Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ στήν Γερμανία, ΔΙΩΚΟΥΝ τό κόμμα 'AFD' ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ… ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΣΚΙΤΣΑ!.....




Στην Γερμανία κυκλοφορούν τελευταία κάποια βιβλιαράκια που απευθύνονται σε στρεσαρισμένους ανθρώπους, γεμάτα με ασπρόμαυρες ζωγραφιές που καλείται καθένας να χρωματίσει όπως θέλει. 
Υποτίθεται ότι αυτό χαλαρώνει…
Αποτέλεσμα εικόνας για AfD

Ωστόσο, οι αρχές στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ανακάλυψαν, ότι κάποια τέτοια βιβλιαράκια που μοίρασαν στον κόσμο μέλη της 'AfD' ήταν… μη πολιτικώς ορθά, γιατί θεωρείτο πως είχαν… «ρατσιστικό περιεχόμενο», κι ετοιμάζονται να ασκήσουν διώξεις για παράβαση του «αντιρατσιστικού» νόμου!

Αποτέλεσμα εικόνας για AfD

Στο βιβλιαράκι υπήρχαν σκίτσα ανδρών με όπλα στα χέρια κάτω από μια τουρκική σημαία και άλλα, που σύμφωνα με την 'AfD' είναι «σατιρικά σκίτσα που αφορούν την κατάσταση στη χώρα» και θέτουν θέμα «επίθεσης στην ελευθερία της τέχνης και της σάτιρας». 

Αποτέλεσμα εικόνας για AfD cartoon banned

Αλλά οι… δημοκράταροι δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια!

Αποτέλεσμα εικόνας για AfD

https://ethnikismos.net/2020/02/22/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-afd-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B2/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!