Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ Α Π Α Ν Τ Ε Σ ! Θέλεις να ΜΗΝ πάρεις την ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; Προετοιμάσου από ΤΩΡΑ ενάντια στό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ φ α κ έ λ λ ω μ α !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ





Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, για την οποία ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 20/12/2019, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί τέλη του 2021, αποτελεί την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ" ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και είναι η έναρξη της ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, διότι ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ, αργά ή γρήγορα, όπως λένε οι σχεδιαστές της, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Αν θέλεις λοιπόν να την αρνηθείς, τότε πρέπει να ετοιμαστείς ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!! 

Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά θα διασυνδέει ηλεκτρονικά, σε μία βάση δεδομένων, ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΑ (συναλλαγές δημοσίου, τράπεζες, συμβόλαια, super markets, μέσα μαζικής μεταφοράς, πρόσβαση σε δημοσίους χώρους, πρόσβαση στο διαδίκτυο και άλλα πολλά που σήμερα δεν φανταζόμαστε). 

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Τα δεδομένα αυτά θα μένουν εκεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και εν δυνάμει μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, ηθελημένα ή αθέλητα (χάκερς κλπ), εις βάρος των πολιτών κατά το δοκούν... 

Και αυτό, διότι σήμερα θεωρείσαι αθώος, μέχρι να αποδειχθείς ένοχος, ενώ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, μέσω της καταγραφής κάθε κίνησης της ζωής σου καθημερινά. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. 

Γι αυτό και σκόπιμα δεν καταπολεμήθηκε η φοροδιαφυγή (π.χ. Λίστα Λαγκάρντ), ώστε να υπάρχει άλλοθι για το νέο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Επίσης, για την έκδοση της νέας ταυτότητας θα απαιτηθεί η λήψη ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, όπως: "ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ" (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), "ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ" (σκανάρισμα της διάταξης των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και αντίστοιχα "ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ" ώστε η ταυτοποίηση των ανθρώπων να γίνεται πλέον, όχι άπλα με την επίδειξη της νέας ταυτότητας, αλλά και με την ταυτόχρονη επαλήθευση των βιομετρικών στοιχείων μας, μέσω των αμέτρητων συσκευών βιομετρικής αναγνώρισης που θα εγκατασταθούν παντού, σε συνδυασμό με την εξάπλωση του υπερταχύτατου, αλλά και συνάμα καρκινογόνου ασύρματου δικτυού κινητής τηλεφωνίας 5G, το οποίο βιάζονται να εγκαταστήσουν. 

Θα υπάρχει λοιπόν ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ "ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ", όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Χάραγμα της Αποκάλυψης. 

Το αν μελλοντικά αυτό το νούμερο θα χαραχτεί ανεξίτηλα πάνω στο σώμα μας, στο χέρι ή στο μέτωπο, με ακτίνες λέιζερ, (όπως λέει ο Άγιος Παΐσιος και άλλοι Άγιοι Πατέρες), μέσω μιας νέας τεχνολογίας όπως η εγγραφή ψηφιακών δεδομένων στο DNA που ήδη εξελίσσεται (δείτε παλαιότερα βίντεο του καναλιού για το θέμα αυτό), ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ; 

Αλλά κι αν πιστεύουμε οτι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα και στο Χάραγμα της Αποκάλυψης, τότε ας γνωρίζουμε, οτι Άγιοι Γέροντες της Εκκλησίας μας είπαν το έξης φοβερό, οτι: 
"Σε όσους δεχτούν τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, θα αφαιρέσει ο Χριστός τη Χάρη Του από πάνω τους και δε θα μπορέσουν αργότερα να αρνηθούν το Χάραγμα πάνω στο σώμα τους..." 

Με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας όμως σήμερα, στους ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ του διαβόλου στην καθημερινότητα μας, για την αγάπη μας προς το Χριστό, ο Χριστός θα μας δίδει τη Χάρη Του, ώστε να αντισταθούμε και στους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, αλλά και στους ακόμη μεγαλύτερους πειρασμούς που λέγονται "Μαρτύρια των Χριστιανών", τα οποία υπέμεινε πρώτος ο ίδιος ο Κύριος μας. 

Στο βίντεο ακολουθεί ένας μικρός ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, που θα μας βοηθήσει σιγά-σιγά να εξοικειωθούμε στην ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ !!! 

Πηγές ομιλιών και αποσπασμάτων Αγίων Γερόντων: - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ( 2/12/2006): https://www.youtube.com/watch?v=nueRD... 

Δείτε το βίντεο του καναλιού μας με το Γέροντα Αμβρόσιο να μιλά για τη νέα ταυτότητα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=L-Srt... 

- ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ( 12/7/1994): "Μαρτυρίες Προσκυνητών - Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης", Τόμος Β', σελ.62, 221 "ΛΟΓΟΙ Β' 

- Πνευματική Αφύπνιση, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου" έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος, σελ.104 (Ενότητα: Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος)


ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ( 23/5/2006): http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_at... 

- ΠΑΤΗΡ ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΒΙΤΤΗΣ ( 4/11/2009): https://www.youtube.com/watch?v=SCP7_... Πηγή ηχητικού Καινής Διαθήκης (Αποκάλυψις κεφ.13 στ.16-17): http://www.vivlos.net/kaini.html Μουσική βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=zU71A... Sky Mubs - Master of Heroes (Legendary Edition) 

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. 

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!