Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ε φ ι ά λ τ η ς για τους Τούρκους το ελληνικό υποβρύχιο «φάντασμα».....


Εφιάλτης για τους Τούρκους το ελληνικό υποβρύχιο «φάντασμα»

Σαν τον “διάβολο από το λιβάνι” αποφεύγει και εφέτος το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, να αντιπαρατεθεί με ελληνικό υποβρύχιο κλάσης ”214” στο πλαίσιο της μεγάλης ανθυποβρυχιακής άσκησης του ΝΑΤΟ “DYNAMIC MANTA 2020”, η οποία άρχισε πρό ολίγων 24ώρων στην Κατάνια της Σικελίας.

Για μία ακόμη χρονιά το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται εκεί και συμμετέχει στην άσκηση με το υποβρύχιο “ΚΑΤΣΩΝΗΣ” και την φρεγάτα “ΑΙΓΑΙΟΝ”.

Στην άσκηση η οποία είναι η μεγαλύτερη ανθυποβρυχιακή άσκηση της Συμμαχίας στη Μεσόγειο λαμβάνουν μέρος 9 χώρες. Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Τουρκία. 5 υποβρύχια, 9 σκάφη επιφανείας, 5 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και 8 ελικόπτερα αποτελούν την συνολική δύναμη σε θαλάσσια και εναέρια μέσα τα οποία συμμετέχουν στην “DYNAMIC MANTA 2020”.

Διαβάστε την συνέχεια στο Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!