Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Η συγκέντρωση της 'Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.' για την λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κ.Πλεύρης

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα ξενοδοχείου των Αθηνών στην περιοχή της Ακροπόλεως, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση της 'ΕΛΑΣΥΝ' για την λαθρομετανάστευση, με κύριους ομιλητές τους κ.κ. Κ. Πλεύρη και (ευρωβουλευτή) Ι. Λαγό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΑΣΥΝ


Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ, ιερείς, επιχειρηματίες, εκδότες, εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και πολύς κόσμος, κατέλαβαν από νωρίς όλες τις διαθέσιμες θέσεις. 

Ο «πατριάρχης του εθνικισμού» Κ. Πλεύρης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε αφού έκανε μια γενική αναφορά στα θέματα που άπτονται του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και συνδέονται άρρηκτα με την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας, αναφέρθηκε με έμφαση στην «μοναδική στη ιστορία πρόκληση- κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός να εξαφανιστεί βιολογικά» με τις ορδές των λαθρομεταναστών που εποικίζουν την χώρα σε κάθε γωνιά της, κατ’ εκτέλεση ενός σχεδίου που εφαρμόζεται επακριβώς από όλες τις Κυβερνήσεις. 

Συγκινημένος ο κ. Πλεύρης, προέβλεψε ότι «η ΕΛΑΣΥΝ θα έχει μέλλον στα πολιτικά πράγματα», γιατί είναι απόρροια μιας ανιδιοτελούς και κοπιώδους προσπάθειας του επικεφαλής της, να ενώσει τον διεσπαρμένο πατριωτικό χώρο.

Στο βήμα ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ κ. Ι. Λαγός, που με μια συγκινησιακά φορτισμένη και μεστή ομιλία, αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι «οι μόνοι που τους τελευταίους μήνες ασκούμε πραγματική εξωτερική πολιτική είμαστε εμείς της ΕΛΑΣΥΝ», την ίδια ώρα που το Υπουργείο Εξωτερικών παίρνει μονίμως θέση υπέρ της Τουρκίας. 

Αναφέρθηκε διεξοδικά στα παρασκήνια και τις συνέπειες και τα πολιτικά παρασκήνια του σκισίματος της τουρκικής σημαίας, (μέσα στό Ευρωκοινοβούλιο) ενέργειας που συγκλόνισε το πολιτικό κατεστημένο διεθνώς και τελείωσε κάνοντας, όπως νωρίτερα και ο κ. Πλεύρης έκκληση για ενότητα του πατριωτικού χώρου, «έστω και εάν η ενότητα αυτή θα σημαίνει οι μονάδες που θα μας πλαισιώσουν να μην ενταχθούν υπό την σημαία του κόμματος», γεγονός που αποδεικνύει τόσο την ανιδιοτέλεια όσο και την προοπτική της κίνησης αυτής. 

Η εκδήλωσε έληξε με τον Εθνικό Ύμνο, όπου ομόθυμα έψαλαν οι παρευρισκόμενοι.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!