.com/3o390UfbV3— Marka1 (@Marka149133376) February 25, 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΑΤ ΧΙΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΗ

(Υ.Γ. στο α΄βίντεο μια φωνή αγανακτισμένου πολίτη ακούγεται που βρίζει τα θεία…μια άλλη εκδοχή της παρακμής, και της νεολληνικής βαρβαρότητας, ακμαίος μηδενισμός).

dimpenews.com

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!